Všeobecná diskusia
- Shatterhand
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 26. Mar, 2009, 16:45
Re: Všeobecná diskusia
Nič proti, ale bez tempomatu by sa mi na diaľnicu veľmi nechcelo...ak samozrejme dakto nejazdí len TT-BA a späť.
"Mind always fails first". "The darkest places in hell are reserved for those who maintain their neutrality in times of moral crises." "Tvrdiť, že vám nezáleží na práve na súkromie, lebo nemáte čo skrývať...je to isté...ako keď poviete, že vám nezáleží na slobode prejavu, lebo nemáte čo povedať."
Spoiler: ukázať
- mirjak
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 16. Nov, 2006, 02:00
ja mam pocit, ze prave BA-TT jazda sami tempomatovi experti, v strednom pruhu...
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
ja tempomat s kludom aj v meste zapnem ked mam takze tak...
Steam: michalsveto
landrower, vyťahovanie okien máš poriešené ako? nejak cez RJ alebo len prepojením káblov?
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
V jednotke centralu je dopajkovany nejaký srandasak, keďže ono auto si vie zavrieť okná keď držím kľúč v zamke, tak predpokladám že to nejako pošle signál z diaľkového na ten obvod
Steam: michalsveto
- killswitch
- VIP
- Dátum registrácie: Pi 21. Jan, 2005, 20:00
schwechat tusim aj pod 1,2 sa dascarinko napísal:vcera wolfstahl som tankoval 1,253 bencin
http://www.benzin.sk/index.php?selected ... e_id=10211
1,134
- Shatterhand
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 26. Mar, 2009, 16:45
Tak to si tuším berem bandasky a idem na výlet
"Mind always fails first". "The darkest places in hell are reserved for those who maintain their neutrality in times of moral crises." "Tvrdiť, že vám nezáleží na práve na súkromie, lebo nemáte čo skrývať...je to isté...ako keď poviete, že vám nezáleží na slobode prejavu, lebo nemáte čo povedať."
ja som bol cez vikend 1,18nieco
Inak preco ten sprosty stojan neda viac jak 80 litrov? furt na dvakrat tankujem a spravim tam soru jak na maso za sociku (strasne pomaly to tankuje).
Inak preco ten sprosty stojan neda viac jak 80 litrov? furt na dvakrat tankujem a spravim tam soru jak na maso za sociku (strasne pomaly to tankuje).
.
lol 80 litrov, ja hadam ani taky kufor nemam
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
- killswitch
- VIP
musis ist do lkw frontySnake napísal:ja som bol cez vikend 1,18nieco
- killswitch
- VIP
stojan pre kamiony http://de.wikipedia.org/wiki/Lastkraftwagen
- killswitch
- VIP
uff, tak to neviem. ale ty tam budes mat nadrz z tanku, tak snad ti bude pasovat
Neviem ako tu, ale v US je to rozdielne. Dieslova pistol pre nakladne ma hadam aj dvojnasobny priemer ako klasicka a vela pump ma dieslove stojany iba pre trucky, takze TDIckari so sebou nosia redukcie
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.