AT2...... brutalny tank....
Sedim v KV1S, 5 zasahov, 1 penetracia? Are you f*cking kidding me?
Pravidelne ich uz vidavam na strede Malinovky, aj s ciarockami smerujucimi od nich
ze skiller
milujem tie britske TDcka.. AT-15A ma len cinkala a ja jej odstreloval kopulu. (ja som mal T32)
nebyt toho sku*veneho cinskeho WZ, tak ho sundam, posledna rana. Samozrejme, ziadna pomoc od tymu. Hlavne, ze tam bola 34ka a artyna.
Samozrejme, že ano... čo som čítal a počul tak stále sa kv1s obhajuje "slabým" armorom a delom, ktoré má dlhý reload a nulovú presnosť...ale čo z toho keď to je tank do kotla kde sa presnosť stratí a najväčším faktorom je odstrašujúci big dmg.
Od KV-1S ruky preč mne zase vadia tie americké kravy od T-26 ktoré sú oveľa horšie veža je nezničiteľná schová si spodok a ukojuje sa na všetkých čo sa zastavia, veľký DMG a rýchly reload a tieto tu nikomu nevadia ale KV-1S čo dá každý dobrý hráč dole ako nič tak to hej bez podpory je KV-1S slabý protivník.
EDIT: mám taký malý problém že brat sa mi pomaly vráti späť a budem mu musieť vrátiť jeho PC a v mojom budem musieť na novo inštalovať Win a nechce sa mi túto hru doň sťahovať na novo dalo by sa to proste len skopčiť na moje HDD nakoľko sa momentálne nachádza v bratovom PC a tam to dáko registrovať do nainštalovaných programov v novom Windowse?
CPU: AMD FX 8370 BE @4,5GHz + Thermalright Ultra-120 Extreme, MB: ASUS Crosshair V Formula-Z (AM3+), RAM: 2x Crucial 8GB KIT DDR3 1600MHz CL8 Ballistix Tactical, PSU: Corsair TX650W, VGA: ASRock Radeon RX580 8G + ARCTIC Accelero Xtreme IV, LCD: ACER ED 273, DISKY: ADATA Ultimate SU650 SSD 240 GB, WD Blue 3D SSD NAND 1TB, HDD 500GB WD5003AZEX 64MB, WD Gold 2 TB , NoteBook: Acer Nitro 5 Shale Black WOT - YouTube - Twitch - NoteBook