Všeobecná diskusia
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
Re: Všeobecná diskusia
jak ze diagnostika moc nepomohla? ked svieti kontrolka musel tam byt nejaky error code...
Steam: michalsveto
Spoiler: ukázať
- Diablo1st
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Po 29. Aug, 2005, 20:00
Čo to bola preboha za diagnostika keď nepomohla?yNo napísal:Najde sa tu nejaky odbornik na sOple? Konkretne ide o meriva 1.4 03 rocnik, svieti kontrolka motora. Diagnostika moc nepomohola...
Lenovo E460: 14" FHD IPS, i5-6200U, 2x4GB RAM 1600MHz DDR3L, R7 M360, SSD 256GB Toshiba.
Ex. HP 2230s: T9600, 2x2GB RAM 800MHz DDR2, X4500MHD, SSD Toshiba 256GB.
Work: Lenovo E14 G5 AMD + Dell U2724DE + Dell U2724D.
FVE: 10,2 kWp + 13kWh batérie
Ex. HP 2230s: T9600, 2x2GB RAM 800MHz DDR2, X4500MHD, SSD Toshiba 256GB.
Work: Lenovo E14 G5 AMD + Dell U2724DE + Dell U2724D.
FVE: 10,2 kWp + 13kWh batérie
-
- Čierna listina bazáru
- Dátum registrácie: Št 04. Jún, 2009, 19:20
Je to všeobecný problém týchto motorov. Diagnostika ukáže niečo, kde reálne problém nie je...dočítal som sa, že väčšinou to spôsobuje: sviečky,lambdasonda, rozdeľovač,egr ventil,... fakt super..
4.2015 - koncim s forom za Ban do bazaru, kde som nikoho neokaslal-ale zabudol ukončiť staré odlezane obchody.
-
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 28. Feb, 2011, 11:49
Mimochodom, je nejaky problem ak mam zelenu reflexnu vestu v aute? (v zakone som sa o farbe nedocital, takze predpokladam, ze nie)
main: 9950X + Noctua NH-D15 G2, ASUS STRIX B650E-F, Kingston 64gb DDR5 6000 CL30, 7900 GRE Nitro+, 990 Pro 4TB, ASUS STRIX Aura RGB 1000W, Fractal North XL + 4x Noctua A14x25 G2
- landrower
- Pokročilý používateľ
lambda a egr by sa mali dat nacitat bez problemov. akurat obcas tie RJ hodia chybu EGR aj ked neni tam chyba co ja viem. to robilo aj mne.... vo vseobecnosti tie RJ su tusim dost nachylne na chcipanieyNo napísal:Je to všeobecný problém týchto motorov. Diagnostika ukáže niečo, kde reálne problém nie je...dočítal som sa, že väčšinou to spôsobuje: sviečky,lambdasonda, rozdeľovač,egr ventil,... fakt super..
-
- Čierna listina bazáru
Co myslis,ze to moze byt..znamemu na rovnakom aute/motore urobilo to iste pred dvoma mesiacmi..nacpal do toho uz 5 kil a kontrolka stale svieti
4.2015 - koncim s forom za Ban do bazaru, kde som nikoho neokaslal-ale zabudol ukončiť staré odlezane obchody.
- landrower
- Pokročilý používateľ
tak, ople z tej doby, moze to byt vselico, ma motor aj nejaky divny chod?
-
- Čierna listina bazáru
Praveze vobec. Ide ako hodinky
- landrower
- Pokročilý používateľ
tak, moze to byt aj samotna RJ. mazal si tomu pamat zavad?
Diagnostika nieje vseliek. Mam pocit, ze niektori ocakavate, ze pripojite auto na diagnostiku a same sa opravi ... Taka zavada ako diera v sani za klapkou je velmi zabavna vec a diagnostika sa z toho ide zblaznit. Zaseknute EGR vie tiez narobit kopu srandy a diagnostika to nemusi vidiet. Kedysi sme mali tiez Astru a auto sa hadzalo do nudzoveho rezimu, v Opli na zaklade diagnostiky vymenili cievku a auto na druhy den spravilo to iste. Potom tam nejaky mudrlant povedal, ze je kriva hlava, tak sme sa tam uz viac ani neukazali. Nakoniec to bola zavada za par korun, neviem ci nie nahodou zapalovaci kabel alebo nejaka taka prkotina.
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
lenze chlapcov s cinskym kablom a kradnutym softom je dnes plna blava, diag vie pomoct velmi, ale treba ju vediet pouzivat, na to ale treba vediet ako dany motor funguje, ak mi vaha ukazuje blbosti, tak to neznamena automaticky ze je vadna, ked vidim ze napr. cidlo tlaku v sani ukazuje blbost tiez. Lenze to uz za 13€ jak za fejk kabel nespravis, a ani sa to nenaucis. Takze pozriet merane bloky, ak je to EGR, tak sa to ukaze, aj lambda sa da premerat napr.
.
-
- Čierna listina bazáru
Je to origo diag s platenou licenciou ;-) .
pamäť sme mazali, po 20km sa to objavili...este som cital, že je dobré tam naliať 100benzin a prehnať to v otackach...
pamäť sme mazali, po 20km sa to objavili...este som cital, že je dobré tam naliať 100benzin a prehnať to v otackach...
- landrower
- Pokročilý používateľ
uskodit neuskodi, rovnako neuskodi pozriet EGR - ak sa nemylim tak dva sroby, imbus. a rovnako neuskodi vymenit sviecky ak neboli dlhsie menene
- Endy
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 06. Feb, 2009, 10:42
Bol niekto na carate v Piestanoch ? Ja som tam aj coto potocil
-
- Čierna listina bazáru
Chlopi, viete poradit nejaku spolocnost na chiptuning 1.9TDI ? Idealne do 2 kil..