DotA 2
Re: DotA 2
ked tam neni ten uzasny vyvazeny nespochybnitelny "match making" tak ani nestahujem
uz ma pomaly zacina bavit throwovat hry
uz ma pomaly zacina bavit throwovat hry
- Jednoduska
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Po 19. Nov, 2012, 15:45
nehrajte teraz kazdy znasilnuje bug s iluzkami
vsak preto to je beta nech sa vychytaju chybicky, a maju na to tak 2-3 mesiace kym to otvoria.
- elementar
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Ut 16. Mar, 2010, 22:34
to hej, to hej ale doteraz sa nefixlo dost bugov a novy engine bude zas len "same story"
som hral nedavno a proti mne chen + weaver... cez pasivku pomne weaver strielal cez celu mapu na CD
som hral nedavno a proti mne chen + weaver... cez pasivku pomne weaver strielal cez celu mapu na CD
Spoiler: ukázať
nedavno? ty mas dobry pojem o case
fixnute vo februari: http://www.reddit.com/r/DotA2/comments/ ... ry_4_2015/
fixnute vo februari: http://www.reddit.com/r/DotA2/comments/ ... ry_4_2015/
toho Voida je na case nerfnut... alebo pridat nejaky item na jeho ***** ult
- Shatterhand
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 26. Mar, 2009, 16:45
Je to o ničom ten update, zatiaľ tam vidím 0-vý prínos, zasa si len zvykať na nové rozhranie. Ináč všetko po starom, žiaľ aj grafika. A ako bonus sa mi dosral update a naveky sa verifikoval 0%...5%...90% až 100% a potom zas od nuly a to v cykle while(1) Takže reinštalujem dotu.
"Mind always fails first". "The darkest places in hell are reserved for those who maintain their neutrality in times of moral crises." "Tvrdiť, že vám nezáleží na práve na súkromie, lebo nemáte čo skrývať...je to isté...ako keď poviete, že vám nezáleží na slobode prejavu, lebo nemáte čo povedať."
- Jednoduska
- Sponzor fóra silver
mas tam plusy, komunikacne, stats a sledovanie, vsade su male vylepsenia, preco nie. ved je to rpedsa stale beta ako pvoedali
Co si cakal ze zlepsia na grafike ze pises 'zial aj grafika''? da sa tam vlastne nieco?
- Shatterhand
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 26. Mar, 2009, 16:45
No a teda načo máme ten nový engine? Aby sme vykázali činnosť či ako?
"Mind always fails first". "The darkest places in hell are reserved for those who maintain their neutrality in times of moral crises." "Tvrdiť, že vám nezáleží na práve na súkromie, lebo nemáte čo skrývať...je to isté...ako keď poviete, že vám nezáleží na slobode prejavu, lebo nemáte čo povedať."
- Jednoduska
- Sponzor fóra silver
Sak mas ine textury trochu inu mapu ved ani nic ine neslubili.
Btw vcera ten all random bol taky smutny s wedrom, a hlavne ze osm si vas swap vsimol po 22 minute v hre
Btw vcera ten all random bol taky smutny s wedrom, a hlavne ze osm si vas swap vsimol po 22 minute v hre
Ked nevies hrat carry za treanta...
http://www.dotabuff.com/matches/1176775898
http://www.dotabuff.com/matches/1176775898
- Jednoduska
- Sponzor fóra silver
to sa hraje carry ked som mal bane supporta co siel pomahat aby sme boli 0 - 5 a na linke som ho nevidel . nikdy. a wardy kupil ked sme mali 32 deaths
jo no boli sme 4 profici + bane a ten nam posral celu hru. Aj mne posral offlinku ked tam prisiel uz bol tiny feednuty kvalitne
ten bane proste nikde nebol... asi stackoval stromy v lese
ja som mal iba 15 smrti, a bane az 14 a to nikde nebol. Jakeby feedoval umyselne mal som mu dat report...
Ale zacinam hrat SF dostal som immortal dame dneska rankedy ne?
ten bane proste nikde nebol... asi stackoval stromy v lese
ja som mal iba 15 smrti, a bane az 14 a to nikde nebol. Jakeby feedoval umyselne mal som mu dat report...
Ale zacinam hrat SF dostal som immortal dame dneska rankedy ne?