Všeobecná diskusia
-
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 28. Feb, 2011, 11:49
Re: Všeobecná diskusia
v amerike hlavne
main: 9950X + Noctua NH-D15 G2, ASUS STRIX B650E-F, Kingston 64gb DDR5 6000 CL30, 7900 GRE Nitro+, 990 Pro 4TB, ASUS STRIX Aura RGB 1000W, Fractal North XL + 4x Noctua A14x25 G2
Akurát sledujem Autosalón na dvojke. Testovali novú Fábiu a dostal ma komentár k litrovému trojvalcu, že sa výrobcovi podarilo znížiť hmotnosť motora na 70kg. Wow, toto je ako pochvala? Že do motora dali najväčšie blato, aké sa len dalo? A tie motory ma tiež dostali, dva dieslové trojvalce, benzínové litrové trojvalce a tuším štvorvalce 1.2 TSI.
Ten 70kg motor inak vyzerá "úchvatne"
Ten 70kg motor inak vyzerá "úchvatne"
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
co mas proti kartonu? z toho mam vyrobenu celu palubnu dosku v aute a aj cast tapacirov
Steam: michalsveto
Spoiler: ukázať
- Heatman
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 23. Nov, 2006, 02:00
Aj u nas to tak je, hrdlo pistole je naozaj viac ako 2x hrubsie.Papek napísal:Neviem ako tu, ale v US je to rozdielne. Dieslova pistol pre nakladne ma hadam aj dvojnasobny priemer ako klasicka a vela pump ma dieslove stojany iba pre trucky, takze TDIckari so sebou nosia redukcie
Myslim ze to je standard vsade, ved si predstav tankovat 500 - 1000 litrov, by si si peknu chvilu postal a ani zafajcit nemozes kedze si na benzinke.
Mal som dost ked som tankoval benzin do Jeep Cherokee co ma 80 litrovu nadrz, to som pri tom stal asi 3-5 minut.
Ja som tusim nikdy nenatankoval do mojho auta viac ako 37 litrov.
Ked mam menej ako 5l v nadrzi nechce sa mu velmi startovat- tipujem to na vodu.
Ked mam menej ako 5l v nadrzi nechce sa mu velmi startovat- tipujem to na vodu.
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 12. Aug, 2008, 12:16
netypuj a nalej tam lieh ked budes mat plnu
CPU: AMD Phenom X3 720 BE 2,8 GHz @ 3,9 GHz 1,45V @@@ Phenom x4 3,6Ghz 1,375V (batch no. 0905 FPMW)CPU Cooler: Gelid Tranquillo rev.2 MB: Gigabyte 790XTA-UD4 RAM: 2x4GB ADATA Xtreme Series 2000 Mhz 8-7-6-15 tRC 11 CR 1T GPU: Asus EAH5850 DirectCU (985@5200MHz(1300MHz)) Monitory: 2x 24" LCD shit CRT HDD: WD 10EALS, ST Barracuda ST1000DM003 PSU:Seasonic M12II 620W 80Plus OS: Windows 7 Ultimate SP1 x64, Myš: nejaká Canyon Klávesnica : Microsoft Natural Elite, 3DMark Vantage : P16326 3DMark 06 : 21345
Preco lieh? Teda co spravi ten lieh s vodou? Ja by som to tipol na vodku, ale ...
Mne to tiez dlho startuje, ked mam uplne na dne. Staci znova vypnut/zapnut zapalovanie a chyti. Zrovna teraz som tiez tak, len nemam po ceste do roboty ani z roboty benzinku
Mne to tiez dlho startuje, ked mam uplne na dne. Staci znova vypnut/zapnut zapalovanie a chyti. Zrovna teraz som tiez tak, len nemam po ceste do roboty ani z roboty benzinku
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
a co takto proste pockat kym mas malo v nadrzi, vybrat nadrz, vyliat zvysok co tam je, vycistit a naliat novy benzin?
aj tak by sa to z casu na cas malo robit
aj tak by sa to z casu na cas malo robit
Steam: michalsveto
Viem si predstavit aj lepšie využitie voľného času. Ak môže pomôcť lieh, tak radšej pôjdem touto cestou
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
no dobre a kolko? a akeho? je to urcite dobre alebo si robite prdel? uz som to sice pocul ze sa to naviaze na vodu a spali v motore ale nie som si isty
- scream
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 04. Okt, 2005, 20:00
na margo fabie...aky motor by si tam chcel za 8 tisic? ...fabiu dlho robia ako akceptovatelne presuvadlo nizsej triedy. Ten 1.2tsi je pre ludi ktori fabiu proste chcu, ma to 81kW a stoji to skoro 13tis ...
Ryzen5 7600, 32GB DDR5 6000 Corsair, MSI PRO B650-P WIFI, Fortis 5, XFX RX 6700 10g, 2x2TB samsung 980 pro, 2TB SATA, EVGA SuperNOVA 550 GT @ 31,5" iiyama G-Master GB3271QSU-B1
XBOX series X
XBOX series X
Cosi som hladal, zevraj staci deci denaturaku pri prazdnej nadrzi a dotankovat aspon 5-10l. Lieh udajne na seba naviaze vodu a potom sa zmiesa s benzinom. Asi to aj urobim, v noci bolo -3 a rano som Hondu nenastartoval, tak som siel do roboty Pezotomscarinko napísal:no dobre a kolko? a akeho? je to urcite dobre alebo si robite prdel? uz som to sice pocul ze sa to naviaze na vodu a spali v motore ale nie som si isty
za 13k taky shit?scream napísal:na margo fabie...aky motor by si tam chcel za 8 tisic? ...fabiu dlho robia ako akceptovatelne presuvadlo nizsej triedy. Ten 1.2tsi je pre ludi ktori fabiu proste chcu, ma to 81kW a stoji to skoro 13tis ...
za 12.5k sa da teraz kupit lancer 1.6, 13.7k honda civic - obe budu 10x spolahlivejsie, lenze ludia si myslia ze japonci su drahy atd
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 01. Sep, 2008, 18:59
borci, ked vypnete motor, tak davate rucnu alebo zaradite rychlost?
a lancer sa da kupuit za 11200e z CZ. odskusane. isto lepsie ako fabka, s kt tiez mam skusenosti
a lancer sa da kupuit za 11200e z CZ. odskusane. isto lepsie ako fabka, s kt tiez mam skusenosti
Naposledy upravil/-a stefan222 v St 10. Dec, 2014, 15:35, upravené celkom 1 krát.
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook