Všeobecná diskusia
Re: Všeobecná diskusia
Papek, s tými zásielkovými službami to máš z vlastnej skúsenosti? Lebo ja som pri objednávke mal spôsob dopravy International Priority Shipping to Slovakia a prišlo mi to DHL kuriérom...
Inak, ak je možnosť niečo poslať ako gift, treba to využiť, dajú sa tak pekne ušetriť peniaze za colné poplatky.
Inak, ak je možnosť niečo poslať ako gift, treba to využiť, dajú sa tak pekne ušetriť peniaze za colné poplatky.
Ebay uvadza iba typ sluzby, teda ci je to nejaka economy, expedited a pod. Konkretneho dorucovatela vacsinou uvadza predavajuci v popise. U malych zasielok nie, aj tak sa jedna v 99% pripadoch o miestnu postu, ale ked som objednaval hodinky, elektroniku alebo diely na auto, tak vacsinou bol uvedeny. Este byva moznost, ze economy je klasicka posta a ked chces zasielku s tracking no. a poistenim, tak sa uz jedna o kuriera. Co je napr. haluz, tak ked som si objednaval z nemecka, tak bol ako dorucovatel uvedeny DHL kurier. Na slovenskej strane to prevzala posta a dorucoval to kurier Slovenskej posty, ktory sa samozrejme neobtazoval zavolat na uvedene cislo, jednoducho si odfajkol adresat nezastihnuty a drbol to na hlavnu postu v Petrzalke. DHL ani GLS s tym problem nemaju, s ich kuriermi sa uz poznam a vedia, ze ma cez den zastihnu v robote. To sa bohuzial na ebay uviest neda a ako adresa dorucenia sa uvadza ta, ktora je na platobnej karte.
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
Spoiler: ukázať
No to neviem ci je tak uplne pravda lebo z ebayu si objednavam kadeco a fakturacnu adresu mam trvale bydlisko a shipping adresu mam do roboty a sem mi to aj vzdy chodi.
Hmm... tak o takejto moznosti neviem. Ked som si zakladal ucet, tak to musela byt adresa, ktoru mam aj na karte.
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
ked pojdes do svojho ebay konta, tak v addresses mas Registration address a hned pod nou mas primary shiping address
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
tak tak
About Addresses
Registration address - This is your main contact address, so it's important to keep it up to date and accurate.
Payment address - This is where you'd like buyers to send payments for items you sell. It will only be displayed to winning bidders or buyers if you accept payments by mail. Learn more about providing a payment address - opens in a new window or tab.
Primary shipping address - This is where you'd like to receive items you purchase.
Primary ship from address - This is where the packages will be shipped from.
About Addresses
Registration address - This is your main contact address, so it's important to keep it up to date and accurate.
Payment address - This is where you'd like buyers to send payments for items you sell. It will only be displayed to winning bidders or buyers if you accept payments by mail. Learn more about providing a payment address - opens in a new window or tab.
Primary shipping address - This is where you'd like to receive items you purchase.
Primary ship from address - This is where the packages will be shipped from.
Naozaj uz som sa tesil na flame ohladom servisnych intervalov a zrazu tu ebay
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
akurat teraz riesim kupu pneu, rozhodol som sa ist do mud terrain pneu ,velkost R18, dam to na original nissan elektrony ktore su priamo na armadu od vyroby, nastriekane ciernym plastidipom...
akurat riesim ci ist do 275/65 R18 alebo 325/65 R18... rozdiel je 300eur, jediny rozdiel akurat opticky viac "cool" takze otazka ,ci investovat to inde alebo to moze mat aj "ine" vyhody...
okrem toho chcem od prg mini lift kit 2.5palc z usa objednat,preto riesim ako to dostat na svk
akurat riesim ci ist do 275/65 R18 alebo 325/65 R18... rozdiel je 300eur, jediny rozdiel akurat opticky viac "cool" takze otazka ,ci investovat to inde alebo to moze mat aj "ine" vyhody...
okrem toho chcem od prg mini lift kit 2.5palc z usa objednat,preto riesim ako to dostat na svk
Na zrazanie mamiciek s kociarikmi a ostatne protispolocenske aktivity by som urcite volil sirku 325, urcite to necha vacsi dojem. Inu vyhodu si neviem predstavit, mozno mensie opotrebenie pneu vdaka vacsej kontaktnej ploche ... a mozno ani nie. Vplyv na spotrebu? Aj ked tazko povedat, ja na svojej titernej honde nebadam rozdiel medzi 185 a 205, tu to bude asi podobne narovnako.
-
- Pokročilý používateľ
tie 325 su krutoprisne vyzorovo...len tych 300e je skoro cela druha sada naviac,resp lift kit.
toto je take friendly car pre chodcov,nerobi mrzakov,len rovno amen tma
toto je take friendly car pre chodcov,nerobi mrzakov,len rovno amen tma
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
Ono, treba sa nad tým zamyslieť, masívna predná maska znamená väčšiu kontaktnú plochu a teda sa lepšie rozlozi sila, preto môže to znamenať vyššiu šancu prežiť. Rovnako ak je auto dosť vysoko na to aby si človek pod neho ľahol a nič ho nenabralo, tiež ro môže zvýšiť šance. Vlastné, kamión by bol najlepší ale tam už je taká hmotnosť že tá hybnost je už intergalakticka
Steam: michalsveto
-
- Pokročilý používateľ
ale vaha+rychlost ked ta trafi,moze to byt aj stena 5x5 metrov myslim,ze to nepomoze a chodcov hadam nebudem zrazat na to aby sa uhybali,to kde sme ...
- Endy
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 06. Feb, 2009, 10:42
Quicky a nieje to tak, ze investujes a za 2/3 mesiace auto vymenis za ine? U teba sme nato zvyknuty ja len ci sa ti to oplati
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
Tak bolo by treba preratat aku hybnost má niečo malé, aká je stycna plocha, zrátať to isté aj pre armadu a porovnať
Steam: michalsveto