ake priznanie? to je maly dokaz ze som mu dal kese... aj ked sice asi prd platny
btw, ak pojdete oznamovat trestne oznamenie, pojdem s vami a zoberem aj toho kamosa...
Dneska sa stretnema na IRC. Kto nema nech si ho stiahne. Dovod je, ze niekomu nejde ICQ multichat.
A irc ide all. Takze tak. Vsetci co maju ICQ nech sa mi ozvu na 213214029 - moje ICQ.
I found paradise, it`s Ibiza.
I found heaven at Decibel Outdoor festival - Beekse Bergen , ilvarenbeek, Netherland
Tak som sa informoval u toho pravnika. Trestny cin to uz je ak to dosiahne vysku minimalnej mzdy co je teraz tusim 6900 ci tak nejak. Malo by to byt klasifikovane ako trestny cin sprenevery. Takze sa dohodnime presne kedy a kde podame trestne oznamenie + nase svedecke vypovede, nech sa to moze zacat riesit.
Ludia mne sa zda ako by sa vam ani nechcelo sa tahat na na to trestne Nechcem vas urazit, ale kazdy z va ma komp doma a net. Staci ak sa vsetci dohodneme na IRC kedy tam budu moct vsetci, ale na sto percent, nech to z poriesime
Tak sa rozhybte.
Tvixo dikes za info, toto fakt pomohlo.
I found heaven at Decibel Outdoor festival - Beekse Bergen , ilvarenbeek, Netherland
Prepacte, ze sa zapajam do tejto temy troska OT, ale nedalo by sa to premiestnit napr. do debaty o vsetkom? Myslim, ze to tu nic s obchodovanim nema a uz ma to otravuje, ked to tu stale vidim v bazary ...
Jery973 napísal:Prepacte, ze sa zapajam do tejto temy troska OT, ale nedalo by sa to premiestnit napr. do debaty o vsetkom? Myslim, ze to tu nic s obchodovanim nema a uz ma to otravuje, ked to tu stale vidim v bazary ...
Mne to je jedno Nech Modi a Admini rozhodnu