The Witcher 3: Wild Hunt
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
Re: The Witcher 3: Wild Hunt
ktore nastavenie musi byt ultra ? textury mam na high a AF je tipujem 2x
Tak nastav AF cez ovladace.
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
len sa pytam,ako si to nastavuje hra sama
viem ze to ide cez ovladac..ak dam 16x tak mi padne fps o 1
viem ze to ide cez ovladac..ak dam 16x tak mi padne fps o 1
W3 ma celkom chytil, akurat co mi vadi, ze je strasne tmava.
Ked mam borderless window, tak je to ako 5 minut pred sumrakom, flusscreen mam brightness na max.
V inych hrach tento problem nemam.
A este mi nejako nesedi ako je sparovane cas pocas dna a graficke vyznenie. O 7-8 doobeda to niekde vyzera ako 18-19 vecer. Vsetko do cerveno oranzova.
Ale to su len take detaily
Ked mam borderless window, tak je to ako 5 minut pred sumrakom, flusscreen mam brightness na max.
V inych hrach tento problem nemam.
A este mi nejako nesedi ako je sparovane cas pocas dna a graficke vyznenie. O 7-8 doobeda to niekde vyzera ako 18-19 vecer. Vsetko do cerveno oranzova.
Ale to su len take detaily
i3570K, Asus Maximus V Formula, 4x8GB DDR3 1600MHz Crucial Ballistix Tactical, Nvidia GTX980, Samsung 850Pro 256GB + 7TB HDD, watercooled, Seasonic 1kW Platinum, LCD Philips 240PW
D3 battletag: LubikKiller#2504
Na monitore to mám tiež tmavé príliš ale hrám to na telke a tam je to ok
MB:ASROCK Z68 Pro3-M CPU:i5-2500K + Gelid Tranquillo+UCTB12 RAM:KINGSTON 4x2GB DDR3 1333MHz HDD:WESTERN DIGITAL Caviar Green 500GB 32MB cache SSD:CRUCIAL M4 128GB GPU:MSI GeForce GTX 1060 GAMING X 6G Sound:Sound blaster tactic3d sigma PSU:Seasonic X-660 Case:SILVERSTONE SST-PS05B Precision + 7xEnermax T.B.Silence, UCTB12 Monitor:LG IPS235V-BN
- Kknightley
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 04. Dec, 2012, 18:01
Ja to mam v pohode, len naozaj by to chcelo trochu desaturovať, hlavne keď je tam to slnko Treba poskúšať nejaké FX prídavky, ale ako písal dexter vyššie, jednu vec to opraví a ďalších 10 dokašle ...
Inač hra ako taka je solidne ťažká, loadingy po smrti ma vždy pekne štvú. Dal som si tu predposlednu obtiažnosť a musím povedať, že to budem hrať naozaj dlho
Inač hra ako taka je solidne ťažká, loadingy po smrti ma vždy pekne štvú. Dal som si tu predposlednu obtiažnosť a musím povedať, že to budem hrať naozaj dlho
- dexterav
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
a neni nadto ked dáš load a ocitneš sa uprostred nekkerov čo sa mi párkrát už stalo
Spoiler: ukázať
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
Ak to máš tmavé tak bude problém v tvojom grafickom ovladaci. Ja som svetlo v hre nezvysoval hra je svetla ako kazda ina.
Keby to bolo v kazdej hre, suhlasim. Ale tyka sa to len tejto jednej.Per napísal:Ak to máš tmavé tak bude problém v tvojom grafickom ovladaci. Ja som svetlo v hre nezvysoval hra je svetla ako kazda ina.
Ovladace som mal aj nejake starsie 340cosi a teraz mam 352.86. Na oboch to bolo rovnake.
Ked som bol schopny na rovnakom nastaveni monitora hrat metro v tuneloch, tak som cakal, ze zaklinac na povrchu bude svetlejsi.
i3570K, Asus Maximus V Formula, 4x8GB DDR3 1600MHz Crucial Ballistix Tactical, Nvidia GTX980, Samsung 850Pro 256GB + 7TB HDD, watercooled, Seasonic 1kW Platinum, LCD Philips 240PW
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
tam bude nejaky problem,ved kukni videa na youtube..nic nie je tmave
Aj ja to mam take tmave...ak dam gammu na max tak sa to este celkom da. BTW gama sa da v hre nastavovat iba ak mas fullscreen,
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.
Spoiler: ukázať
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
dobry pokec o hre
(zacina to o 0:45)
(zacina to o 0:45)
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
Vyvojari asi skusaju,ako zhnusit hru ludom. Viete o tom,ze ak si savnete pri suboji s nepriatelom s tym,ze ste mu uz vzali kus zivota.Nasledne loadnete ak vas zabije a in ma full life ?
ale veď počas súbojov sa neda savovať počas misie áno, ale keď už sa začneš biť tak nie. Aj mi napiše že hra sa nedá uložiť.
MacBook Pro 13 (2016) + iPhone 12 mini
PS5 Slim
PS5 Slim
Niektore suboje su take, ze sa nedaju sejvnut, pri inych staci, ze zabehnes daleko a schovas mec. Potom ulozit mozes.
Ja to tak pouzivam, ak je nejaka velka banda a ja na nu nemam...
Ja to tak pouzivam, ak je nejaka velka banda a ja na nu nemam...