Bicykel a cyklistická debata, všetko sem
- killswitch
- VIP
- Dátum registrácie: Pi 21. Jan, 2005, 20:00
Re: Bicykel a cyklistická debata, všetko sem
pokial si to dobre pamatam, tak ti prides vlavo tou cestou od vrchu. ta zavora je inym smerom. jedno je ale iste, ze to nie je ziadna oplotena obora, kde by si nevedel zosadnut a preniest par metrov bycikel, nie?
Dnes som si tu trasu vyskusal, je to uplne v pohode prejazdne. Ja som sa hlavne bal, aby to nebol nejaky sukromny pozemok, ktory by sa nedal obist. Musim povedat, ze je to prijemnejsia trasa ako ist cez Kacin a Zahorsku Bystricu. Akurat som vcera trochu ponocoval a skombinoval vodky s pivom, tak sa mi trochu tazsie slapalo. 2x som sa musel prehovarat aby som sa neotocil naspat domov No a cestou domov som bol uplne zniceny, ze som si len tak pinako slapal dolu kopcom. Na rovinkach som uz tahal z posledneho. Ale som rad ze som bol https://www.endomondo.com/users/5411516 ... 1101346389
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
Spoiler: ukázať
zdravim cyklisti, je tu niekto kto by mi cca poradil s upgradom komplet brzd a prehadzovaciek? momentalne mam na biku:
Měnič: Shimano SLX M 671, Direct Mount
Přehazovačka: Shimano Deore XT M 781, 30-Gang
Řadící páčka: Shimano Deore SL-M 591, Rapidfire
Brzdová páka: Magura MT Custom, Griffweite verstellbar (pravdepodobne MT4)
Brzda přední: Magura MT Custom, 180mm Disc (pravdepodobne MT6)
od tohto by som potreboval nejaky rozumny upgrade, dovod je ze to chcem hodit na priatelkin bike tak na moj potrebujem nieco nove...
diki moc
edit: rozpocet cca maaax 400-500€ (ceny v eshopoch) bike je haibike impact rc 2013
od tohto by som potreboval nejaky rozumny upgrade, dovod je ze to chcem hodit na priatelkin bike tak na moj potrebujem nieco nove...
diki moc
edit: rozpocet cca maaax 400-500€ (ceny v eshopoch) bike je haibike impact rc 2013
NTB ASUS Vivobook M3504YA AMD Ryzen 7 7730U, RAM 16GB, 1TB PHONE iPhone 13 PRO - 256GB Watch Series 7 (45mm)
kolko asi tak moze zniest predna vidla na bicykli?
minule som rozmyslal, ci sa to nemoze polamat ak napr. na bicykli idu 2-3 osoby dole kopcom, a pod...
predsa len pri 3 osobach to uz je cez 200kg, a z toho drviva vacsina na prednom kolese
minule som rozmyslal, ci sa to nemoze polamat ak napr. na bicykli idu 2-3 osoby dole kopcom, a pod...
predsa len pri 3 osobach to uz je cez 200kg, a z toho drviva vacsina na prednom kolese
- geroswen
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 03. Jan, 2015, 23:54
Dell M4500 - i7-920xm @3.87Ghz, quadro 1800m
Tak záleží aká vidla a ako tomu nakladáš. Pevná vidla po ceste no problem 3 ľudia, lacnú odpruženú už pár ľudí zlomilo na divokom teréne aj keď boli na biku sami
Inak už som kúpil bike, cez bazoš Cube Cross cc, ďakujem všetkým za rady. Čo je dobré na medvede? Zatiaľ jednoducho zvoním zvončekom a dúfam že ma počujú a vyhnú sa mi...
Inak už som kúpil bike, cez bazoš Cube Cross cc, ďakujem všetkým za rady. Čo je dobré na medvede? Zatiaľ jednoducho zvoním zvončekom a dúfam že ma počujú a vyhnú sa mi...
Naposledy upravil/-a wingo v St 18. Apr, 2018, 22:50, upravené celkom 1 krát.
