Všeobecná diskusia
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 27. Sep, 2010, 19:31
Re: Všeobecná diskusia
Ja som tiež vzhľadovo viacej na staršie autá. Tie dnešné nové veď to vyzerá všetko skoro rovnako, neviem aké oblé, neviem aké aerodynamické...
Staré BMW, Mercedes, Cadillac - paráda
Staré BMW, Mercedes, Cadillac - paráda
-
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 28. Feb, 2011, 11:49
kazdy podla svojho vkusu, pre mna zacinaju dizajnovo schopne auta tak v roku 2006.
main: 9950X + Noctua NH-D15 G2, ASUS STRIX B650E-F, Kingston 64gb DDR5 6000 CL30, 7900 GRE Nitro+, 990 Pro 4TB, ASUS STRIX Aura RGB 1000W, Fractal North XL + 4x Noctua A14x25 G2
- shiro
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00
e45 je len oblejsia verzia tych starsich modelov s gulatymi svetlami
Ale aj tak je pekne.
Potom grcam z tych starych oblin typu Citroen DS, ten zo 60tych rokov. Ta zadna naprava tam vyzera jak keby mala kazdu chvilu vypadnut von, tak je vzadu polozena. Alebo cokolvek super-duper futuristicky tvarovane do kvapky so zakrytymi zadnymi kolesami. Sak to potom vyzera jak keby tomu karoseria kazdu chvilu mala drat asfalt
Neviem co je kazdy posraty, ze vraj Citroen DS je najkrajsie auto ci co o nom hovoria.
A z tych novsich hnusov samozrejme multipla, nissan micra (ta oskliva s vybulenymi svetlami az takmer na celnom skle), ssangyong actyon, toyota mirai, lancia thesis 2.0, alebo akakolvek nova lancia (tie predky a zadky, no grc), citroen alebo ford dodavky s tymi vykrutenymi prednymi svetlami, citroen kaktus, nissan cube, nissan juke (kazdy to vola puke, tj. grcat )...
Ale zase chapem ze dizajn je vec subjektivna, no potom neviem ako moze byt dakto az tak uleteny ze si daktou z tych skaredosti kupi...
Ale aj tak je pekne.
Potom grcam z tych starych oblin typu Citroen DS, ten zo 60tych rokov. Ta zadna naprava tam vyzera jak keby mala kazdu chvilu vypadnut von, tak je vzadu polozena. Alebo cokolvek super-duper futuristicky tvarovane do kvapky so zakrytymi zadnymi kolesami. Sak to potom vyzera jak keby tomu karoseria kazdu chvilu mala drat asfalt
Neviem co je kazdy posraty, ze vraj Citroen DS je najkrajsie auto ci co o nom hovoria.
A z tych novsich hnusov samozrejme multipla, nissan micra (ta oskliva s vybulenymi svetlami az takmer na celnom skle), ssangyong actyon, toyota mirai, lancia thesis 2.0, alebo akakolvek nova lancia (tie predky a zadky, no grc), citroen alebo ford dodavky s tymi vykrutenymi prednymi svetlami, citroen kaktus, nissan cube, nissan juke (kazdy to vola puke, tj. grcat )...
Ale zase chapem ze dizajn je vec subjektivna, no potom neviem ako moze byt dakto az tak uleteny ze si daktou z tych skaredosti kupi...
Naposledy upravil/-a shiro v Ne 10. Máj, 2015, 12:25, upravené celkom 1 krát.
