Bicykel a cyklistická debata, všetko sem
- killswitch
- VIP
- Dátum registrácie: Pi 21. Jan, 2005, 20:00
Re: Bicykel a cyklistická debata, všetko sem
co tam chcem dat pisem v prispevku.
- hulo92
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 06. Feb, 2009, 19:50
on potrebuje ruksak do prace a ty mu tu pises o sto kilometrovych vyjazdoch...
a ty vieš ako ďaleko má prácu?
NTB ASUS Vivobook M3504YA AMD Ryzen 7 7730U, RAM 16GB, 1TB PHONE iPhone 13 PRO - 256GB Watch Series 7 (45mm)
ja som este nenasiel ruksak ktory by som mohol mat na chrbte pri bicyklovani
akonahle mam nieco na v chrbte, tak po 10minutach mi z chrbta tecie prud potu, a tricko je akoby mokre som ho potopil v jazere
a kedze som lenivy ist si kupit kapsicku na bicykel, tak veci nosim v taske cez rameno
akonahle mam nieco na v chrbte, tak po 10minutach mi z chrbta tecie prud potu, a tricko je akoby mokre som ho potopil v jazere
a kedze som lenivy ist si kupit kapsicku na bicykel, tak veci nosim v taske cez rameno
ja by som siel do niecoho ako http://www.bikepacking.com/gear/ortlieb ... ck-review/ na ebay mozes najst aj lacnejsie klony alebo ak mas nato a "nesanujes" peniaze kludne aj do toho ortlieb
- killswitch
- VIP
- Dátum registrácie: Pi 21. Jan, 2005, 20:00
do prace idem 20-25km. podla toho, ci beriem este aj syna do skolky. teraz v lete beriem, takze 25km tam a poobede spat
chvalabohu mame v praci sprchu, takze pot nie je az taky problem. potrebujem urcite nieco, co bude mat oddeleny storage. nerad by som mal gulas od zeny zmiesany s cistym pradlom
bike tasky cez rameno som rozmyslal, ale nemam s tym ziadnu skusenost a bojim sa, aby to neboli vyhodene prachy, ak mi to nesadne. predsalen od ruksaku uz viem, co mozem cakat.
chvalabohu mame v praci sprchu, takze pot nie je az taky problem. potrebujem urcite nieco, co bude mat oddeleny storage. nerad by som mal gulas od zeny zmiesany s cistym pradlom
bike tasky cez rameno som rozmyslal, ale nemam s tym ziadnu skusenost a bojim sa, aby to neboli vyhodene prachy, ak mi to nesadne. predsalen od ruksaku uz viem, co mozem cakat.
- gammaray
- Administrátor
- Dátum registrácie: Po 23. Okt, 2006, 02:00
Popozeraj si nieco co ma konstrukciu na dne. Nosis obed a potrebujes pevne dno s konstrukciou aby sa ti to neprevrhlo. Neviem po akej ceste jazdis, ale ak je to asfalte kde ta nenatriasa jak na horskej drahe tak mozes aj nieco take co pet2 navrhol, ak nie tak jedine dobre vystuzeny ruksak. konkretne ti neporadim, nechce sa mi to hladat.
ZOSTAVA CPU: AMD 5600x MB: GIGABYTE B550M AORUS PRO-P (rev. 1.0) Cooler CPU: SilentiumPC Fera 5 RAM: Crucial Ballistix Black 16GB (2x8GB) DDR4 3600MHz CL16 M.2 SSD NVME system: Samsung 980 1TB M.2 SSD NVME data: Samsung 980 1TB DVD RW: Samsung SH-S183A GPU: GeForce RTX™ 3070 GAMING OC 8G (rev. 2.0) PSU: CORSAIR RM750x PSU 750W 80+ Gold 2021 Monitor: LG 32GK850F CASE: Fractal Design Define Mini Headset: KOSS SB/45 Repro: Fluid Audio F5 Myš: Logitech G Pro Klávesnica: Corsair K68 RGB OS: Windows 10 Pro 64bit
Daj si nad zadné koleso nosič a nejakú veľkú kapsu naň, na tento štýl:
https://cyklisticke-tasky.heureka.sk/arsenal-465/
A máš pokoj, natrepeš tam čokoľvek.
https://cyklisticke-tasky.heureka.sk/arsenal-465/
A máš pokoj, natrepeš tam čokoľvek.
