Všeobecná diskusia
Re: Všeobecná diskusia
quicky uprimne, nie je to tak trocha aj postavou? myslim co sa tyka nastupovania
ked som mal 135kg tak sa mi tiez tak trochu blbo nastupovalo do malych nizkych aut
ale uz sa to zlepsilo
dnes som si spomenul na typka co mal v pondelok pred danubiou fabiu (silno vytunenu) ale kolesa mal tusim 17 alebo 18" s profilom tak 30-35mm a dezen od blatnika tak 2cm a s tymto jazdit po BA je zdraviu neprospesne v kazdom smere
ked som mal 135kg tak sa mi tiez tak trochu blbo nastupovalo do malych nizkych aut
ale uz sa to zlepsilo
dnes som si spomenul na typka co mal v pondelok pred danubiou fabiu (silno vytunenu) ale kolesa mal tusim 17 alebo 18" s profilom tak 30-35mm a dezen od blatnika tak 2cm a s tymto jazdit po BA je zdraviu neprospesne v kazdom smere
Spoiler: ukázať
Chris, odporucal by som skor F650 tam das tonu len do nadrze
Quicky, male sportove auto nie je na kazdy den a samozrejme nik nemoze chciet aby si mal auto do ktoreho potrebujes obuvak na vstup/vystup
BTW, S660 nie je "sportove auto" je to Kei jidosha - druh aua ktorym japonci riesia problem s premavkou, znecistenim ovzdusia a parkovanim vo velkych mestach v JP. 63 koni zo 660ccm i3 motora by som nepokladal za sportovu vybavu Je to vozitko pre dve osoby do mesta do ktoreho sa zmesti mensi nakup. na vacsi musis vytiahnut druhe, abo to parkrat otocit Mimochodom, maximalka 70mph/112kmh.
Quicky, male sportove auto nie je na kazdy den a samozrejme nik nemoze chciet aby si mal auto do ktoreho potrebujes obuvak na vstup/vystup
BTW, S660 nie je "sportove auto" je to Kei jidosha - druh aua ktorym japonci riesia problem s premavkou, znecistenim ovzdusia a parkovanim vo velkych mestach v JP. 63 koni zo 660ccm i3 motora by som nepokladal za sportovu vybavu Je to vozitko pre dve osoby do mesta do ktoreho sa zmesti mensi nakup. na vacsi musis vytiahnut druhe, abo to parkrat otocit Mimochodom, maximalka 70mph/112kmh.
Naposledy upravil/-a ZoranICS v Št 09. Apr, 2015, 10:34, upravené celkom 1 krát.
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
tak urcite je to aj postavou,aj ked som sa do kazdeho auta v pohode zmestil co sa vnutorneho priestoru tyka a necitil som sa zle, inak som aj celkom ohybny ale proste denne 5x sadat a vystupovat , po meste jazdit na "tvrdom" podvozku je o zuby... kto to zazil tak vie mozno je to vekom,ze som viac pohodlny
p.s. inak Z4 by bola skvela vikendovka
p.s. inak Z4 by bola skvela vikendovka
- Chris
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jan, 2006, 02:00
Zoran: ak si pozries F650 a F150 RAPTOR , nie obycajnu verziu, tak su to diametralne odlisne auta.
F650 kazdy opiera, lb to je velke ako hovado, skor ako autobus na offroad podvozku, uplne neprakticke.
Ale taka F150 Raprot je brutus, mozes s tym po meste jazdit, po terene, skakat a vydrzi, lb to je stavane.
Vid co spravili s hennesey verziou v top geare, alebo kenn block co ma upravenu verziu s pasmi .
F650 kazdy opiera, lb to je velke ako hovado, skor ako autobus na offroad podvozku, uplne neprakticke.
Ale taka F150 Raprot je brutus, mozes s tym po meste jazdit, po terene, skakat a vydrzi, lb to je stavane.
Vid co spravili s hennesey verziou v top geare, alebo kenn block co ma upravenu verziu s pasmi .
Master of PaloAlto NGFWs, Cisco ASAs
-
- Pokročilý používateľ
ford f150 raptor je peckaaaa :O hned by som sa nechal nahovorit :O
videli ste ten "novy" LR Discovery Sport? :O neviem co si mam mysliet mam zmiesane pocity
videli ste ten "novy" LR Discovery Sport? :O neviem co si mam mysliet mam zmiesane pocity
- Chris
- Pokročilý používateľ
z urcitych pohladov vyzera ako ML. Az by nebol servis taky drahy ako je, tak by som sa nechal nahovorit
co drahy, ked som bol prezuvat tak mi kamos mechanik vravi ze bol v mazde po nieco a bol tam panko s CX-7 na bezny servis olej fitre vymena brzd a platil 5 tisic evri (a to ze real kukal na fakturu), ze aj mal nutkanie mu povedat ze mu to spravi za styrku
-
- Pokročilý používateľ
cela mazda cx7 nestoji 5ku to bol vtip...
