Všeobecná diskusia
- Krutibrko
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Ne 02. Mar, 2008, 14:00
Re: Všeobecná diskusia
Tak zajtra poobede si mám prísť po auto, tak som zvedavý
Čo sa týka státia auta v servise, to v tomto prípade neplatím a ani by som nezaplatil, iné by to bolo, keby ja som odmietol riešenie, povedal, že si donesiem vlastné súčiastky a nevedel ich zohnať, poprípadne keby som neplatil a auto by tam len zavadzalo.
Čo sa týka státia auta v servise, to v tomto prípade neplatím a ani by som nezaplatil, iné by to bolo, keby ja som odmietol riešenie, povedal, že si donesiem vlastné súčiastky a nevedel ich zohnať, poprípadne keby som neplatil a auto by tam len zavadzalo.
Prajem dobrý večer páni. Mal by som na vás otázku ohľadom vstrekov pre 2.0 TDi BPW r.v. 2005. Viem, že je tu pár znalých ľudí a chcem sa spýtať od akého výrobcu dávali vstreky do týchto motorov, poprípade ak aj viete v akých hladinách sa pohybujú ceny vstrekov?
- zoom
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 16. Jún, 2005, 20:00
Eh, moja nova hracka:
Jeepo ZJ dostal kamarata - XK. Je to tiche a hupave. Mozno teraz sa mi uz podari prekonat hranicu dlhodobej priemernej spotreby 20L / 100km. I ked ten sprosty MDS system, co odpaja valce, tomu asi bude branit. Budem musiet nastudovat, ako sa odpaja. Uz zase vidim, kam budu odtekat najblizsie stovky a stovky eur, ktore ani nemam. Ach jaj.
Jeepo ZJ dostal kamarata - XK. Je to tiche a hupave. Mozno teraz sa mi uz podari prekonat hranicu dlhodobej priemernej spotreby 20L / 100km. I ked ten sprosty MDS system, co odpaja valce, tomu asi bude branit. Budem musiet nastudovat, ako sa odpaja. Uz zase vidim, kam budu odtekat najblizsie stovky a stovky eur, ktore ani nemam. Ach jaj.
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
krasaaa: ja som to mal v comanderi a maximalna spokojnost a ten zvuk ale pod 16l ani na dialnici nehrozi
to budu vstreky od siemensu do PDcka? bola na ne zvolavacka, informuj sa. Potom jedine origo nove.5tyl3r napísal:Prajem dobrý večer páni. Mal by som na vás otázku ohľadom vstrekov pre 2.0 TDi BPW r.v. 2005. Viem, že je tu pár znalých ľudí a chcem sa spýtať od akého výrobcu dávali vstreky do týchto motorov, poprípade ak aj viete v akých hladinách sa pohybujú ceny vstrekov?
.
- Chris
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jan, 2006, 02:00
pekne, nechcel si SRT8 ?zoom napísal:Eh, moja nova hracka:
Master of PaloAlto NGFWs, Cisco ASAs
-
- Pokročilý používateľ
asi nebol vhodny kandidat:) jedna vyzita srT8 beha po nitre,ani zadarmo.
inak mal by som na predaj BOSH vstrekovac pre dieslove auticka, povodne kupene na bmw 335D, ale udajne to ide na viacero tychto dieslakov,vratane 3.0D atd...novy som kupoval za 400e, uspokojim sa s polovicou,kedze mi doma lezi zabaleny
inak mal by som na predaj BOSH vstrekovac pre dieslove auticka, povodne kupene na bmw 335D, ale udajne to ide na viacero tychto dieslakov,vratane 3.0D atd...novy som kupoval za 400e, uspokojim sa s polovicou,kedze mi doma lezi zabaleny
- zoom
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 16. Jún, 2005, 20:00
Veru nechcel. Na take nemam peniaze a hlavne chcem aspon trochu offroad. I ked toto je samozrejme oproti ZJ uz chodiaca obyvacka a nie offroad, stale to mozem aspon trosku zdvihnut a dat tomu normalne pneu, nech sa trosku zlepsi priechodnost. Ale ma to aspon Quadra-Drive II, takze elektronicke uzavierky predneho a zadneho diffu a k tomu ako bonus skid plates na podvozku ako ochranu proti poskodeniu motora/prevodovky/palivovej nadrze. Tak ked ho dam trosku dokopy, pojdem skusit, co to dokaze.Chris napísal:pekne, nechcel si SRT8 ?
Zajtra dovezu olej, pojdem kupit filter a snad to rovno niekde aj vymenit. Chvilku budem jazdit a uvidim, ci spravna viskozita pomoze s Check engine svetielkom (Engine oil pressure too low). Potom pojdem na diagnostiku, aby sa videlo, ci je vadny senzor, olejova pumpa, alebo je to len vymysel zle naprogramovanej riadiacej jednotky (Chrysler vydal k HEMI motorom TSB). Na to pride vymena oleja a filtra v A/T, a potom sa mozem venovat prednej naprave. Prima.
