COVID-19 / Novel Coronavirus (2019-nCoV) - Diskusia
Re: COVID-19 / Novel Coronavirus (2019-nCoV) - Diskusia
Doteraz zomrelo 300k globálne z 8mld, ktorí sú na 94% obézni nad 60 rokov, je nás 8bln a mi tu stresujeme, Africa, India a to že tam to na nich nelezie? Sú podvyživeny, žiadna cukrovka typ 2 u nás na západe .....raňajky kellogs.. uvedomujete si keby sa celosvetovo priznalo že COVid19 ani nie je dôvod na smrť, ale nás imunitný systém je zničený,. Každý je sám za seba zodpovedný!! Alebo žijeme v socializme? Stále hovorím úplne po sedliacky...ti co sú rozozraty by si mali platiť extra za choroby spojene s obezitou. Covid je perfektný vírus ako prebrať záhradu a zničiť nepotrebnú burinu, to hore sú fakty.....ale v novinách to nebudeš počuť lebo keby to bola pravda, tak supermarkety sa zmenia na obchody veľkosti malých potravín, lebo okrem mäsa, zeleniny ovocia ryže a zemiakov potrebujesa vody ešte potrebujes?
Ako som predpovedal 3 mesiace dozadu, v UK už sa začína akceptovať že sa už bude pracovať iba z domu, a ľudia budú ešte obeznejsi.....sedieť celý deň pri chladničke...a už ani necestovať do práce.....a vidíte zase bohatý /firmy ušetria na nájme, káva čaj hajzle... atď.+ Health and safety atď koľko sa zase na zamestnancoch ušetrí......jejasné že z domu sa neda malovat dom ale ofisaci vymiznú tak ako CD cka
Ako som predpovedal 3 mesiace dozadu, v UK už sa začína akceptovať že sa už bude pracovať iba z domu, a ľudia budú ešte obeznejsi.....sedieť celý deň pri chladničke...a už ani necestovať do práce.....a vidíte zase bohatý /firmy ušetria na nájme, káva čaj hajzle... atď.+ Health and safety atď koľko sa zase na zamestnancoch ušetrí......jejasné že z domu sa neda malovat dom ale ofisaci vymiznú tak ako CD cka
- michalesku
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 02. Jún, 2012, 11:56
Urcite.. Jedine, ze by nie..
A to som si naivne myslel, ze vsetci odbornici na epidemiologiu, infektologiu, ekonomiu a kazdu dalsiu -iu sa vyzurili v zaciatkoch..
A to som si naivne myslel, ze vsetci odbornici na epidemiologiu, infektologiu, ekonomiu a kazdu dalsiu -iu sa vyzurili v zaciatkoch..
Spoiler: ukázať
Čo teraz s tými budovami, dane čo majitelia platili mestu, štátu.....upratovačky a všetky tie joby napojené na budovu...?? Zase pripomínam nie všetko a naraz ale trend bude Office at Home
Na prezeranie priložených súborov nemáte dostatočné oprávnenia.
- michalesku
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 02. Jún, 2012, 11:56
Počul dom raz dávno Opportunity is everything.....a treba kráčať o pár krokov popredu pred ovcami.....
ty kracas o par krokov popredu pred ovcami, lebo ta uz o kolo obehli.
