Windows® Phone - Skúsenosti, rady, problémy, aktuality...
Re: Windows® Phone - Skúsenosti, rady, problémy, aktuality..
tak to si ma nepotesil ale neva
Galaxy S9+
- sweet
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 14. Sep, 2004, 14:00
- Lumia sa mi konecne vratila (medzitym SE C905) a vyzera to zatial oksweet napísal:- tak som cital o tom blikajucom displeji na Lumii a je to dost casty problem
- vyzera to na reklamacku (dufam ze ale vymenia telefon lebo zmenou softu to asi nepojde)
- vy co mate Lumiu 920, nemate s tymto problem?
- v servise(Nokia Care) mi to v pohode zobrali a zevraj vymenili kryty + pretesnili a menili aj USB konektor
- s pristupom a bezproblemovou reklamaciou som spokojny
CPU: Intel C2D E8200 2,66@3GHz Cooling: Intel Box MB: ASUS P5G41T-M LX V2 HDD: WD 160GB 7200ot SATA RAM: Kingston HyperX Blue 4GB DDR3 VGA: ASUS GTX 280 1GB DVDRAM: Toshiba-Samsung SH-S202 SOUND: 5.1 LCD: Benq FP91G+ PSU: Fortron BS II 500W
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
aj vam blbne shop na pc ?
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
jop,kliknem na daku paku a stranka nedostupna zahlasi ms
Mne ide OK. Btw Nokia dnes vypustila Vine a Nokia Refocus
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
Spoiler: ukázať
Ten nokia refocus je skvela vecička. Len nechápem prečo to nemohli dať do jednej appky ale zase to rozdelujú na tisic daľších
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
lebo by sa ti spustala polhodinu ?
Inak odvcera mam zapnute Glance na Lumii 920 natrvalo - teda displej svieti po cely cas, ak nie je zakryty proximity senzor. Oproti beznemu pouzivaniu s Glance nastavenym na "nahlad" nebadam ubytok baterky. Momentalne mi ukazuje telefon 42% baterky, z nabijacky som ho daval dole o pol siedmej rano.
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
zase nie zdarma, ako na iOS/Android
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
0,99€ je ti vela za tak vymakane zavody ?
zdravim,
mam problem so svojou lumiou 925. Ked mi niekto posle sms, mam uznamenie, ze prisla, ale neda sa otvorit, respektive vobec sa nezobrazuje v spravach, telefon nechce stiahnut maily, vo viberi neprijima spravy, ked ja odoslem, prijemca ju dostane, avsak mne ju neukazuje ako odoslanu....
SKusal som vytiahnut sim-kartu, nepomohlo, skusil som factory restore - pomohlo to na 1 den, potom znova ten isty problem. Myslite, ze je nejake ine riesenie, ci telefon je zrely na reklamaciu?
mam problem so svojou lumiou 925. Ked mi niekto posle sms, mam uznamenie, ze prisla, ale neda sa otvorit, respektive vobec sa nezobrazuje v spravach, telefon nechce stiahnut maily, vo viberi neprijima spravy, ked ja odoslem, prijemca ju dostane, avsak mne ju neukazuje ako odoslanu....
SKusal som vytiahnut sim-kartu, nepomohlo, skusil som factory restore - pomohlo to na 1 den, potom znova ten isty problem. Myslite, ze je nejake ine riesenie, ci telefon je zrely na reklamaciu?
SONY Vaio T13 + PLEXTOR M5Pro 128GB
tesim sa, akurat vcera som dohral Asphalt 7Mučo Mačo napísal:vcera vysiel Asphlat 8 pre WP
http://www.windowsphone.com/sk-sk/store ... 704fb40703
CPU: i3 2120 + Gelid Tranquillo + UCTB12P MB: ASUS P8Z77-V LX VGA: Sapphire HD 7770 GHz Edition RAM: 8GB Crucial DDR3 1600MHz HDD: Seagate Barracuda 7200.12 500GB PSU: Arctic Cooling Fusion 550W LCD: Benq G2420HDBL Case: Fractal R3 + UCTB12P