pri 4.5GHz mi hadze WHEA BSOD.
Pri podtaktovani uz to bolo zatial v cajku..
cize nasledujuce dni budem hladat sweat spot.
A ani nebude, a neslo to uz ani vo W8. Dovod je jednoduchy - Speedfan vyzaduje administratorske prava. To znamena, ze vyzaduje zobrazenie dialogu UAC pre potvrdenie administratorskeho rezimu. Ten sa ti ale nezobrazi pre aplikacie spustane po starte.flubertn napísal:Pouźívate niekto vo WIN 10 speedfan? Uź som nainštaloval aj novú verziu ktorá je pre win 10 a stále sa mi nechce spustiť po štarte.
presne toto som absolvoval hned po release windowsufaugusztin napísal:A ani nebude, a neslo to uz ani vo W8. Dovod je jednoduchy - Speedfan vyzaduje administratorske prava. To znamena, ze vyzaduje zobrazenie dialogu UAC pre potvrdenie administratorskeho rezimu. Ten sa ti ale nezobrazi pre aplikacie spustane po starte.flubertn napísal:Pouźívate niekto vo WIN 10 speedfan? Uź som nainštaloval aj novú verziu ktorá je pre win 10 a stále sa mi nechce spustiť po štarte.
Riesenie je jednoduche - Task scheduler :
Osobne nemam zaskrtnute Hidden a mam iba trigger "At logon".
To akurat znamena, ze W7 bol menej narocny na HW a tvoje OC nebolo stabilne. To iste by sa ti asi stalo, keby si napriklad na linuxe spustil nejaku kompilaciu GCC - normalne by ti system isiel v pohode, ale GCC by ti padalo ako hnile ovocie.quicky napísal:ked sme pri tom OC... pri 4.5ghz mi na win7 behal pocitac jak cuker 24/7 !!
par bootov wiN10 a same bsodskoda slov... na zaplakanie.
Windows 10 nema problem s Oc,ale aj Windows 7, nechce sa my hladat teraz, ale je teho plny net. Intel Pentium G3258 a KB3064209 .lacika napísal:win 10 asi nema rad OC
pri 4.5GHz mi hadze WHEA BSOD.
Pri podtaktovani uz to bolo zatial v cajku..
cize nasledujuce dni budem hladat sweat spot.
faugusztin napísal:A ani nebude, a neslo to uz ani vo W8. Dovod je jednoduchy - Speedfan vyzaduje administratorske prava. To znamena, ze vyzaduje zobrazenie dialogu UAC pre potvrdenie administratorskeho rezimu. Ten sa ti ale nezobrazi pre aplikacie spustane po starte.flubertn napísal:Pouźívate niekto vo WIN 10 speedfan? Uź som nainštaloval aj novú verziu ktorá je pre win 10 a stále sa mi nechce spustiť po štarte.
Riesenie je jednoduche - Task scheduler :
Osobne nemam zaskrtnute Hidden a mam iba trigger "At logon".
uzivatel ktory pouziva mozog a vie co robi nieje samovrahfaugusztin napísal:Neviem, UAC si vypinaju iba samovrahovia, ja si ho nevypinam.