Netusim aka je to vidla, ja sa v tom nevyznam
Ale bicykel https://www.insportline.sk/5396/horsky- ... B17%5D=566
Ale bicykel https://www.insportline.sk/5396/horsky- ... B17%5D=566
Hento je lacná odpružená, by som neriskoval ani s dvoma, nieto troma ľuďmi, hlavne ak by si s tým chcel vyjsť nedajbože do terénu. Ako nemusí sa nič stať, ale stavaná na to veru nie je. A môžeš ísť 10x, nič sa nestane a potom si povieš že však je to v pohode zvláda to a zrazu na 11x to rupne...
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
wingo,na medvde rolnicka..zajtra idem kupit
https://www.polovnictvoterem.sk/p/1532/ ... strieborny
ja som mynuly rok piskal a nestretol som ziadeho
https://www.polovnictvoterem.sk/p/1532/ ... strieborny
ja som mynuly rok piskal a nestretol som ziadeho
citelný upgrade super cena -https://www.bike-discount.de/en/buy/shi ... kes-518302zedolsi napísal: ↑Po 16. Apr, 2018, 20:15 zdravim cyklisti, je tu niekto kto by mi cca poradil s upgradom komplet brzd a prehadzovaciek? momentalne mam na biku:
diki moc
a brzdy - https://www.bike-discount.de/en/buy/shi ... sin-532697
MB:ASROCK Z68 Pro3-M CPU:i5-2500K + Gelid Tranquillo+UCTB12 RAM:KINGSTON 4x2GB DDR3 1333MHz HDD:WESTERN DIGITAL Caviar Green 500GB 32MB cache SSD:CRUCIAL M4 128GB GPU:MSI GeForce GTX 1060 GAMING X 6G Sound:Sound blaster tactic3d sigma PSU:Seasonic X-660 Case:SILVERSTONE SST-PS05B Precision + 7xEnermax T.B.Silence, UCTB12 Monitor:LG IPS235V-BN
XT M8000 bol v podstate jeden z kandidátov no tá cena čo si postol je ešte o pár € lepšia ako môj nákup keď to vyriešim na firmu takže musím hodiť debatu s dodávateľom /mám minuloročný cenník tak možno išli ceny kúsok dole/
čo sa týka bŕzd tam som mal kandidátov XT M8000 a tie čo si postol, myslíš že sa oplatí isť do M8000 alebo tam nebude nejaký veľký rozdiel oproti tým M7000?
čo sa týka bŕzd tam som mal kandidátov XT M8000 a tie čo si postol, myslíš že sa oplatí isť do M8000 alebo tam nebude nejaký veľký rozdiel oproti tým M7000?
NTB ASUS Vivobook M3504YA AMD Ryzen 7 7730U, RAM 16GB, 1TB PHONE iPhone 13 PRO - 256GB Watch Series 7 (45mm)
Nebude tam velký rozdiel, strmene sú rovnaké, v páčke som si nie istý či je nejaký, dal som preto slx lebo si chcel do 500e ale ak to dáš na firmu vezmi rovno XT...
MB:ASROCK Z68 Pro3-M CPU:i5-2500K + Gelid Tranquillo+UCTB12 RAM:KINGSTON 4x2GB DDR3 1333MHz HDD:WESTERN DIGITAL Caviar Green 500GB 32MB cache SSD:CRUCIAL M4 128GB GPU:MSI GeForce GTX 1060 GAMING X 6G Sound:Sound blaster tactic3d sigma PSU:Seasonic X-660 Case:SILVERSTONE SST-PS05B Precision + 7xEnermax T.B.Silence, UCTB12 Monitor:LG IPS235V-BN
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
motorkari.Minule idem na biku po krajnici..na ceste nikoho,zrazu vyletia 3 tito kari oproti a jeden mi vbehne do mojej strany a lizne ma asi v metrovej vzialenisti...cca 200km sli--Videl ma z dialky..cize to bolo naschval..Zrejme myslel ze to hodim do garadu
Laro no behnem tam buduci tyzden uvidim ake ceny ponuknu
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