som si nedavno kupil daco v store za 1,74e a vcera mi padol set. jaka nahoda...
Ale taky shitny set na spectru za 63 centy hahahah, takze toho roku uz nic dalsie mi nespadne.
no sak gaben musi hrabat ak chce drzat take zlavy kazdy rok
pridaju novy super drahy setik na juggera supnu mu boost a vulala najhranejsi hero tento tyzden a zaroven najkupovanejsi item v store
to iste mesiac predtym s PA vysla arcana za 30eur tak jej podme supnut event peniaze su zlo
vsak co tam potom ze juggerovi stupol winrate o 4% a preto je v kazdej hre hlavne ze sa nanho itemy predavaju
itemy nepadaju diretide greeviling (hotova farma itemov) sa vyparili uzasne imba ultra sety stoja s kludom 30eur a volvo cielene povysuje herov podla potreby obchodu hotova mega konspiracka
ale tak to tu nikdy nebolo take velke rozdiely v pickoch
prvy bol pudge a hotovo
"Hral som s nejakým pičuskom z pretaktovania, proste v lobby mi napísal, že kde mám wannabepro, pýtam sa kto je a že z jedného fóra ťa pozná a že sledoval naše hry, prvú hru sme vyhrali, som si ho pridal a druhú sa ukázal v plnej paráde, feed, braindead trash, unfriend... ICDOPI sa volal"
wedro akoto ze uz niesme kamosi na steame ved ja som s tebou nehral sudim ze si mal tazku chvilku
hej no tak mu podakuj ze mi dvihol solo haha, a party ze boostim dole tak tiez mu dakujem. (Bez neho by som party nedokazal dat dole sam )
a hej friendlist som premazal, lebo mam tam vela ludi s ktorymi nehram...
Naposledy upravil/-a wedro v St 04. Feb, 2015, 13:51, upravené celkom 1 krát.
Ak nieco v dote nechápem, tak je to tento maník za earth spirita
"Mind always fails first". "The darkest places in hell are reserved for those who maintain their neutrality in times of moral crises." "Tvrdiť, že vám nezáleží na práve na súkromie, lebo nemáte čo skrývať...je to isté...ako keď poviete, že vám nezáleží na slobode prejavu, lebo nemáte čo povedať."
A ked si predstavim ze mu este pridali scepter, co by s nim vedel zahrat...to ja mam za ES najvacsi loss rate
"Mind always fails first". "The darkest places in hell are reserved for those who maintain their neutrality in times of moral crises." "Tvrdiť, že vám nezáleží na práve na súkromie, lebo nemáte čo skrývať...je to isté...ako keď poviete, že vám nezáleží na slobode prejavu, lebo nemáte čo povedať."