The Witcher 3: Wild Hunt
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
Re: The Witcher 3: Wild Hunt
kaslit na to..s updateom 1.04 to uz vyzera velmi dobre
- dexterav
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
S tym sweetfx jedno popravite a 2 veci idu do haja co je logicke kedze je to iba celoobrazovy postprocess nic viac a nic menej
Nadych do zelena moze svedcat trave ale nie ohnu
Nadych do zelena moze svedcat trave ale nie ohnu
Spoiler: ukázať
Na facebooku, neviem akym sposobom, dostavam do feedu prispevky od nejakeho Poliaka, ktory ma akoze neoficialny Witcher 3 "account" kde dava rozne prispevky, postrehy a podobne veci. A naposledy pisal, ze na nete sa vela ludi stazovalo na grafiku. Ja to nejak neviem pochopit, ta hra vyzera naozaj pekne aj na strednych detailoch, hlavne priroda, stromy, trava.
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
bo oproti dvojke to vypada v niektorych dokonca veciach horsie (vegetacia..) a popritom to ide 2x pomalsie..tak asi v tom sa ludia stazuju
pri tejto hre sťažujú na grafiku? tá hra je krásna a skvelá
MB:ASROCK Z68 Pro3-M CPU:i5-2500K + Gelid Tranquillo+UCTB12 RAM:KINGSTON 4x2GB DDR3 1333MHz HDD:WESTERN DIGITAL Caviar Green 500GB 32MB cache SSD:CRUCIAL M4 128GB GPU:MSI GeForce GTX 1060 GAMING X 6G Sound:Sound blaster tactic3d sigma PSU:Seasonic X-660 Case:SILVERSTONE SST-PS05B Precision + 7xEnermax T.B.Silence, UCTB12 Monitor:LG IPS235V-BN
- M1ch4l
- VIP
- Dátum registrácie: Št 21. Feb, 2008, 14:00
hra sice vyzera pekne, ale grafika je aj podla mna relativne slaba.
Rozdiel medzi min a max nastaveniami je takmer zanedbatelny. Skutocne viditelne rozdiely su asi tak vo vykreslovacej vzdialenosti. Potom este textury su lepsie a osvetlenie scen je tiez lepsie. No aj tak su napr. tie textury na ultra nastaveniach relativne slabe. Hru sam nemam (nechce sa mi to piratit a nie som ochotny za to dat 60 EUR na Steame), hodnotim len podla screenshotov a videi, co som videl.
Rozdiel medzi min a max nastaveniami je takmer zanedbatelny. Skutocne viditelne rozdiely su asi tak vo vykreslovacej vzdialenosti. Potom este textury su lepsie a osvetlenie scen je tiez lepsie. No aj tak su napr. tie textury na ultra nastaveniach relativne slabe. Hru sam nemam (nechce sa mi to piratit a nie som ochotny za to dat 60 EUR na Steame), hodnotim len podla screenshotov a videi, co som videl.
Music: AKG K240 MK II / Beyerdynamic DT 770 Pro 80 Ohm @ Topping DX7 Pro
Bike: 2022 Canyon Neuron CF 8; Coffee: Chemex 6-cup
Bike: 2022 Canyon Neuron CF 8; Coffee: Chemex 6-cup
Tak ja som myslel že som dosť náročný na grafiku v hrách ale ako tak čitam asi nie , mne tá grafika príde velmi pekná hlavne mimo miest...zimná krajina a tak isto aj vidiek ,lesy,lúky sú velmi pekné a hlavné je že to ide pekne be z problémov, teda aspoň ja žiadne nemám ...ale táto hra je aj tak o príbehoch , a čo sa týka open world games tak ktorá je krajšia?
MB:ASROCK Z68 Pro3-M CPU:i5-2500K + Gelid Tranquillo+UCTB12 RAM:KINGSTON 4x2GB DDR3 1333MHz HDD:WESTERN DIGITAL Caviar Green 500GB 32MB cache SSD:CRUCIAL M4 128GB GPU:MSI GeForce GTX 1060 GAMING X 6G Sound:Sound blaster tactic3d sigma PSU:Seasonic X-660 Case:SILVERSTONE SST-PS05B Precision + 7xEnermax T.B.Silence, UCTB12 Monitor:LG IPS235V-BN
- dexterav
- Sponzor fóra gold
ludia budú furt frflať
grafika neni určite horšia ako v 2
jediný zabiják výkonu čo tam je je HWorks, hlavne preto že má defaultne nastavené 8x AA
také crysis 3 nejde určite lepšie a pritom lepšie grafiku nemá a to isté DAI
DAI ide dokonca ešte horšie a nejak nikto nežundre
čo sa nastavení týka tak tie rozdiely sú minimálne skoro v každej hre a jedine kedy to ozaj udrie do očí je min a max aj to len preto lebo bývajú tienie už off a to vidí každý
ako vravím AA pri hairwork na 2x a šlapeto 2x rýchlejšie
grafika neni určite horšia ako v 2
jediný zabiják výkonu čo tam je je HWorks, hlavne preto že má defaultne nastavené 8x AA
také crysis 3 nejde určite lepšie a pritom lepšie grafiku nemá a to isté DAI
DAI ide dokonca ešte horšie a nejak nikto nežundre
čo sa nastavení týka tak tie rozdiely sú minimálne skoro v každej hre a jedine kedy to ozaj udrie do očí je min a max aj to len preto lebo bývajú tienie už off a to vidí každý
ako vravím AA pri hairwork na 2x a šlapeto 2x rýchlejšie
- Kknightley
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 04. Dec, 2012, 18:01
S tým hairworksom som to tu písal dávnejšie, dá sa to tweaknuť na 4x MSAA a je po probléme ...prípadne aj na 2x
- loleqboleq
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 20. Okt, 2012, 22:20
nehovoriac o tom, že hodilton má najčarovnejšie videá
CASE: Sliger Cerberus X PSU: Corsair SF750 MB: Ašuš Creator CPU: Rezeň 3900X GPU: RTX 3090 FE RAM: TridentZ 3600MHz@CL14 SSD: 970 EVO<--DEAD + Corsair MP600XT a MP600, Ťamťung 980 Pro Moňas: ♡ LG 48" C11 OLED ♡ Myš: G Pro Superlight Wire Klávka: Rôzne Audiofekália: Topping DX3 Pro, Hifiman Edition XS, Mr.Speakers Alpha Dog, JBL LSR305
- dexterav
- Sponzor fóra gold
o jeden stupeň svetlejšie alebo tmavšie to už tú grafiku fakt posúva
bohužiaľ je to čisto subjektívne, btw tie videá sú rozmazané že by jeden zaplakal
niečo podobné robí SMAA v pCars, súce vyhladí čo sa dá, aj fps je ok, ale z trávy sa stanú mrviace sa rozplizlé kvádriky
bohužiaľ je to čisto subjektívne, btw tie videá sú rozmazané že by jeden zaplakal
niečo podobné robí SMAA v pCars, súce vyhladí čo sa dá, aj fps je ok, ale z trávy sa stanú mrviace sa rozplizlé kvádriky
poraďte, mam gtx 670 a hrám na FULL HD. Oplatí sa kúpiť gtx 970?
- dexterav
- Sponzor fóra gold
970 má cca o 35% vyšší výkon ako 770GTX + 1,5GB vram navyše
to fakt neni najhorší upgrade + nv momentálne kašle na keplera
to fakt neni najhorší upgrade + nv momentálne kašle na keplera
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