Ryzen 7 3700X | SilentiumPC Fera 3 | Asrock X570M Pro4 | Patriot Viper 4 Blackout 16GB DDR4-3600 CL17 | Gainward RTX4060 Ti Pegasus 8GB | Samsung 970evo Plus 250GB NVMe | Corsair MP510 1TB NVMe | Samsung 980 Pro 2TB NVMe | Corsair RM550x | 32" Samsung ViewFinity S60UA | 3x Noctua NF-S12B redux 1200 PWM
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
no, napriklad zrovna mne sa DSko povodne paci
ale inak suhlasim s menovanymi, kaktus je uzasne vyzerajuce auticko, to musim uznat
ale inak suhlasim s menovanymi, kaktus je uzasne vyzerajuce auticko, to musim uznat
Steam: michalsveto
Spoiler: ukázať
- shiro
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00
Ved dobre vies ako som to myslel
Ryzen 7 3700X | SilentiumPC Fera 3 | Asrock X570M Pro4 | Patriot Viper 4 Blackout 16GB DDR4-3600 CL17 | Gainward RTX4060 Ti Pegasus 8GB | Samsung 970evo Plus 250GB NVMe | Corsair MP510 1TB NVMe | Samsung 980 Pro 2TB NVMe | Corsair RM550x | 32" Samsung ViewFinity S60UA | 3x Noctua NF-S12B redux 1200 PWM
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
ja osobne mam hrany raaad taky patrol y60, wangler , mercedes Gcko, defender, to su premna srdcovky
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
- Krutibrko
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Ne 02. Mar, 2008, 14:00
Tak auto prišlo zo servisu vo štvrtok, išlo, ale nejako ho klepalo a proste nebolo to ono. V piatok mi večer len zavolala priateľka, že ju zase nechalo na križovatke ( na aute sa za tých 24 hodin cca spravilo možno 20-30km dokopy).
V pondelok to vrátim do servisu, som zvedavý, čo to zase bude....
V pondelok to vrátim do servisu, som zvedavý, čo to zase bude....
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 27. Sep, 2010, 19:31
Ja mať také auto, dám ho na inzerát že jazdí, ale je tam porucha a preto ho predávam ako nepojazdné a keď by sa nikto nechytil, tak vyradenie z evidencie, rozpredaj na diely, zvyšok šrot.
A mechanik -
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 27. Apr, 2011, 11:16
ano, ten "opravar", ten by myslim po troch pokusoch mal byt verejne kamenovany.
Ja velmi tazko dakujem nasmu "nespolahlivemu" Chrysleru ze poslucha jak pribity. Nerviky nepotrebujem mat.
Ja velmi tazko dakujem nasmu "nespolahlivemu" Chrysleru ze poslucha jak pribity. Nerviky nepotrebujem mat.
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
niektore auta proste musia byt hranate, si predstav ze by zaoblili Gcko jak vajickoHellAngel napísal:ja osobne mam hrany raaad taky patrol y60, wangler , mercedes Gcko, defender, to su premna srdcovky
aj hranate aj oble auta mozu byt pekne, ked su dobre spravene podla mna
Steam: michalsveto
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
- Slayerik
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Ne 02. Jún, 2013, 22:24
Majo pri tom čase a peniazoch si už mal to auto na začiatku dotrepať do Popradu a dať ho otcovi... nemá alebo nevie si spraviť nejako cestu aj s vozíkom aby ťa odtiahol? takto si len ničíš nervy s nejakými bastličmi, ktorým ani nezáleží na tom, či ti to opravia...
- Krutibrko
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Ne 02. Mar, 2008, 14:00
No akurát odtiahli auto nas5 do servisu, ak to nedajú dokopy v rámci záruky, tak sa už auto bude ťahať do PP na vozíku.
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 27. Apr, 2011, 11:16
ten jednoliter WW s takmer sedemsto konmi je uplne dobry ani sa nemusim tesit ako to dopadne, ja uz to viem hned teraz.
Ten blok sa proste roztopi.
Zato z opacneho konca clanku by som si ten dvanasthrncek zobral. Tam to zase nevydrzia prevodovky ako pozname WW, takze pohoda, aj tie priamovstrekove TSI sa budu zrejme sprajcovat a zrejme tomu bude preskakovat vsetkych dvadsatstyri rozvodovych remenov alebo retazi, cokolvek tam bude - ale zobrat by som si ho zobral. Do zbierky.
Ten blok sa proste roztopi.
Zato z opacneho konca clanku by som si ten dvanasthrncek zobral. Tam to zase nevydrzia prevodovky ako pozname WW, takze pohoda, aj tie priamovstrekove TSI sa budu zrejme sprajcovat a zrejme tomu bude preskakovat vsetkych dvadsatstyri rozvodovych remenov alebo retazi, cokolvek tam bude - ale zobrat by som si ho zobral. Do zbierky.
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.