landrower napísal:shiro napísal:lol ze Yeti alebo ina skodovka je skareda?
Videl si skutocne hnusnosti ako lancia thesis 2.0, ssangyong actyon, fiat multipla, ci nissan juke? Alebo vsetky tie ford ci peugeot dodavky s vykrutenymi prednymi svetlami jak satanove rohy? To su skarede auta. Skodovky su oproti nim miss universe
Dalej netreba byt rozmaznany a prehnane visiet na hovadinach typu tempomat, xenony ci cuvaci senzor....potom je clovek tak blby, ze bez toho nedokaze ani zaparkovat. A soferuje jak blba opica. Clovek co nevie jazdit bez tempomatu a parkovat bez senzora nema podla mna za volantom co hladat. A ano, do buducna bude tychto diletantov pribudat, co nebudu vediet ani prdnut bez elektronickej hovadiny. Fuj. Viac kadejakych blbosti = vyssia cena auta = vyssia pravdepodobnost, ze sa daco z toho zacne drbkat.
Sedacky.... Ked ta po 5km boli rit, liec si sedacie svalstvo. Preco ja, alebo hocikto, koho poznam nema problem sediet vo fabke 5 hodin? Hmm, asi sme vsetci divni
Pokial su tie crashe fakt tak dobabrane, tak im ruky oblamat....
Skratka treba aj daco vydrzat a nebyt jak rozmaznana fiflena. Nasi rodicia kolko rokov jazdili v S100, ci S120 a co? Ziju a rit im neodpadla
sory, vselicim mozes argumentovat, ale taketo spiatocnicke argumenty tu nevytahuj...
jasne ze nasi rodicia vydrzali v s100, aj v horsich si stihli zajazdit dokonca myslim... lebo vtedy INE NEBOLO.
automobilky idu prevazne s dobou, tak ako PC industry, tiez mozem tvrdit ze ked som bol krpec mi stacila 486tka tak naco teraz core i99megavelatyvole, ale sak o tom je technicky pokrok, zjednosuit a zlepsit si zivot!!!
dnes auto bez tempomatu by som si osobne nekupil. jazdil si niekedy dlhu trasu s tempomatom? lahoda, pohoda, odkedy mam v aute tempomat nemusim tak casto zastavovat aby som sa narovnal lebo mozem s nohami aj za jazdy si trocha pocvivit... ze vydrzis v skodovke 5hodin? jasne. ja som vo felicii zazil aj vyse 12h cesty, a prezil som to vzdy, ale teraz ked mam lepsie si uz tak NEVIEM predstavit, naco by som to robil ked viem ze neni problem sa dostat k comusi lepsiemu??
druha vec je ze skoda nema uplne najhorsie sedenie na svete, ale ani sa neda povedat ze by to bolo nieco svetove...
a parkovacie asistenty, xenony a cokolvek - takze ja si nemam priplatit za vlastnu bezpecnost a komfort lebo niekto si tu povie, ze to je zbytocne rozmaznavanie?
na teba by asi platilo len donutit ta do konca zivota v MBcke jazdit hadam
Ine nebolo? Ale bolo, akurat si sa k tomu nedostal
Ale aj tak, neviem preco si myslis ze vtedy bola nejaka Lancia, Fiat, ci Peugeot nieco extra super. Zo zvedavosti by som chcel vidiet napr porovnanie vtedajsieho bmw s volgou a tak
A ano, je to tech. pokrok, no rozhodne sa z neho neposeriem a nejdem teraz vsade pretlacat a vychvalovat do nebies vsetky tempomaty, asistenty a ostatne elektr. voloviny. Najdolezitejsi je aj tak vodic samotny.
Napriklad nechapem preco nemame dnes vo vsetkych autach normalne fungujuce palubne systemy s normalnym vzhladom a plynulostou iphonu? Sak tam maju kopu miesta, da sa to v pohode spravit a ten cpu vyzaruje malo tepla. Preco tu uz davno nemame napr. komplet elektronicke, plynulo sa hybajuce LCD budiky ako standart vybavu? Takze tolko k tech. pokroku.
Pretoze takmer v kazdom aute nejakej normalnej ceny (10-15000) vacsinou vidim nejake primitivne sekajuce UI, ktore horko-tazko bezi nejak normalne, ako keby nepoznali HW akceleraciu grafiky. A automobilky si za take daco uctuju predrazene sumy, hovada nenazrate.
Ano jazdil som dlhe trasy s tempomatom aj bez...a nechybal mi. Jednalo sa o cesty BB-KE, ci BB-BA a v pohode. A nezastavoval som kvoli nejakemu cviceniu, naco? Ziadne problemy z toho neboli. Aspon teda neviem o ziadnych problemoch tymto sposobenych.
Xenony ci park. asistent sa odkedy pocitaju do bezpecnosti? Aj ked xenony lepsie svietia, tak pri beznej rychlosti, alebo na dialnici ti je aj tak fuk ci mas xenony ci halogeny, lebo aj tak neubrzdis...lebo je proste tma a nevidis tak ako za dna, a je fuk ake mas svetla.
A park. asistent...si snad robis prdel...
Hadam sa nechces degradovat na uroven vypatlanych blondiniek, ktore si vysukali u svojho mafiana audi Q7 s ktorym potom parkuju ako totalne p*ce. Robia problemy sebe aj inym, ktori ich musia trpiet, lebo sa nevedia s takou lodou ani vytocit niekde v obch. centre. Hlavne ze v tom hovade chodia len na kavicku a 98% priestoru ci vykonu toho auta v zivote nevyuziju.
Alebo este horsie...to nove automaticke parkovanie...no amen tma...
To uz nieje o ziadnej vyslepej technologii, ale o totalnej lenivosti a neschopnosti vodicov. Pretoze uvidis kolko neschopakov pribudne o par rokov ked sa to zacne plosne davat do aut. Uvidis kolko ludi nebude vediet bez toho parkovat.
Ryzen 7 3700X | SilentiumPC Fera 3 | Asrock X570M Pro4 | Patriot Viper 4 Blackout 16GB DDR4-3600 CL17 | Gainward RTX4060 Ti Pegasus 8GB | Samsung 970evo Plus 250GB NVMe | Corsair MP510 1TB NVMe | Samsung 980 Pro 2TB NVMe | Corsair RM550x | 32" Samsung ViewFinity S60UA | 3x Noctua NF-S12B redux 1200 PWM
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB