A2C napísal:že som mal tú "hračku" v rukách a je to strašný šmejd mal si napísať Jergušovi o kvalitný pot a nie si kupovať hračky (videl som kompletne všetky komíni čo boli na súťaži a ten duniekov bol jediný čo zaostával kvalitou za ostatními) a ceny boli cca rovnaké
palee napísal:to je všetko pekné, len by si sa nechcel vrátiť do reality? ... si nemysli, že keď si bol v Amstru, tak si teraz zhltol celú múdrosť sveta... ale tak raz z toho vyrastieš... ja viem, že sa rád vychvaluješ, ale na mňa to nehraj... čo Ty vieš o kvalite komínov? že Ti teraz chlapci prezradili, aký je naj? si myslíš, že Ti to fakt povedia? nebuď naivný... Jerguš to spraví, ok, ale ja nemienim čakať mesiace na pot ( nemyslím tým nič zlé o Jergušovi, chápem ho a možno ho niekedy aj poprosím, aby mi urobil), nehovoriac o izolácii a všetko k tomu? viem, že si chcel byť prvý, kto bude mať pot na nb, veď si sa mi už zas vychvaloval pred 2-3 týždňami, ale ja na také "hračičky" nemám čas, ja aj niečo robím, nielen ústa mi chodia... a mohol by som tu písať tisíc vecí, lebo v poslednom čase si trošku mimo, ale tak ja tu nebudem ten zlý, pán "veľký taktovač" ...
btw, chladenie na chipsete je úplne jedno, aj tak to stačí na -40 až -50C , väčšina ich tam zomrie... takže ďalšie info k tým tisícom, čo som Ti už dal a s ktorými tu beháš po fóre, takže sa prosím Ťa uvedom, už som Ti to písal aj včera...
strašne ho zotrel