- kllr007
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 21. Aug, 2010, 18:52
On sa uz rozpráva aj sám so sebou, som myslel že double posty sú riešené no zjavne sa nemuselo na takých čo dajú 3-4 za sebou
MB: ASUS TUF B550M-PLUS; CPU: AMD Ryzen 5800X3D; RAM: 32GB DDR4 3200Mhz; GPU: Nvidia RTX 3080Ti 12GB; SSD: WD SN750 1TB + SN570 1TB; PSU: Corsair RM650x; CASE: LianLi Lancool 2 Mesh; LCD: LG OLED 42C2; MOUSE: Logitech G305; KEYBOARD: Logitech MX Keys; Repro: Panasonic PMX-90; OS: Windows 10
Double posty je úplne niečo iné ako tie 3-4-5
Mohli by ste tohto mentala uz prosim odstranit? Chodil som sem z casu nacas precitat nazory, dozvediet sa daco nove, no odkedy je tu tentok exemplar je to ciste trolololoooo
Project Fractal Define S Black & White http://zostavy.tichepc.sk/sk/#reference ... lack-white
CASE: Fractal Desing Define S PSU: Superflower Leadex 80 Plus Platinum 850W GPU: Gigabyte GTX980Ti MB: Asus X99-A CPU: Intel i5820K @4,5GHz/1,25V
RAM: 2x8GB Crucial Ballistix Sport SSD: Samsung 850 EVO 500GB HDD: Seagate 1TB SCREEN: Dell U2515H Ultrasharp MOUSE: Mionix Naos 3200
MOUSEPAD: Razer Goliathus Speed KEYBOARD: Hľadám novú vysnívanú SOUND: Schiit Modi 2 Uber + Magni 2 Uber SPEAKERS: Mackie CR4
HEADPHONES: Beyerdynamic DT-150/AKG 712 PRO/Hifiman HE-400i PHONE: Moto Z Play
CASE: Fractal Desing Define S PSU: Superflower Leadex 80 Plus Platinum 850W GPU: Gigabyte GTX980Ti MB: Asus X99-A CPU: Intel i5820K @4,5GHz/1,25V
RAM: 2x8GB Crucial Ballistix Sport SSD: Samsung 850 EVO 500GB HDD: Seagate 1TB SCREEN: Dell U2515H Ultrasharp MOUSE: Mionix Naos 3200
MOUSEPAD: Razer Goliathus Speed KEYBOARD: Hľadám novú vysnívanú SOUND: Schiit Modi 2 Uber + Magni 2 Uber SPEAKERS: Mackie CR4
HEADPHONES: Beyerdynamic DT-150/AKG 712 PRO/Hifiman HE-400i PHONE: Moto Z Play
- kllr007
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 21. Aug, 2010, 18:52
lol nemci protestujú proti rúškom, vraj slobodný človek a nemôže slobodne dýchať
Normálne na občiansky nech s avzdaju na zdravotnú starostlivosť spojenú s Covid a nech si chodia ako chcú, fakt ľuďom dnes človek nevyhovie a je krásne vidieť ako su podaktorí mimo.
Normálne na občiansky nech s avzdaju na zdravotnú starostlivosť spojenú s Covid a nech si chodia ako chcú, fakt ľuďom dnes človek nevyhovie a je krásne vidieť ako su podaktorí mimo.
MB: ASUS TUF B550M-PLUS; CPU: AMD Ryzen 5800X3D; RAM: 32GB DDR4 3200Mhz; GPU: Nvidia RTX 3080Ti 12GB; SSD: WD SN750 1TB + SN570 1TB; PSU: Corsair RM650x; CASE: LianLi Lancool 2 Mesh; LCD: LG OLED 42C2; MOUSE: Logitech G305; KEYBOARD: Logitech MX Keys; Repro: Panasonic PMX-90; OS: Windows 10
raddo - prosim nastudovat pravidla + trocha uvedomenia si ze toto ma byt diskusia, nie tvoj priestor na prezentaciu tvojich nazorov.
Ak tu spravis este jeden doublepost hned z fleku ti hadzem ban nakolko o tomto pravidle vies a este si z toho robis srandu.
Vďaka za pochopenie
Ak tu spravis este jeden doublepost hned z fleku ti hadzem ban nakolko o tomto pravidle vies a este si z toho robis srandu.
Vďaka za pochopenie
- Odar
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 13. Okt, 2010, 17:10
Tak ja ako alergik s tym zacinam mat tiez problem. Co sa bavim s ludmi, nie som jediny. Astmatici su na tom este horsie. Ked je chladno, tak je to akceptovatelne, ale cim je viac teplo, tak horsie a horsie.
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
ja som alergik tiez, a skor to rusko vnimam pozitivne, pretoze sa mi nedostava do nosa tolko sajrajtu ako ked som bez ruska. S dychanim je to ale opacne, dycha sa mi tazsie a v hned ako sa da ide rúško dole.
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)