Vancouver 2010
- zachary
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 23. Mar, 2007, 08:00
Re: Vancouver 2010
príliš mnoho výlučení, inak to asi ani nemohlo dopadnúť inak fajn hra, ale polovicu zápasu hrať v oslabení a spoliehať sa na to, že Fíni nedajú gól .. povedal by som, že zrejme zaslúžená prehra
- Borec
- Deaktivovaný
- Dátum registrácie: Št 04. Jan, 2007, 08:00
máme prd. i tak še da...
ale zaslúžili sme si prehru za taký hokej v našom podaní
- Mirdis
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 04. Okt, 2005, 20:00
tak fajne si posr** zapas
EDIT: Golonka teraz pekne rozprava...presne tak to je ako hovori..co uz no...
EDIT: Golonka teraz pekne rozprava...presne tak to je ako hovori..co uz no...
NTB1:MacBook Pro (13-inch, 2014, 2,5 GHz Dual-Core Intel Core i5, 8 GB RAM)
NTB2:MacBook Pro (13-inch, 2018, 2,7 GHz Quad-Core Intel Core i7,16 GB RAM)
NTB3:MacBook Pro (13-inch, 2020, Apple M1,16 GB RAM)
NTB2:MacBook Pro (13-inch, 2018, 2,7 GHz Quad-Core Intel Core i7,16 GB RAM)
NTB3:MacBook Pro (13-inch, 2020, Apple M1,16 GB RAM)
- zachary
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 23. Mar, 2007, 08:00
bohužiaľ áno, síce sa teraz polovica Slovenska bude vyhovárať na rozhodcu, ale tie fauly tam naozaj boli
Golonka najväčší odborník, ale tie slová ostanú zas len v telke a nič sa neurobí
//edit: Paľo Demitra: "sami sme si to prehrali" .. pravda
+ ma mrzí aj to, čo niekto povedal počas olympiády - náš tím na olympiáde neodráža reálnu silu slovenského hokeja, pretože najlepší hráči pomaly končia kariéru
Golonka najväčší odborník, ale tie slová ostanú zas len v telke a nič sa neurobí
//edit: Paľo Demitra: "sami sme si to prehrali" .. pravda
+ ma mrzí aj to, čo niekto povedal počas olympiády - náš tím na olympiáde neodráža reálnu silu slovenského hokeja, pretože najlepší hráči pomaly končia kariéru
- fobos
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 22. Feb, 2007, 08:00
tak, o 30 rokov (keď sa niečo revolučné udeje v SZĽH, peniaze pôjdu skutočne tam kam majú a vyrastie nová, mladá generácia -> terajších "hokejistov" nerátam ) sa tu snáď opäť raz stretneme ...
do vtedy slovenskému hokeju
do vtedy slovenskému hokeju
Xbox Series X...
Samsung S24 ...
Intel Core 8600K ...
ignorelist:Assassin, Mani, ...
Samsung S24 ...
Intel Core 8600K ...
ignorelist:Assassin, Mani, ...
Tak či tak veľmi dobré 4 miesto. Síce tie vylúčenia poniektoré trápne, ale čo už. Jednoducho kvôli tým oslabeniam sme prehrali, inak už by visel bronz chlapcom na krku. Okrem toho to naše hokejové šťastie zas ostalo niekde na WC....
Nikto tu nejde rozprávať o sile SK hokeja ... elita sa totiž stretáva práve na podujatí ako Olympiáda...skôr ide o to ako to už tu niekto písal že táto generácia končí a treba budovať novú tam je však prázdna diera a ešte len bude (stačí ak si človek počíta o tej super oprave štadióna v BA...nenormálne prachy)
Asi škoda reči okolo toho a nechať tomu voľný priebeh...nech to celé zhnije a s ním aj to vedenie ale pravda je taká, že to vedenie bude viesť hokej asi aj v X skupine ak by existovala a bude si to pochvaľovať.