Spoiler: ukázať
- geroswen
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 03. Jan, 2015, 23:54
Tie velke kapsy pod sedacku vyzeraju OK ale s poklacom a Arsenal 465 by som sa hanbil vyjst na ulicu. Okrem toho, ze v 35l taske by mohol nosit obed pre celu korporaciu
Dell M4500 - i7-920xm @3.87Ghz, quadro 1800m
- Memnon
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 11. Sep, 2006, 02:00
Tak.neviem či nosis polievku v hlbokom tanieri, ale normálna plastová zatvaracia dóza úplne stačí a kľudne to.mozem mať aj do tričká zamotané
I ak ja nosím stále ruksak, okrem hydrovaku na 3l a všetkého potrebného v ňom mám napr chránič chrbtice
Nosím ho aj na turistiku jednodňovú, taký univerzál
Ale voda sa dá vyriešiť xy nosičmi kade tade ale na fulle zavádzajú
Asi ťažko dám kapsy do rámu a pod sedlo, to len na margo perovej pripomienky načo ruksak
I ak ja nosím stále ruksak, okrem hydrovaku na 3l a všetkého potrebného v ňom mám napr chránič chrbtice
Nosím ho aj na turistiku jednodňovú, taký univerzál
Ale voda sa dá vyriešiť xy nosičmi kade tade ale na fulle zavádzajú
Asi ťažko dám kapsy do rámu a pod sedlo, to len na margo perovej pripomienky načo ruksak
MB:ASUS Maximus XI Hero / CPU:i9 9900k@5.1(4.8cache)@1.234V / CPUcooler:AC Liquid Freezer II 240 + CM Maker Gel / RAM:4x8GB Patriot Viper 4133Mhz@4oooCL18 / GPU:Gigabyte RTX 4070ti Eagle@0.925V/2670/24600 / SSD:Samsung 970 Evo Plus 2TB / HeadSet:Steelseries Arctis 7 / mouse:Steelseries Rival 650 / keyboard:Fnatic Streak RGB / PSU:Seasonic Focus Plus 850 gold / case:Fractal Design Define R6 Black + Noctua NF-A14 PWM / monitor:Acer Predator XB323UGP
nieco mi zacalo pukat v riaditkach ked sa postavim a zasliapnem do laveho pedalu, zvuk skor taky rapkavy, asi ako ked presmykuju plastove kolieska...
neviete co to moze byt? neviem na to prist, kedze za jazdy neviem tak prilozit ucho aby som to zistil
neviete co to moze byt? neviem na to prist, kedze za jazdy neviem tak prilozit ucho aby som to zistil
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
Voda sa dá vyriešiť studnickami.. locus + freemap sk + improvizácie
moze to mat nieco spolocne s tym ze som ho minule potopis asi po naboje kolies? (voda bola o nieco hlbsia nez sa zdala )
- Memnon
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 11. Sep, 2006, 02:00
Potopil po náboje? Hej to.mozr mať spoločné
Inak to pukanie môže ísť odkiaľkoľvek, náboj stred pätka prehadzovacky nenamazane dodacie plochy medzi nábojom a rámom alebo pedále alebo sedlovka
Osobne si najskôr myslím že stred alebo stycna plocha medzi nábojom a rámom býva najčastejšie
Per nie všade kam idem sú studničky, nie všetko je o neoznačených studničkách v lesoparku... Ja som ti dal príklad prečo batoh a zároveň nemám kam dať veci na fulle
Inak to pukanie môže ísť odkiaľkoľvek, náboj stred pätka prehadzovacky nenamazane dodacie plochy medzi nábojom a rámom alebo pedále alebo sedlovka
Osobne si najskôr myslím že stred alebo stycna plocha medzi nábojom a rámom býva najčastejšie
Per nie všade kam idem sú studničky, nie všetko je o neoznačených studničkách v lesoparku... Ja som ti dal príklad prečo batoh a zároveň nemám kam dať veci na fulle
MB:ASUS Maximus XI Hero / CPU:i9 9900k@5.1(4.8cache)@1.234V / CPUcooler:AC Liquid Freezer II 240 + CM Maker Gel / RAM:4x8GB Patriot Viper 4133Mhz@4oooCL18 / GPU:Gigabyte RTX 4070ti Eagle@0.925V/2670/24600 / SSD:Samsung 970 Evo Plus 2TB / HeadSet:Steelseries Arctis 7 / mouse:Steelseries Rival 650 / keyboard:Fnatic Streak RGB / PSU:Seasonic Focus Plus 850 gold / case:Fractal Design Define R6 Black + Noctua NF-A14 PWM / monitor:Acer Predator XB323UGP