Všeobecná diskusia
- Chris
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jan, 2006, 02:00
Re: Všeobecná diskusia
Nemali by ste niekto zaujem o prenajatie garaze na detailing v BA ? Uvazujem o tom, ak by sme sa nasli 4-5 normalni ludia tak, by sa to oplatilo. Takisto aj spolocny Dual Action Polisher, ktory pri rozumnom zaobchadzani vydrzal hodne dlho.
Ide o to, ze sam tu garaz nevyuzijem. Kedze chcem 1-2x rocne full program umytie, clay,lestenie, priprava na vosk a vosk a 1-2x mesacne len umytie a vosk. Informacne mal by niekto zaujem ? resp. vedel by niekto o prenajme takejto garazi s vodou a elektrikou ?
Ide o to, ze sam tu garaz nevyuzijem. Kedze chcem 1-2x rocne full program umytie, clay,lestenie, priprava na vosk a vosk a 1-2x mesacne len umytie a vosk. Informacne mal by niekto zaujem ? resp. vedel by niekto o prenajme takejto garazi s vodou a elektrikou ?
Master of PaloAlto NGFWs, Cisco ASAs
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
Land: vsak funguje, ale kde je napisane ze to z LIdla fungovat nebude. Je to rovnaky lacny ksunt, akurat nan napisali skutocny vykon. Tovar pre LIDL sa vozi z nemecka a tam si davaju pozor na zavadzanie zakaznika obalom. Keby to bolo TESCO tak tam mas napisane 4 x 100w
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
to je sice pravda, ale stale tvrdim ze ten pioneer bude lepsi, a ze tych 10€ naviac je len a len opravnenych
Steam: michalsveto
Spoiler: ukázať
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
ako veci z lidlu mam rad,ale je pravda,ze ak,tak si radsej doplatim 10eur za pionier ako nieco noname,vsetkyn nam je jasne,ze rozdiel bude prinajmenjsom len znacka ale ...
- landrower
- Pokročilý používateľ
pani, dufam ze niesom vystopovatelny ked ohlasujem auta parkujuce na trave u nas na 155?
(tzn, ake mate skusenosti s fizlami, dufam ze by sa bali zverejnovat moje cislo ci nebodaj vyhladat podla neho moje udaje...)
//159, hups
(tzn, ake mate skusenosti s fizlami, dufam ze by sa bali zverejnovat moje cislo ci nebodaj vyhladat podla neho moje udaje...)
//159, hups
Naposledy upravil/-a landrower v Po 31. Mar, 2014, 22:41, upravené celkom 1 krát.
- Krutibrko
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Ne 02. Mar, 2008, 14:00
Voláš sanitku kvôli tomu?
si vystopovatelny, o to sa neboj
kazdy hovor na tieto zlozky je zaznamenavany ...
a staci mat dobreho znameho, a dostanes sa k informaciam o tom, kto, kedy, z akeho cisla ... a aj nahravku vedia ... samozrejme neoficialne
kazdy hovor na tieto zlozky je zaznamenavany ...
a staci mat dobreho znameho, a dostanes sa k informaciam o tom, kto, kedy, z akeho cisla ... a aj nahravku vedia ... samozrejme neoficialne
lava, prava, lava, prava ...
- icefire
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 01. Nov, 2008, 19:48
Zavolas zo Skype a je po probleme, to uz nikto zistovat nebude
Ako pise galen, vsetko sa da, ak mas dobre znamosti. Raz som mal problem s jednym typkom, volal som na 158. Za par minut bol spat, ze nech este raz skusim na neho zavolat policajtov ... takze asi tak. Samozrejme hliadka neprisla.
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
- icefire
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 01. Nov, 2008, 19:48
Papek a napisal si staznost, ze neprisla hliadka? Ja som ich nastastie volal iba raz, ale prisli.
- landrower
- Pokročilý používateľ
no, ale predpokladam ze keby mali znamosti tak papucu nedostanu, takze to berem pozitivne
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 27. Sep, 2010, 19:31
landrower napísal:pani, dufam ze niesom vystopovatelny ked ohlasujem auta parkujuce na trave u nas na 155
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
samozrejme si vystopovatelny, ale zneuzitie tohto udaju je rovnako tresne ako falosne volanie na to cislo
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)