a problém je, že pridávajú tu a tam to Aliexpress "Selection" Saver/Standard ale aj to nie všade, často je na veciach stále Aliexpress Saver/Standard shipping. Toto je mess ako sviňa, nehovoriac o tom, že neviem ako vy ale ja mám popravde v posledných mesiacoch dosť zlé skúsenosti so searchom - často veci ako zoradenie podľa ceny mi vracia error, že nenašlo žiadne výsledky ( ale pri best match ich nájde) alebo ak dám free shipping, tak to isté. Shit.Aliexpress Selection Super Economy Global
AliExpress
- loleqboleq
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 20. Okt, 2012, 22:20
Re: AliExpress
Ten Aliexpress sa mení na ešte väčšiu dieru - toto, čo robia s tými dopravami už fakt prekonáva všetky medze
CASE: Sliger Cerberus X PSU: Corsair SF750 MB: Ašuš Creator CPU: Rezeň 3900X GPU: RTX 3090 FE RAM: TridentZ 3600MHz@CL14 SSD: 970 EVO<--DEAD + Corsair MP600XT a MP600, Ťamťung 980 Pro Moňas: ♡ LG 48" C11 OLED ♡ Myš: G Pro Superlight Wire Klávka: Rôzne Audiofekália: Topping DX3 Pro, Hifiman Edition XS, Mr.Speakers Alpha Dog, JBL LSR305
Ja musím povedať, objednal som 5 blbostí (kryty, sklá na mobil), Standard shipping čo tam dalo default a prišlo mi to všetko za 2 týždne, naraz v jednom balíku (rôzny predajci, ale v rovnaký deň objednávané), a pekne kuriérom, bez akýkoľvek poplatkov.
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 27. Apr, 2011, 11:16
mna zas' prekvapila ina taktika : poddimenzuju cenu vyrobku a potom vypalia strasne postovne. Pozeral som nejake LED reflektory na auto (led bary atd) a za 9" si pytali 25$ co je uplna kravina... a potom ze 290$ za shipping
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.
- michalesku
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 02. Jún, 2012, 11:56
Mne baterka Convoy za cca 21,50 € prisla predvcerom kurierom (objednana 23.7.), dalsie dve drobnosti (necele 2 € kazda) boli dnes v schranke (objednane 20.7.).. V popise mali uvedene DPH v cene a vsetky tri sli cez AliExpress Saver Shipping (Convoy free, tie drobnosti cca 60 centov)..
Takze uplna spokojnost..
Takze uplna spokojnost..
Spoiler: ukázať
Vyhladavanie stoji za xxx... uz dlho. Vnimam to minimalne rok uz. Takze pekne polistovat, hadzat do kosika aj 5 predajcov, a este potom dole pod popisom produktu si kuknite ci nieje v odporucanych nakupoch este vyhodnejsi predajca... Ten niekedy ani vo vyhladavaci na prvych stranach nieje
Snazim sa hladat vsetko z EU skladu. Posta zanedbatelne drahsia, ale niekedy to mam z polska doma do tyzdna. Hromadne zasielky cca 2-3tyzdne. Cim viac toho je v obalke, tym skor to pride.
Snazim sa hladat vsetko z EU skladu. Posta zanedbatelne drahsia, ale niekedy to mam z polska doma do tyzdna. Hromadne zasielky cca 2-3tyzdne. Cim viac toho je v obalke, tym skor to pride.
Mne zatial vsetko,co malo byt v cz alebo pl sklade islo z ciny..
CPU: AMD Ryzen 9 5900X Chladic: Noctua NH-D14 MB: B550 Aorus ELITE V2 PSU: Corsair cs750M GPU: RTX 3090 + 3060Ti RAM: G-SKILL Aegis 64GB 3200Mhz SSD: Intel 660p 1TB M.2
mam podobnu skusenost. Viac krat sa mi stalo ze som si nasiel tovar, ktory mal byt skladom v EU - este to mal cinanko aj vyklikatelne ze to chcem z FR, PL a podobne, za co bol priplatok v podobe vyssej dopravy a samozrejme to odislo z ciny a prislo za dva mesiace. Dispute mam uspesnost cca 50/50. Support na to vacsinou kasle a pokial daju funkcne tracking no. tak je im sumak ze to ide z ciny. Je na ceste? Je. Tak cakaj. Ako by som hrach na stenu hadzal, ze halo priplatil som si +30% za to ze to nepojde ku mne cez dve rocne obdobia ...
A vyhladavanie je uplne naprd. Dam vyhladat tovar, najde 3000 vysledkov a ked dam zoradit od najlacnejsieho, tak nenajde nic Nehovoriac o "multi" ponukach, kde hladam nejaku vec, ale samozrejme tam cinan zalistuje k variantu 1,2,3 aj skrutku za 1 cent aby bol vo vyhladavani najnizsie. Fakt radost sa prehrabavat v takychto ponukach. Filter na item location je asi nad ich chapanie.
A vyhladavanie je uplne naprd. Dam vyhladat tovar, najde 3000 vysledkov a ked dam zoradit od najlacnejsieho, tak nenajde nic Nehovoriac o "multi" ponukach, kde hladam nejaku vec, ale samozrejme tam cinan zalistuje k variantu 1,2,3 aj skrutku za 1 cent aby bol vo vyhladavani najnizsie. Fakt radost sa prehrabavat v takychto ponukach. Filter na item location je asi nad ich chapanie.
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 27. Apr, 2011, 11:16
absolutne presne moja skusenost.
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.
- loleqboleq
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 20. Okt, 2012, 22:20
Óóó, akí sú zlatí. Collect grošov nefunguje v záujme zabezpečenia môjho účtu.
