Ja sa hlásim, kedysi som v tom bol aj celkom dobrý, nebol problém poraziť aj troch "schopných" hráčov.Filipsss napísal:dal by si na lanke niekto AOE II ?
Aj keď som už čo to pozabúdal, určite so mnou rátaj
Ja sa hlásim, kedysi som v tom bol aj celkom dobrý, nebol problém poraziť aj troch "schopných" hráčov.Filipsss napísal:dal by si na lanke niekto AOE II ?
Bombermana dame, mame ho spraveny cez OpenGL (ziadny mix farieb na win7) a funguje aj po sieti.wingo napísal:Atomic bomberman by to chcelo!
A nejakú stratégiu by som dal, najlepšie čo najviac ľudí naraz nech je prča, aspoň sa nebudem cítiť ako lama a budem sa môcť na niečo vyhovoriť
A ešte ideálne takú ktorá veľmi nezávisí od micro a neustálej expanzie (Starcraft, AOE...) lebo v tom som lama, ale ak dáme aspoň šiesti a na menšej mape tak to bude prča tak či tak.
C&C ktorýkoľvek , Starcraft 1/2, Warhammer Dawn of War 2, Hearts of Iron 3, March of the Eagles, Warlock Master of the Arcane... už zachádzam do obskurít
Ja berem Logitech G25, ZoranICS bere tiez jeden G25 a dalsi nejaky volant s FFB, budu dva playstationy 3 + Gran turismo co viac si moze clovek priat na lanke ? jedine viac PS3, a viac volantovSangala napísal:Turnaj v GRIDe bude ? a l0k2 ci Martan nic ? skynet ?
alebo ina zavodna hra...