a co tam akoze tolko stalo prosim ta? znamy mal od novoty CX7 a nikdy taketo ceny neplatil,bezne ceny ako hociktore ine auto
ked som bol so sefovou discaverou na servis, oleje filtre bla bla nejaka garancka pri 30tis km, tak som platil 550e na fakturu. v origo servise BA LR
a co tam akoze tolko stalo prosim ta? znamy mal od novoty CX7 a nikdy taketo ceny neplatil,bezne ceny ako hociktore ine auto
ked som bol so sefovou discaverou na servis, oleje filtre bla bla nejaka garancka pri 30tis km, tak som platil 550e na fakturu. v origo servise BA LR
no vraj len bezne veci, tiez sa mi to nechce verit ze v mazde tolko pytaju za blby servis
ale ze tam nemal nic ine co by malo stat vela, ci mu do toho zaratali nejaku opravu ktoru nemal na fa? neviem
aj tak su to zlodeji, ked sme isli prvy krat na garancku s i20 tak v auto palace zadreli ze 350 eur, isli sme do DS a tam to stalo 130.
ale ze tam nemal nic ine co by malo stat vela, ci mu do toho zaratali nejaku opravu ktoru nemal na fa? neviem
aj tak su to zlodeji, ked sme isli prvy krat na garancku s i20 tak v auto palace zadreli ze 350 eur, isli sme do DS a tam to stalo 130.
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 12. Aug, 2008, 12:16
zaiste si si nevsimol polozku noveho motora alebo tak ...
boze ake naroky mate uno 1.3 i.e Turbo a svet je krasny !!! hentie vsetky modely su nadherne ale kusok drahe a neprakticke nie ? uno upries do priekopy , nehas ho tam a ides prec
boze ake naroky mate uno 1.3 i.e Turbo a svet je krasny !!! hentie vsetky modely su nadherne ale kusok drahe a neprakticke nie ? uno upries do priekopy , nehas ho tam a ides prec
CPU: AMD Phenom X3 720 BE 2,8 GHz @ 3,9 GHz 1,45V @@@ Phenom x4 3,6Ghz 1,375V (batch no. 0905 FPMW)CPU Cooler: Gelid Tranquillo rev.2 MB: Gigabyte 790XTA-UD4 RAM: 2x4GB ADATA Xtreme Series 2000 Mhz 8-7-6-15 tRC 11 CR 1T GPU: Asus EAH5850 DirectCU (985@5200MHz(1300MHz)) Monitory: 2x 24" LCD shit CRT HDD: WD 10EALS, ST Barracuda ST1000DM003 PSU:Seasonic M12II 620W 80Plus OS: Windows 7 Ultimate SP1 x64, Myš: nejaká Canyon Klávesnica : Microsoft Natural Elite, 3DMark Vantage : P16326 3DMark 06 : 21345
obavam sa ze ked uno upries do priekopy tak uz nikam nejdes len ta odnesu
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 12. Aug, 2008, 12:16
opriet do priekopy myslim doslovne nie ze to das celom niekam
CPU: AMD Phenom X3 720 BE 2,8 GHz @ 3,9 GHz 1,45V @@@ Phenom x4 3,6Ghz 1,375V (batch no. 0905 FPMW)CPU Cooler: Gelid Tranquillo rev.2 MB: Gigabyte 790XTA-UD4 RAM: 2x4GB ADATA Xtreme Series 2000 Mhz 8-7-6-15 tRC 11 CR 1T GPU: Asus EAH5850 DirectCU (985@5200MHz(1300MHz)) Monitory: 2x 24" LCD shit CRT HDD: WD 10EALS, ST Barracuda ST1000DM003 PSU:Seasonic M12II 620W 80Plus OS: Windows 7 Ultimate SP1 x64, Myš: nejaká Canyon Klávesnica : Microsoft Natural Elite, 3DMark Vantage : P16326 3DMark 06 : 21345
- Chris
- Pokročilý používateľ
a takto vznikaju kecy 5k za servis v mazde
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 27. Sep, 2010, 19:31
Fix Or Repair DailyBlackhawk napísal:Hej som zvedavy aky cas to bude, zrejme ale asi o moc sa nezmeni.ZoranICS napísal:Prototyp vybaveny identicky ako produkcna verzia ale, kvoli hnidopichom sa tam Honda toto leto vrati s produkcnou Inak ten focus vyzera dobre, ale je to ford...Blackhawk napísal:A keby som chcel byt hnidopich tak by som sa spytal ci ta Honda co dosiahla ten skvely cas bola stock.
...inak... na SUVckach sa prevazaju len teplackari a pipiny sorry chlapci ale nik kto rad soferuje by si SUV, ako auto na zabavu nekupil (let the shitstorm begin )
Co sa tyka Fordov, tak tam je tych vtipkov dost. Napr. najcastejsie omielane: Fordom tam, vlakom naspat. Alebo, ze najviac na <> su auta na F - Ford a vsetky Francuzske.
Ale to poznám len ako "vtip".
Osobne podľa mňa Fordy nie sú zlé autá (samozrejme naftu úplne vypúšťam zo zorného poľa) a Mondeo je pre mňa osobne aj veľmi prijateľné (priestor).