CASE: Sliger Cerberus X PSU: Corsair SF750 MB: Ašuš Creator CPU: Rezeň 3900X GPU: RTX 3090 FE RAM: TridentZ 3600MHz@CL14 SSD: 970 EVO<--DEAD + Corsair MP600XT a MP600, Ťamťung 980 Pro Moňas: ♡ LG 48" C11 OLED ♡ Myš: G Pro Superlight Wire Klávka: Rôzne Audiofekália: Topping DX3 Pro, Hifiman Edition XS, Mr.Speakers Alpha Dog, JBL LSR305
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
Mate tip na vami overeny co2 senzor z ali? Preferujem nieco, co zobrazuje co najmenej udajov a co ide na tuskove baterky. NDIR senzor nutnost.
- fobos
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 22. Feb, 2007, 08:00
Moja najnovšia skúsenosť s Aliexpress:
Už druhý krát sa mi stalo nasledovné, kúpil som 1/2 lacnejšiu vec, ako je bežná cena na Alixpresse (čo už mi bolo podozrivé, ale budiš, riskol som) a balík došiel do 3 dní od objednávky, pričom mal ísť z číny.
Bolo to opäť DHLkou a opäť bol podľa tracking number dodaný kamsi do BA, nejakej žene. Volám na DHL support a tí mi tvrdia, že toto tracking číslo nemá s mojím menom nič spoločné.
Takže podozrivo lacné nákupy sú nejaký fejk a číňan zrejme čaká, kým prejde ochranná lehota na dispute a či si to do vtedy nevšimnete, alebo neviem ako si to vysvetliť. Zrejme číňan priradí vašú objednávku už existujúcej, ktorú ale zadal pred vami niekto iný a jemu to reálne naozaj príde, vám nie
wtf ? to je riadna žumpa ten Ali v poslednej dobe, podotýkam, že sa mi toto stalo už druhý krát, a obaja predávajúci boli iní a ani predmet kúpy nebol ten istý tovar, niečo úplne iné
Už druhý krát sa mi stalo nasledovné, kúpil som 1/2 lacnejšiu vec, ako je bežná cena na Alixpresse (čo už mi bolo podozrivé, ale budiš, riskol som) a balík došiel do 3 dní od objednávky, pričom mal ísť z číny.
Bolo to opäť DHLkou a opäť bol podľa tracking number dodaný kamsi do BA, nejakej žene. Volám na DHL support a tí mi tvrdia, že toto tracking číslo nemá s mojím menom nič spoločné.
Takže podozrivo lacné nákupy sú nejaký fejk a číňan zrejme čaká, kým prejde ochranná lehota na dispute a či si to do vtedy nevšimnete, alebo neviem ako si to vysvetliť. Zrejme číňan priradí vašú objednávku už existujúcej, ktorú ale zadal pred vami niekto iný a jemu to reálne naozaj príde, vám nie
wtf ? to je riadna žumpa ten Ali v poslednej dobe, podotýkam, že sa mi toto stalo už druhý krát, a obaja predávajúci boli iní a ani predmet kúpy nebol ten istý tovar, niečo úplne iné
Xbox Series X...
Samsung S24 ...
Intel Core 8600K ...
Samsung S24 ...
Intel Core 8600K ...
- Diablo1st
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Po 29. Aug, 2005, 20:00
Bohužiaľ, treba si dávať na toto pozor. Je tam kopec podvodníkov. Keď nakupujem od overených predajcov resp. od "official store" ešte sa mi nestalo, že by neprišlo, príp. že by boli nejaké problémy.
Lenovo E460: 14" FHD IPS, i5-6200U, 2x4GB RAM 1600MHz DDR3L, R7 M360, SSD 256GB Toshiba.
Ex. HP 2230s: T9600, 2x2GB RAM 800MHz DDR2, X4500MHD, SSD Toshiba 256GB.
Work: Lenovo E14 G5 AMD + Dell U2724DE + Dell U2724D.
FVE: 10,2 kWp + 13kWh batérie
Ked "official store" moze predavat fejky cinskych produktov tak to je taka zaruka..
.
- Diablo1st
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Po 29. Aug, 2005, 20:00
Myslím, že slovo "záruka" je na aliexprese neznáme slovo.
Lenovo E460: 14" FHD IPS, i5-6200U, 2x4GB RAM 1600MHz DDR3L, R7 M360, SSD 256GB Toshiba.
Vcera som rozbalil "dazdnik" na celne sklo do auta. Obal trosku predraty, dnu prasknuta rucka. Mam vo zvyku natacat rozbalovanie, to som spravil aj tu, aj ked toho moc vidiet nebolo - dlho neprislo nic poskodene. Vytvoril som tiket, poslal video, par fotiek, pokec a dnes uz svieti uzavrete s full refund. Zatial palec hore. Nakupujem uz roky a jeden krat sa stalo, ze tovar neprisiel a mozno 2x poskodene. Vzdy plny refund, jeden krat obchodnik spekuloval, ale ali to uzavrel v moj prospech.
CPU: Ryzen 5 5600X, MB: MSI MPG B550 Gaming plus, RAM: 2x16GB Patriot Viper Steel DDR4 3600 Mhz, GPU: XFX Speedster QICK 319 RX6750XT CORE, Monitor: HP OMEN 27q, HDD: Seagate Ironwolf Pro 4TB, M2: Samsung 970 Evo plus 1TB, Crucial P5 plus 2TB SSD: Apacer Panther AS350 512GB PSU: Corsair RM850X Gold, Case:Fractal Define S, NET:Orange FiberNet 500Mb, OS: Win 10 pro 64