Všeobecná diskusia
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 27. Sep, 2010, 19:31
Re: Všeobecná diskusia
Opel Omega r.v.:2000
Káblovačka tam ide ISO_A + ISO_B + ISO C (C1+C2+C3), nie ten roztiahnutý 10 pinový neviem aký konektor...
Rádio by som tam chcel dať Pioneer (viac-menej dočasne) s káblovým remote controll, ktorého konektor je totožný s 3.5mm audio JACKom
Káblovačka tam ide ISO_A + ISO_B + ISO C (C1+C2+C3), nie ten roztiahnutý 10 pinový neviem aký konektor...
Rádio by som tam chcel dať Pioneer (viac-menej dočasne) s káblovým remote controll, ktorého konektor je totožný s 3.5mm audio JACKom
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
tak potom chod na forum oeplclub, tam je par ludi co take veci robia, ak by si chcel viac info tak SS
Steam: michalsveto
Spoiler: ukázať
Skús na opelclube napísať chalanovi s nickom jupaza1, on je z tvojho okolia a mohol by ti pomôcť. Prípadne langdon2 robieva takéto káblovačky, ale on je až niekde od Nitry.
- landrower
- Pokročilý používateľ
langdon to robi spolu s troodon -om, a troodon realne robi konkretne tuto vec
vcera som sa previezol na Ferrari Italia...
1. nechapem ten motor - v automatike v meste pri 50tke to ma hodenu 7dmicku a cca 1300ot a zrychluje to na 7dmicke viac akoby clovek cakal
2. ta neskutocna akceleracia zo 120km na 260km (na 4tom a 5tom prevodovom stupni) je proste neskutocna, dych beruca a doteraz nechapem
3. zahriate keramicke brzdy su proste z ineho sveta
4. zvuk je bozsky
5. po 20min som bol skoro hluchy
6. je to vikendove auto, na bezne jazdenie mega totalne zbytocne
7. chcem ho
1. nechapem ten motor - v automatike v meste pri 50tke to ma hodenu 7dmicku a cca 1300ot a zrychluje to na 7dmicke viac akoby clovek cakal
2. ta neskutocna akceleracia zo 120km na 260km (na 4tom a 5tom prevodovom stupni) je proste neskutocna, dych beruca a doteraz nechapem
4. zvuk je bozsky
7. chcem ho
Na niekoho prichadza kriza stredneho veku? Ale ked mas zbytocnych 190 papierov, tak chod do toho
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
- Chris
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jan, 2006, 02:00
pekne pekne, cez zlavudna ?hawkeye napísal:vcera som sa previezol na Ferrari Italia...
ono super by to bolo mat, ale horsie to uz servisovat. Niekde som cital clanok, kde typek rozpisal naklady servisu svojej 360 modeny
ked sme pri aute na vikendy, tak dost rozmyslam o takejto replike, ked ze origo stoji velmi vela $$$.
http://www.gtp67replika.cz/data/photos/ ... C00114.JPG
vid.: http://www.gtp67replika.cz/#
Replika Porsche 356A Speedster. Je to laminatova karoseria na trubkovom rame, ktory je postaveny na podvozku z chrobaka.
Horsie kto by to postavil na papiere, na slovensku asi velmi problematicke.
Master of PaloAlto NGFWs, Cisco ASAs
- felipe25
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 19. Júl, 2010, 13:00
no, konecne mas skusenosti ktoru mam ja uz par rokov, a nikto mi neveril, ze ako som s tym mohol ist v meste 50 na 7micke, a ze ked som slapol tak to tak to nezdochlo, ale zrychlilo rychlejsie ako ktorekolvek ine auto s prislusne spravne zaradenym stupnom na 50tkehawkeye napísal:vcera som sa previezol na Ferrari Italia...
4. zvuk je bozsky
7. chcem ho
a aj ja ho chcem do garaze a na vikendy tiez si mal pocit ze to auto je "siroke", a tahalo to od strany k strane? /zalezi podla kvality cesty /
- Chris
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jan, 2006, 02:00
Master of PaloAlto NGFWs, Cisco ASAs
z auta som mal pocit ze bolo cez cely pruh na dialnici a netahalo...ale ked v 4rke som dal plny plyn tak sa zrazu jak keby kuslo, dalo trocha sikmo dozadu, uvolnilo sa stado 200 koni a vystrelilo to jak raketa dopredu...felipe25 napísal: no, konecne mas skusenosti ktoru mam ja uz par rokov, a nikto mi neveril, ze ako som s tym mohol ist v meste 50 na 7micke, a ze ked som slapol tak to tak to nezdochlo, ale zrychlilo rychlejsie ako ktorekolvek ine auto s prislusne spravne zaradenym stupnom na 50tke
a aj ja ho chcem do garaze a na vikendy tiez si mal pocit ze to auto je "siroke", a tahalo to od strany k strane? /zalezi podla kvality cesty /
to bolo ze auto je 200m predomnou a po 3s 400m za mnou
@chris - zlavohit to mal ale to som bral dost davno uz
@Papek - kriza nie ale kto ma rad auta, tak po zveveni v tomto to proste musi chciet kazdy tazko sa to opisuje
nasledne ked som sadol do mitsu a isiel som predbiehat na 3jke, 4rke tak som mal chvilu pocit ze sedim vo felde...ale dnes to uz bolo OK
- felipe25
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 19. Júl, 2010, 13:00
ferrari je ferrari, prevodovka ktoru ani nieje citit v racing/sport mode ako radi... trhnutie pri radeni.. aj ja to chcem
to zrychlenie sa neda popisat, to taha plynule od 110 az po 300
skor by som povedal, ze cim vyssia speed, tym rychlejsie to vie tahat
mna tahalo do stran, ale to bolo v miloviciach, a cesty boli "vyjazdene", a to auto si hladalo bud jednu kolaj alebo druhu, lenze sirsim razvorom si ich hladalo "poza vyjazdene kolaje"
to zrychlenie sa neda popisat, to taha plynule od 110 az po 300
skor by som povedal, ze cim vyssia speed, tym rychlejsie to vie tahat
mna tahalo do stran, ale to bolo v miloviciach, a cesty boli "vyjazdene", a to auto si hladalo bud jednu kolaj alebo druhu, lenze sirsim razvorom si ich hladalo "poza vyjazdene kolaje"
- landrower
- Pokročilý používateľ
rovnake problemy mam v BA s nissanom pathfinderom takze ziadne terno chlape
- landrower
- Pokročilý používateľ
obzvlast dobre to je na slovnaftskej, tam to vzdy lita
- Heatman
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 23. Nov, 2006, 02:00
To ako vazne?Snake napísal:A8 električka takisto
Mal som s tym problem ze ma tahalo do kolaji, ale po vymene podvozku som sa s tym uz nestretol.
Tak potom v Blave musite mat fakt luxusne cesty.
Ako u nas na vychode sa tiez najdu tiez "super" useky, ale ako pisem, po vymene podvozku uz ani tam nic necitim.