Všeobecná diskusia
-
- Čierna listina bazáru
- Dátum registrácie: Št 04. Jún, 2009, 19:20
Re: Všeobecná diskusia
Snak, nejaký lepší nápad v rukave neskryvas?:p
4.2015 - koncim s forom za Ban do bazaru, kde som nikoho neokaslal-ale zabudol ukončiť staré odlezane obchody.
Toto som kupil asi tyzden dozadu v lidli, cena 2,98, v baleni 2ks
Wtf preco mam riesit led cokolvek alebo moduly?
Wtf preco mam riesit led cokolvek alebo moduly?
Spoiler: ukázať
lebo nie kazdy ma heligonky a LED neoslepuju, ked su normalne a s rozumom namontovane..
- Chris
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jan, 2006, 02:00
ved pouzivas svetla, ktore maju Ecko.
Pripadne mozes pouzit hmlovky , ako to maju nove auta (tiez na 30% vykonu) pri zapnuti stretavaciek sa automaticky vypnu:
link:
http://www.misterdotcom.de/tagfahrlichtmodule
Pripadne mozes pouzit hmlovky , ako to maju nove auta (tiez na 30% vykonu) pri zapnuti stretavaciek sa automaticky vypnu:
link:
Master of PaloAlto NGFWs, Cisco ASAs
- Heatman
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 23. Nov, 2006, 02:00
Preco?Snake napísal:dajte si facku s tymi dialkovymi.
Vadia ti baworaky co to maju od vyroby? , resp. maju moznost to aktivovat kedze origo riadiaca ma tu moznost?
Vola sa to US DRL (day running light), ta moznost tam bola prave koly tomu aby nevypalovali paraboly na xenonoch.
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
Objednany snimac tlaku sacieho potrubia...jaj to ecko je zver
Snake napísal:dajte si facku s tymi dialkovymi.
Na Nissane mám od výroby ledky a jediný dôvod, prečo tam ešte je, že auto je v záruke a chuj vie, či by kvôli tomu nevymýšľali...
Moje Volvá mali riešené denné svietenie (z výroby, v roku 94 a 95 btw!) dvojvláknovou parkovačkou 4W/21W a riešenie mi to prišlo ideálne. Na Nissane spravím po záruke to isté, rozhodne lepšie riešenie ako 30% diaľkové.
-
- Čierna listina bazáru
- Dátum registrácie: Št 04. Jún, 2009, 19:20
Ta dvojvlaknova parkovacka ma zaujala, treba k tomu nejaky modul asi ze?
4.2015 - koncim s forom za Ban do bazaru, kde som nikoho neokaslal-ale zabudol ukončiť staré odlezane obchody.
Úprimne, neviem. Bolo to Volvo, takže "to" proste nejako fungovalo od začiatku do konca, takže som to neriešil.
Inak ale predpokladám nejaké veľmi jednoduché if/else zapojenie, kde 21W je na poistke, ktorá je živená v pozícii kľúča 1 a za tým nejaké relátko, ktoré ju preruší za prepokladu, že sa zapnú parkovačky.
///
Toto vyzerá ako montáž toho, čo som mal z fabriky. Ale ja som už po fľaši vína, takže je to TL;DR, možno je to len niečo podobné, pre predstavu by to ale mohlo stačiť.
Inak ale predpokladám nejaké veľmi jednoduché if/else zapojenie, kde 21W je na poistke, ktorá je živená v pozícii kľúča 1 a za tým nejaké relátko, ktoré ju preruší za prepokladu, že sa zapnú parkovačky.
///
Toto vyzerá ako montáž toho, čo som mal z fabriky. Ale ja som už po fľaši vína, takže je to TL;DR, možno je to len niečo podobné, pre predstavu by to ale mohlo stačiť.
BMW a myslim aj Golfy niektore to maju z vyroby.Snake napísal:dajte si facku s tymi dialkovymi.
Ktore auta maju hmovky ako denne? S tym som sa zatial nestretol, jedine na styl ako maju skodovky, ze v mieste hmloviek je dalsia ziarovka urcena na denne.Chris napísal:ved pouzivas svetla, ktore maju Ecko.
link:
@ pre tych co hladaju ten modul na upravu dialkovuch na denne, hladajte tu: http://www.cybertronic-labs.cz/katalog/ ... vetla.html
V Bratislave je chlapik co to aj montuje.
- Chris
- Pokročilý používateľ
myslel som prave skodovku a spol. a celok ako hmlove svetla, to ze tam je druha ziarovka, alebo dvojvlaknova je uz detail.
Tak v tom pripade predavaju aj denne svietenia vo tvare hmloviek, ktore maju dva zdroje svetla vnutri (jeden zdroj su hmlovky a druhe denne). Problem je, ze obe svetla su ledky a svietit ledkami v hmle je riadna pincovina. Hmlovka by mala mat nazltle svetlo.
- Krutibrko
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Ne 02. Mar, 2008, 14:00
hmlovka by tam hlavne byt nemusela, ale to je moj nazor...
- Chris
- Pokročilý používateľ
ked mas atypicky tvar, alebo atypicke hmlovky, tak tieto daylight nekupis