Všeobecná diskusia
- jcdenton12
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 22. Dec, 2005, 20:00
Re: Auto a dopravná debata, všetko sem
Wizik napísal:Scarinko : Náhodou čo chceš, moja corsa dá z 0 na 100 za necelých 20 sekúnd, super, nie ?
)
Skoda 120L a mam lepsie zrychlenie jak ty .
Chlapci stale neverim tomu ze moderne nafty stale trpia tym ze sa dlho zohrievaju.
no moja oktavka sa zohreje na full snad po 8min a to idem v priemere 50km/h v kuse ale tak to je stary diesel ale v zime mi to ide na nervy lebo nerad soferujem vo vetrovke/v mikine tak ak som odvazny necham len triko tak je sranda
Spoiler: ukázať
- Borec
- Deaktivovaný
- Dátum registrácie: Št 04. Jan, 2007, 08:00
tak sa tomu pokús uveriťBroslowski napísal: Chlapci stale neverim tomu ze moderne nafty stale trpia tym ze sa dlho zohrievaju.
// ale možno podla toho, čo je podľa teba nové. imho radšej budem drglovať zubami o 5 min dlhšie ako an novom dízli, ako by som s tým mal chodiť do servisu každý druhý deň. Lebo u tých nových, tomu tak je
no neviem... ale tak dobre no
imo to uz vobec nieje tak zle...ujo ma s-max Forda a to je teple hned, maximalna spokojnost.Mal istu dobu Opel... Amen tma
BTW matka ma mazdu 121 spotreba okolo 5-7 litrov kombinovana . proste to auto vobec nic nezere a odveze , skvely stroj.Ma snad tolko rokov jak Moja skodovica . Zauimave je ze pri 4000 otackach ako keby vypinala vstrek paliva , jednoducho sekne a viac nejde
imo to uz vobec nieje tak zle...ujo ma s-max Forda a to je teple hned, maximalna spokojnost.Mal istu dobu Opel... Amen tma
BTW matka ma mazdu 121 spotreba okolo 5-7 litrov kombinovana . proste to auto vobec nic nezere a odveze , skvely stroj.Ma snad tolko rokov jak Moja skodovica . Zauimave je ze pri 4000 otackach ako keby vypinala vstrek paliva , jednoducho sekne a viac nejde
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
nebude odfajceny variator?
Steam: michalsveto
inak ja by som bral do mesta sx4..teraz je akcia za 11.000
http://www.suzuki.sk/index.php?sekcia=m ... =SXUL15GLX
paradne auto podla mna..miesta viac jak v mojej oktavke,akurat kufor je 4x mensi ale do mesta zase mega kufor nepotrebujes, aj tak sa tam napracu nakupy a pod.
spotreba je realne 7 s lahkou nohou, ked si chces zajazdit pocitaj s 8.
dneska 5 ludi v aute, priemerka 8l/100km cesta sered - sastin. A lahkou nohou to nebolo
auto super sedi,akurat treba troska viacej vytacat (asi ako kazdy novsi benzin)ale stoji to zato - na 2 das 95-100 v pohode...
http://www.suzuki.sk/index.php?sekcia=m ... =SXUL15GLX
paradne auto podla mna..miesta viac jak v mojej oktavke,akurat kufor je 4x mensi ale do mesta zase mega kufor nepotrebujes, aj tak sa tam napracu nakupy a pod.
spotreba je realne 7 s lahkou nohou, ked si chces zajazdit pocitaj s 8.
dneska 5 ludi v aute, priemerka 8l/100km cesta sered - sastin. A lahkou nohou to nebolo
auto super sedi,akurat treba troska viacej vytacat (asi ako kazdy novsi benzin)ale stoji to zato - na 2 das 95-100 v pohode...
- Borec
- Deaktivovaný
? imho skôr nejaký obmedzovačlandrower napísal:nebude odfajceny variator?
- landrower
- Pokročilý používateľ
pochybujem ze by u benzinu (ak to bol benzin, co tusim bol) bol obmedzovac daky na 4000rpm zato ak odide variator tak moze potom vo vyssich otackach nezaberat, resp. nieco obdobne s vstrekovanim by sa mozno mohlo stat, bohvie
nemalo by by tnic odfajcene.Aky typ vstrekovania tam je netusim , no mozne je ze toma stary dobry jednobodovy vstrek do sacieho potrubia(daka obdoba karburatora) To je vsak len domienka
a samozrejme , je to benzin
a samozrejme , je to benzin
- landrower
- Pokročilý používateľ
kazdopadne, sak 4tisic otacok je na benzin docela malo, fakt by ma zaujimalo ze co je vo veci
- Borec
- Deaktivovaný
ber v úvahu že je to ale starý benzín. Ale hádať sa nejdem, pravdu nemusím mať
- landrower
- Pokročilý používateľ
ved ani ja
je mi jasne ze je veeela ludi co o tom vedia daleko viac jak ja
je mi jasne ze je veeela ludi co o tom vedia daleko viac jak ja
ani staremu benzinu nevadia vysoke otacky, mozne je ze sa pri 4k otvara nejaka dalsia vzduchova komora , no nemusi byt spravne nastavena riadiaca jednotka(vela vzduchu, malo paliva= vykon 0,0 nic v podstate nezapalna zmes). 120ny sa daju kludne tocit do 6,5k a nic sa im nestane take skody 110 r , to je jedna basen rucicka opreta na kraji otackomera a ide si
Tiez by ma zauimalo preco to tak je , kazdopadne ma to moc netrapi kedze je to mamine auto a keby bolo moje, nechal by som to tak , lebo sa na nom chodi dost luxusne s takou spotrebou
Tiez by ma zauimalo preco to tak je , kazdopadne ma to moc netrapi kedze je to mamine auto a keby bolo moje, nechal by som to tak , lebo sa na nom chodi dost luxusne s takou spotrebou
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
ja som raz hore kopcom vytacal golfa ked ma chcel nejaky dedko predbehnut,zrazu supa..a s vyfuku vyfukol asi meter kubicky dymu..dedka zahalilo