Chlapcom ja osobne ďakujem za veľmi pekné chvíľky hlavne pri zápase so Švédskom, ale aj v iných ... bola to atmosfére ako v Goteborgu ...proste paráda a to 4 miesto je výborné.
Nikto tu nejde rozprávať o sile SK hokeja ... elita sa totiž stretáva práve na podujatí ako Olympiáda...skôr ide o to ako to už tu niekto písal že táto generácia končí a treba budovať novú tam je však prázdna diera a ešte len bude (stačí ak si človek počíta o tej super oprave štadióna v BA...nenormálne prachy)
Asi škoda reči okolo toho a nechať tomu voľný priebeh...nech to celé zhnije a s ním aj to vedenie ale pravda je taká, že to vedenie bude viesť hokej asi aj v X skupine ak by existovala a bude si to pochvaľovať.
Chlapcom ja osobne ďakujem za veľmi pekné chvíľky hlavne pri zápase so Švédskom, ale aj v iných ... bola to atmosfére ako v Goteborgu ...proste paráda a to 4 miesto je výborné.
PC1 Intel Core i7-4960X@4,8GHz . ASRock X79 Extreme 11 . 32GB Corsair Dominator 2133MHz DDR3 . Zotac GTX 1080Ti . Samsung 850 PRO 256GB . Samsung 840 1TB . SF Leadex 750W . AOC Q3279VWFD8 . Noctua
PC2 i5-2500K . Noctua NH-U12 . ASUS P8Z68-V PRO . 16GB G.Skill Ripjaws X . EVGA GTX 1070 SC . Intel 530 240GB . Samsung 850 PRO 2TB . COUGAR GX-600W . Lian Li PC-V1010A - Silver . ASUS Xonar Essence STX + HD555
PC2 i5-2500K . Noctua NH-U12 . ASUS P8Z68-V PRO . 16GB G.Skill Ripjaws X . EVGA GTX 1070 SC . Intel 530 240GB . Samsung 850 PRO 2TB . COUGAR GX-600W . Lian Li PC-V1010A - Silver . ASUS Xonar Essence STX + HD555
No co sa tyka tej mladej generacie, tak fakt neviem na koho sa budeme spoliehat. Napada ma akurat mladik Tatar, inac to je bieda
Kazdopadne dakujem nasim chlapcom. Po niekolkych zufalych MS to bol na olympiade konecne hokej, na ktory sa dalo pozerat. A neni to len vdaka tomu, ze sa tu zisli naozaj ti najlepsi, ale aj vdaka Filcovi! - na toho nesmieme zabudat
Kazdopadne dakujem nasim chlapcom. Po niekolkych zufalych MS to bol na olympiade konecne hokej, na ktory sa dalo pozerat. A neni to len vdaka tomu, ze sa tu zisli naozaj ti najlepsi, ale aj vdaka Filcovi! - na toho nesmieme zabudat
We salute the rank, not the man!
- scpeter1
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ne 13. Aug, 2006, 02:00
Dobre chlapci zahrali,skoda,bronz usiel o chlp....ale aj 4. miesto je nadherne.....
- lezgy
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ne 20. Feb, 2005, 20:00
- Bydlisko: Trebišov... mesto kde nik nepracuje a všetci sa maju dobre
hrali tam najlepsi hraci pplanety a my sme skoncili stvrti....