- Odar
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 13. Okt, 2010, 17:10
Je mozne niekde najst, co znamena rozne rozsvietenie lediek na ovladani LPG na Focus-e? Ide o original (BRC), zial manual mam v taliancine Vcera mi na chvilu zacali blikat 4 spodne zelene ledky, niekde na fore som vygooglil, ze to indikuje preplnenu LPG nadrz (nad 80 %), resp. zle snimanu informaciu o stave LPG nadrze. Zaujimalo by ma, ci je niekde navod, ake stavy to este moze ukazovat. Google moc nepomohol
Keby nahodou, tak dik. Snad to tu nie je OT.
Keby nahodou, tak dik. Snad to tu nie je OT.
- Krutibrko
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Ne 02. Mar, 2008, 14:00
Ak myslíš to, čo je na videu, tak ti hádam pomôžem.
4 plné zelené - máš tak ako píšeš takemr plnú nádrž. Potom sa to znižuje podľa toho, koľko v nádrži je.
To horné červené svetielko značí, či ideš na plyn alebo benzín. ( červená benzín, zelená plyn, oranžová sa prepína).
Neodporúčam ale sa na to spoliehať, ešte som nezažil, aby to ukazovalo presne, je lepšie odsledovať , koľko km najazdíš na plnú nádrž a podľa toho si to sledovať. Keď ti to začne pípať, tak to znamená, že ti dochádza plyn, pár krát to ešte vypni a zapni, aby si čo najviac vyčerpal z nádrže a tak tankoval.
Čo sa týka benzínu k tomu, neodporúča sa tankovať viac ako pol nádrže ak jazdíš na plyn, z dôvodu, že aby ti ten benzín v nádrži dlho nestál ( túto info ale ešte overím ak chceš )
Ak máš nejaké otázky ohľadom LPG, vkľude sa pýtaj.
4 plné zelené - máš tak ako píšeš takemr plnú nádrž. Potom sa to znižuje podľa toho, koľko v nádrži je.
To horné červené svetielko značí, či ideš na plyn alebo benzín. ( červená benzín, zelená plyn, oranžová sa prepína).
Neodporúčam ale sa na to spoliehať, ešte som nezažil, aby to ukazovalo presne, je lepšie odsledovať , koľko km najazdíš na plnú nádrž a podľa toho si to sledovať. Keď ti to začne pípať, tak to znamená, že ti dochádza plyn, pár krát to ešte vypni a zapni, aby si čo najviac vyčerpal z nádrže a tak tankoval.
Čo sa týka benzínu k tomu, neodporúča sa tankovať viac ako pol nádrže ak jazdíš na plyn, z dôvodu, že aby ti ten benzín v nádrži dlho nestál ( túto info ale ešte overím ak chceš )
Ak máš nejaké otázky ohľadom LPG, vkľude sa pýtaj.
- Odar
- Pokročilý používateľ
Dik. Tie zakladne (vrchna cervena, oranzova, zelena a postupne zhasinanie 4roch spodnych zelenych podla stavu LPG v nadrzi) viem.
Skor ma zarazilo, ked sa mi vcera rozblikali 4 spodne naraz. Tak ma zaujima, ci to vie indikovat este aj nieco ine, aby som pripadne vedel, co to ukazuje.
Inak na ten ukazovatel sa fakt moc nespolieham. Bezne sa stava (hlavne ked je teplo), ze vypnem motor s dvomi zelenymi ledkami a na druhy den startuje so 4rmi. Takze tankujem cca podla prejazdenych kilometrov. Resp. ked dochadza LPG, tak povedzme poslednych 100 km zhasinaju tie spodne 4 ledky dost rychlo. Ten ukazovatel je velmi priblizny.
Skor ma zarazilo, ked sa mi vcera rozblikali 4 spodne naraz. Tak ma zaujima, ci to vie indikovat este aj nieco ine, aby som pripadne vedel, co to ukazuje.
Inak na ten ukazovatel sa fakt moc nespolieham. Bezne sa stava (hlavne ked je teplo), ze vypnem motor s dvomi zelenymi ledkami a na druhy den startuje so 4rmi. Takze tankujem cca podla prejazdenych kilometrov. Resp. ked dochadza LPG, tak povedzme poslednych 100 km zhasinaju tie spodne 4 ledky dost rychlo. Ten ukazovatel je velmi priblizny.
-
- Pokročilý používateľ
ja mam v nitre fakt mega sikovneho chalana cez LPG... mne taketo blbosti robilo ked sa mi pokazil zblbol mi "termostat" na lpg systeme,neviem jak sa to vola
Vďaka za radu, takže tá zvolávačka už neplatí (asi ani nebola pre Audi, je to možné?) Už to vyzerá len na servisné opatreniaSnake napísal:to budu vstreky od siemensu do PDcka? bola na ne zvolavacka, informuj sa. Potom jedine origo nove.5tyl3r napísal:Prajem dobrý večer páni. Mal by som na vás otázku ohľadom vstrekov pre 2.0 TDi BPW r.v. 2005. Viem, že je tu pár znalých ľudí a chcem sa spýtať od akého výrobcu dávali vstreky do týchto motorov, poprípade ak aj viete v akých hladinách sa pohybujú ceny vstrekov?
- Odar
- Pokročilý používateľ
quicky --> Zatial mi to spravilo raz, tak uvidim, ako sa to bude dalej chovat. Ak by to blblo dalej, tak budem dalej riesit.