Všeobecná diskusia
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
Re: Všeobecná diskusia
tych realnych doslova par koni za tie eura nejak nestoji si myslim,keby si investoval rovno do turbo zastavby,tak palec hore ale taketo upravy podla mna za to nestoja... aj ked ako bolo povedane ,pokial ti to robi fakt radost ,tak chod do toho
inak uz si ho aj znizil,pripadne nejake 18palc kolesa? to by bol najlepsi upgrade:)
inak uz si ho aj znizil,pripadne nejake 18palc kolesa? to by bol najlepsi upgrade:)
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
veru, disky vacsie by bolo prve co by som s tym lacerom spravil
disky robia auto no
disky robia auto no
Steam: michalsveto
Spoiler: ukázať
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
hawk ide skor po tom vizualnom tuningu, to auto sice nebude trhac asfaltu, ale moze vyzerat v konecnej faze pekne. Ale keby tam dal turbo, tka to by bol uz iny rachot jedine co by tomu potom chybalo je 4x4
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
- Chris
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jan, 2006, 02:00
a potom zistis, ze ak by kupil hned od zaciatku kupil EVO tak by usetril kopec $ a casu
Master of PaloAlto NGFWs, Cisco ASAs
Tu ide o ten pocit, ze si na aute nieco robis. Plne to chapem kedze som si na aute uz zopar veci porobil (aj ked vacsina z nich bola skor funkcna ako esteticka).
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
to tazko, EVO je dost drahy spas,hlavne co sa tyka servisu.Chris napísal:a potom zistis, ze ak by kupil hned od zaciatku kupil EVO tak by usetril kopec $ a casu
Snake: a mozes chodit na pivo cely rok zdarma
to ma tak na pol roka na pokuty
pekne zostrelene evo
pekne zostrelene evo
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
A ze je z toho dobry pocit pri srdiecku?Snake napísal:Ja som si opravil ledky v opierke usetrenych 1300 €
Nie, len rozsypané podložky (= Audi AG) robí lakťovku tak bombovo, že káble idú okolo kĺbov, takže za 5 rokov sa polámu, samozrejme že LEDku s káblom a konektorom nenájdeš ako Spare Part, takže vieš objednať iba celú opierku za 1300€. Tak som potiahol nové káble a mám pokoj.
.
- Chris
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jan, 2006, 02:00
HellAngel: myslel som obstaravacia cena non-evo + ceny ralliart doplnkov kvazi prerabka na evo vs obstaravacia cena evo.
Vsetko myslene obrazne.
Tak ako je to pri vsetkom ako tunili klasicke fabie, octavie na GT/RS bodykit/interier/motor atd a ine samozrejme. Na konci zistili, ze by to vyslo lacnejsie a menej starosti
Vsetko myslene obrazne.
Tak ako je to pri vsetkom ako tunili klasicke fabie, octavie na GT/RS bodykit/interier/motor atd a ine samozrejme. Na konci zistili, ze by to vyslo lacnejsie a menej starosti
Master of PaloAlto NGFWs, Cisco ASAs
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
Ale ide o to že pre niekoho to niesu starosti ale zábava
Steam: michalsveto
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
chris, evo ide od 45 000e, najvybavenejsi Lancer v akcii je 15 000e. Doplnky + oturbenie ho nebude stat 30 000e. Ratam ze kvalitne zhotovenie oturbenia vyjde tak na 5000. A ver mi ze servisovanie obyc Lancera, aj ked bude s Turbom, nebude tak drahe ako na EVO.