Všeobecná diskusia
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 27. Sep, 2010, 19:31
Re: Všeobecná diskusia
Ja som zasa vcelku prekvapený z vašich reakcii, lebo ja ručnú nedávam nikdy!
Odkedy vlastním nejaké auto tak som ručnú potreboval zatiahnúť možno tak zo 4 krát a to boli také prípady, že keď som dal rýchlosť (ako vždy), tak auto padalo... (veľmi prudký kopec)
Odkedy vlastním nejaké auto tak som ručnú potreboval zatiahnúť možno tak zo 4 krát a to boli také prípady, že keď som dal rýchlosť (ako vždy), tak auto padalo... (veľmi prudký kopec)
tak nejak, v 99% stojím na rýchlosti, ručnú len fakt že nejakom kopci..
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
aut do 8k je fura, aj suzuki splash, za 7777 sme to vo firme ~rok dozadu kupovali, 1.0 o vykone felicie co na to auto staci, ale tak nejaku dynamiku cakat netreba, toboz ked sa zapne klima. ma to spominanu klimu manualnu, el. okna vpredu, el. zrkadla aj vyhrievane, radio s CD prehravajuce aj MP3, taky standard. to je zakladna vybava a najlacnejsi model pokial viem.
//ale kukam ze ta krabica sa uz nepredava?? no tohle..
inak, nebolo nieco take ze ked v prudkom kopci nechate rychlost vam moze preskocit rozvod?
//ale kukam ze ta krabica sa uz nepredava?? no tohle..
inak, nebolo nieco take ze ked v prudkom kopci nechate rychlost vam moze preskocit rozvod?
Steam: michalsveto
Spoiler: ukázať
Ked su na<> konstrukcne vymyslene, tak ano.
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
- landrower
- Pokročilý používateľ
ved ano, a to je dnes bohuzial industry standard.... (alebo sa to mozno tyka starsich aut, neviem, nikdy som to neriesil, aj tak vzdy nechavam rucnu)
-
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 28. Feb, 2011, 11:49
stale len rucnu
main: 9950X + Noctua NH-D15 G2, ASUS STRIX B650E-F, Kingston 64gb DDR5 6000 CL30, 7900 GRE Nitro+, 990 Pro 4TB, ASUS STRIX Aura RGB 1000W, Fractal North XL + 4x Noctua A14x25 G2
Cojaviem ci je to industry standard. Na Honde ani na Pezote nedavam rucnu, ked to vyslovene netreba. Na Pezote sa mi uz par krat v zime zasekla rucna, takze ju nedavam ked netreba.
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
Keď vám chlapci drbne napinak, tak potom sa rucnu naucite používať . Alebo si postojte v sikmom kopci, a najlepšie ak máte dvojhmotu, potom nezabudnite plakať ako to vyjde cez liter.
.
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 12. Aug, 2008, 12:16
nechce sa mi to pisat ked to niekto za mna napisalTU konkretne .... ja rucnu pouzivam rad aj na rozjazdy do kopca, je to take krajsie - plynulejsie .... ked parkujem auto na dlhsie tak : zaparkujem, zatiahnem rucnu, a povacsine si tam dam rychlost az potom, nech to na nej nevysi a na to ani spojku nepotrebujem uz sa zuby pohli tak ze sedia, a pred startom si vyradim bez spojky ... ale vsetko podla nalady kazdopadne nikdy zbytocne nezosliapujem spojku ked nemusim ... pritlacak lamely na nom atd, atd, lozisko, atd, atd
CPU: AMD Phenom X3 720 BE 2,8 GHz @ 3,9 GHz 1,45V @@@ Phenom x4 3,6Ghz 1,375V (batch no. 0905 FPMW)CPU Cooler: Gelid Tranquillo rev.2 MB: Gigabyte 790XTA-UD4 RAM: 2x4GB ADATA Xtreme Series 2000 Mhz 8-7-6-15 tRC 11 CR 1T GPU: Asus EAH5850 DirectCU (985@5200MHz(1300MHz)) Monitory: 2x 24" LCD shit CRT HDD: WD 10EALS, ST Barracuda ST1000DM003 PSU:Seasonic M12II 620W 80Plus OS: Windows 7 Ultimate SP1 x64, Myš: nejaká Canyon Klávesnica : Microsoft Natural Elite, 3DMark Vantage : P16326 3DMark 06 : 21345
Ked mi poradis ako mam bez spojky nastartovat ked mam startovanie gombikom (kde bez spojky nenastartujes), tak ti dam odmenu.shajek napísal:...tak isto ako by som nestartoval so spojkou ..
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 27. Sep, 2010, 19:31
Poriadne sa zohni, nájdi si spínač spojkového pedálu, stač ho, štartuj
Jupí, čo dostanem?
Jupí, čo dostanem?
JBM vase dvojhmoty a napinaky. Rozvody mi bez problemov vydrzali cez predpisanch 100k km. Co sa uz dnes nevyrabaju poriadne auta?Snake napísal:Keď vám chlapci drbne napinak, tak potom sa rucnu naucite používať . Alebo si postojte v sikmom kopci, a najlepšie ak máte dvojhmotu, potom nezabudnite plakať ako to vyjde cez liter.
Na tom posranom Pezote, co je 4 roky stare auto mi v zime vyskoci riadiaca paka a primrza rucna ... to de sme. A najnovsie ten ich drbnuty elektronicky plyn. Jak je zima, tak asi drhne klapka neda sa tom prvych par metrov plynulo rozbehnut.
- landrower
- Pokročilý používateľ
do <> s tym tam aj nazad...
menil som stropne svetlo za led, a to co je jedna ziarovka v predu (astra G hatchback 5dv.) tak klasicka sufitka nesvieti ked je vypnuta, ale ledkova trosicku svieti - niekde mi tam preraza napatie, nie dost silne aby rozsvietilo klasicku ziarovku ale ta LED ma asi podstatne mensiu spotrebu a teda ostane tak trosicku ziarit.
skontrolovane vsetky spinace dveri, skontrolovane ostatne ziarovky v interieri ci tam nejde stava, skontrolovana spinacia skrinka svetiel ci neni vyskratovane tam daco, nikde nic.
mozem hladat po vsetkych kabloch....
menil som stropne svetlo za led, a to co je jedna ziarovka v predu (astra G hatchback 5dv.) tak klasicka sufitka nesvieti ked je vypnuta, ale ledkova trosicku svieti - niekde mi tam preraza napatie, nie dost silne aby rozsvietilo klasicku ziarovku ale ta LED ma asi podstatne mensiu spotrebu a teda ostane tak trosicku ziarit.
skontrolovane vsetky spinace dveri, skontrolovane ostatne ziarovky v interieri ci tam nejde stava, skontrolovana spinacia skrinka svetiel ci neni vyskratovane tam daco, nikde nic.
mozem hladat po vsetkych kabloch....
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ne 11. Sep, 2011, 11:26
preraza jeden z dvervych spinacov...