Motul - kompletná škála produktov
Re: Oleje Motul
cize motul je lepsi nez fidel castrol ?
hm, zaujimave, v oficialnom servise mi vzdy davali kastrol, smejdi
- mirjak
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 16. Nov, 2006, 02:00
oficialny servis ma zmluvu a dava to co dava... tak ako dnes uz velmi tazko najdes podnik, kde maju aj Coca-Colu aj Pepsi a tam darmo budes vraviet, ze Kofola je lepsia (ale uz ani to nie je pravda)obcanx napísal:hm, zaujimave, v oficialnom servise mi vzdy davali kastrol, smejdi
Moj znackovy servis postupne striedal Mobil, Castrol, Shell, takze pomaly kazdu garancku mi do toho istého TDI liali nieco ine a ja tam momentalne lejem Motul...
Snake Takze nieje lepsi motul ako Castrol?
Este davno davno si sam hovoril ze od Castrol ruky prec.
Este davno davno si sam hovoril ze od Castrol ruky prec.
Spoiler: ukázať
Moj osobny nazor je ze od fidela maloco nie je lepsie...
Kebyze sa nevenujem Motulu tak do vlastneho by som este zvazil Mobil1. Nic vic.
Kebyze sa nevenujem Motulu tak do vlastneho by som este zvazil Mobil1. Nic vic.
môj osobný názor je, že keď olej plní normu pre tvoj motor, tak sa nemá čo stať. a rozdiel je úplne minimálny.
určite sa ti nepokazí motor kvôli oleju, samozrejme keď to nebude nejaký pančovaný polský.
ale aj tak chcem dávať motul
určite sa ti nepokazí motor kvôli oleju, samozrejme keď to nebude nejaký pančovaný polský.
ale aj tak chcem dávať motul
MacBook Pro 13 (2016) + iPhone 12 mini
PS5 Slim
PS5 Slim
takze tesco value olej splnajuci normu je ok?
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
-
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 28. Feb, 2011, 11:49
sused to tak zhodnotil, ze nema peniaze nazvys a leje tam kaufland olej splnajuci normu (vraj) a je spokojny
main: 9950X + Noctua NH-D15 G2, ASUS STRIX B650E-F, Kingston 64gb DDR5 6000 CL30, 7900 GRE Nitro+, 990 Pro 4TB, ASUS STRIX Aura RGB 1000W, Fractal North XL + 4x Noctua A14x25 G2
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 27. Apr, 2011, 11:16
minule jeden vychodnar zhodnotil ze sa mu neoplatilo sest rokov oleje menit, radsej pockal kym sa mu zadre Renoltik ta mala lacna kokocina jak sa to vola neviem, potom za 140eur vymenil motor. Ze za tych sest rokov by menil oleje 6x 30eur nie je dolezite. Jo pardon zabudol som filtre po sest eur kus, tie mohol nechat dva-tri roky bez vymeny.
Vlastne ked sa nad tym zamyslim tak oleje do Thalie nestoja 30eur za balenie, to skor tak 20eur za tie styri litre ci dva a pol ci kolko tam ide.
Aj taki maju volebne pravo. Velmi chcem vidiet stav jeho tlmicov a brzd.
Vlastne ked sa nad tym zamyslim tak oleje do Thalie nestoja 30eur za balenie, to skor tak 20eur za tie styri litre ci dva a pol ci kolko tam ide.
Aj taki maju volebne pravo. Velmi chcem vidiet stav jeho tlmicov a brzd.
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.
Zatrhnime tuto debatu, kedze toto je Tema o motul olejoch, objednavke a spil
Stastne a vesele vsetkym