parada
na druhej strane skoda
ani nie tak medajly ale toho uspechu, lebo "pravdepodobny" komunisticky harwardovy zmrd matkoudavac ma dalsi dovod preco neodstupit a ryzovat miliardy ako gabo spomenul na stadione v BA za x miliard svk tusim lietali v mediach 4mld
Na druhej strane talentovane decko nema prachy a decko bohateho pana podnikatela, s X5bmw podnikajuceho s plastovymi oknami a ten mu zacaluje aj vsimne trenerovi aby hral a behal na sustredenia a z neho....lebo po skole nabucha pan frajer 16stku a vyvaza si hokejovu rit na otcovom aute
zial aj toto je realita
silna generacia odisla a najblzie roky budeme fackovacim panakom
bojim sa, ale chcem aby som sa toho dozil, ze uvidim nasich v boji aspon o stvrtfinale
lebo ligovy vyber uz fasol aj s madarmi
edit...ked som rano cital diskusie na www tak sa tam samozrejme vyrojilo halda fanusikov...ale tych pravych slovenskych vymetenych tupcov....prave kvoli takym si tento sprosty narod medajlu nezasluzi
parada
na druhej strane skoda
ani nie tak medajly ale toho uspechu, lebo "pravdepodobny" komunisticky harwardovy zmrd matkoudavac ma dalsi dovod preco neodstupit a ryzovat miliardy ako gabo spomenul na stadione v BA za x miliard svk tusim lietali v mediach 4mld
Na druhej strane talentovane decko nema prachy a decko bohateho pana podnikatela, s X5bmw podnikajuceho s plastovymi oknami a ten mu zacaluje aj vsimne trenerovi aby hral a behal na sustredenia a z neho....lebo po skole nabucha pan frajer 16stku a vyvaza si hokejovu rit na otcovom aute
zial aj toto je realita
silna generacia odisla a najblzie roky budeme fackovacim panakom
bojim sa, ale chcem aby som sa toho dozil, ze uvidim nasich v boji aspon o stvrtfinale
lebo ligovy vyber uz fasol aj s madarmi
edit...ked som rano cital diskusie na www tak sa tam samozrejme vyrojilo halda fanusikov...ale tych pravych slovenskych vymetenych tupcov....prave kvoli takym si tento sprosty narod medajlu nezasluzi
1, Intel® NUC Kit 6i3SYH
2, HP 4330s
2, HP 4330s
sprostý národ máš aj za mňa K +1 ....
PC1 Intel Core i7-4960X@4,8GHz . ASRock X79 Extreme 11 . 32GB Corsair Dominator 2133MHz DDR3 . Zotac GTX 1080Ti . Samsung 850 PRO 256GB . Samsung 840 1TB . SF Leadex 750W . AOC Q3279VWFD8 . Noctua
- qq6600
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 11. Dec, 2008, 21:08
Kanada ma ZLATO...3:2pp
nadherny zapas...
nadherny zapas...
- Mr.Fontaine
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Ut 10. Nov, 2009, 18:36
Kanaďania si to celkom zaslúžili (aj keď v zápase so Slovenskom mali ku koncu v gatiach), škoda tých Fínov, no čo už, normálne mi bolo našich chlapcov bolo ľúto ako tam padali aj slzy...
Kde sa hrabe Rusko, Švédsko a najmä Česi sú niekde vzadu, kde sa nebudeme obzerať
Bola to jedna z posledných možností nášho "zabehaného" hokejového týmu aby ukázali svetu, že hokejová elita bez Slovákov neexistuje a myslím, že to aj dokázali...
Kde sa hrabe Rusko, Švédsko a najmä Česi sú niekde vzadu, kde sa nebudeme obzerať
Bola to jedna z posledných možností nášho "zabehaného" hokejového týmu aby ukázali svetu, že hokejová elita bez Slovákov neexistuje a myslím, že to aj dokázali...
CPU:Intel C2D E4300 1,8@2,71 GHz, Doska: Gigabyte G33 S2l, RAM: A-Data Vitesta 2x1Gb 800Mhz, VGA: Sapphire Radeon HD 5750 Vapor-X 1Gb, PSU: Seasonic rev. f3 400W, HDD: WD 250Gb
Mr.Fontaine: otazka je, ako dlho budeme ukazovat, ze te hokejova elita na SVK je
We salute the rank, not the man!
ukazovali sme to poslednych +- 10 rokov (niekedy uspesnejsie, niekedy menej...) ale teraz si dame na par rokov pauzu a umiestnit sa niekde dobre bude ked, tak len zazrakom.