Minibike (MotoGang)
toman napísal:Len cez triangel ale vide to na 9500, "TU" je jeden za 6000.
ALE UPOZORNUJEM TREBA MAT SKUSENOSTI, a SCHOPNOSTI!!! Z PRAXE VYPLIVA:
1hodina jazdenia = 1 hodina servisu
T.
pozn. chyba tlmic na vyfuk :roll:
aale v tej cene sa daju kupit nove (asi pasovane z ruska)
Brm brm wrrrrrrrrrrr.. gotcha!..
sia .
s tym tachometrom som dopadol asi tak ze pri vypnutej moto vsetko bezi ok , ale po nastartovani vibracie niekde spajaju kontakt, takze to hadze diabolske cisla tak cca 150kmh 8)
tie jamy mi tu ani nespomynajte, ja mam dnes zazitok na ktory sa nezabuda som do jednej v behol a mi zadne kolo vyhodilo do vzduchu .. no a ani neviem jak a som sa nasiel na zemi. momentalne som cely ofasovany a sa spametavam..
s tym tachometrom som dopadol asi tak ze pri vypnutej moto vsetko bezi ok , ale po nastartovani vibracie niekde spajaju kontakt, takze to hadze diabolske cisla tak cca 150kmh 8)
tie jamy mi tu ani nespomynajte, ja mam dnes zazitok na ktory sa nezabuda som do jednej v behol a mi zadne kolo vyhodilo do vzduchu .. no a ani neviem jak a som sa nasiel na zemi. momentalne som cely ofasovany a sa spametavam..
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 20. Apr, 2005, 20:00
nebude hovori ti daco priemer kolesa? hm?
Si predstav, velke koleso a male koleso..
kym sa male otoci raz, velke spravi iba pol obratky dajme tomu..
Ten tachometer bol navrhnuty na bicyklove kolesa, teda 26"..
ak ty das cidlo na koleso 6.5" tak sa toci proste moc rychlo a tym tachometer zle vyhodnocuje rychlost
Vysvetlene polopate, snad pochopis
Si predstav, velke koleso a male koleso..
kym sa male otoci raz, velke spravi iba pol obratky dajme tomu..
Ten tachometer bol navrhnuty na bicyklove kolesa, teda 26"..
ak ty das cidlo na koleso 6.5" tak sa toci proste moc rychlo a tym tachometer zle vyhodnocuje rychlost
Vysvetlene polopate, snad pochopis
prestne tak, takze by bolo dobre ten "jazyckovy kontakt"(tak sa to vola ) nejako odizolovat od vibracii, aspon ciastocne a este spojit 2 za sebou (mensia sanca ze sa obidva zopnu vten isty cas dosledkom vibracii a teda mensia pravdepodobnost ze to bude ukazovat haluze. . .)toman napísal:v tom snimaci su 2 kontakty v sklenenej trubicke, ako to trasie tak sa samovolne spinaju si mislim
T.
""
Brm brm wrrrrrrrrrrr.. gotcha!..
neviem ci otazka patrila mne, ale moja fici stale, opravy a vymeny robim priebezne.toman napísal:by som sa na ten tachometer vykaslal.....
Mas uz "masinu" funkcnu??, ja idem prave kuknut tie loziska.
T.
loziska som zatial odlozil, ma skor trapi ze mi z vyfuku kvapka ta cernota a mi to nasava vzduch filter, ale teraz par dni nebudem doma tak to musi pockat, ved aj tak som dnes poloinvalid. po tom vcerajsom pade.
potom pozrem aj na ten tachac. a musim trochu po vcerajsku zreparovat moto. som pri pade otrhol stupacky atd..