Všeobecná diskusia
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
Re: Všeobecná diskusia
Do 15k sa dá pár obstojnych áut vybrať, ale tak bude tam vždy nejaký kompromis, či už výbava alebo motor...
Záleží ako vždy čo človek od toho auta chce...
Záleží ako vždy čo človek od toho auta chce...
Steam: michalsveto
Spoiler: ukázať
- Krutibrko
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Ne 02. Mar, 2008, 14:00
Tak som dnes volal do servisu, zase. Spýtal som sa na stav auta, či mi vedia dať dnes hotové - nie. ( nečakane).
Tak že chcem, aby mi ho dali do pôvodného stavu a chcem vrátiť peniaze za súčiastku. Ešte som sa opýtal na jednu vec. Keď som s nimi volal, tak mi bolo povedané, že sa musí vymeniť riadiaca jednotka motora. Pre istotu som im zavolal ešte raz a overil to. V papieroch je RJ čerpadla. Chcel som, aby mi to vysvetlil. Reakcia: no áno, menili sme nakoniec RJ čerpadla, lebo mi zle povedali. Na to som mu odpovedal, že to som ale nechcel a ani nedovolil, pretože za úplne inú sumu si viem tú jednotku zohnať.
No nič, poobede mi majú volať, som zvedavý. ( to už je smiech cez slzy )
Tak že chcem, aby mi ho dali do pôvodného stavu a chcem vrátiť peniaze za súčiastku. Ešte som sa opýtal na jednu vec. Keď som s nimi volal, tak mi bolo povedané, že sa musí vymeniť riadiaca jednotka motora. Pre istotu som im zavolal ešte raz a overil to. V papieroch je RJ čerpadla. Chcel som, aby mi to vysvetlil. Reakcia: no áno, menili sme nakoniec RJ čerpadla, lebo mi zle povedali. Na to som mu odpovedal, že to som ale nechcel a ani nedovolil, pretože za úplne inú sumu si viem tú jednotku zohnať.
No nič, poobede mi majú volať, som zvedavý. ( to už je smiech cez slzy )
- felipe25
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 19. Júl, 2010, 13:00
No ja by som sa takto so servisom nenatahoval, bud auto opravte alebo ho vratte tak ako ste ho prevzali..
turbo: ak mas zaruku na auto, a nieco reklamujes, mas automaticky narok na nahradne vozidlo. pri prvom aute som to mal asi 5x, vzdy bez slov. sice raz staru vylagrovanu fabiu, raz octaviu, ale ist to islo.
fabku za 21tisic eur? ha... no ja dokazem vyskladat hocijake lacne auto konkurencie aj za 25tisic
lebo ked kuknem cennik, 110k fabka combi vo vybave style plus ma asi vsetko co dnes moze clovek chciet..
http://www.skoda-auto.sk/SiteCollection ... cennik.pdf
a jej cena je 13290+199 za style plus.. z toho predajca zhodi dole 1500eur a mame tu 12 000e.
btw, mazda3? emotion 14 590€.. nema: tempomat, nema HMLOVKY!, nema automaticku klimu, nema kozeny volant, nema hlinikove disky! nema bluetooth telefonovanie..
no ja neviem, ale skoda rapid extra tu mazdu 3 schova do vrecka. ved tomu autu chybaju zakladne veci, odmyslim si automaticku klimu, ale kto chce dnes mazdu 3 a ocelove disky? hmlovky? dnes zaklad pre bezpecnost?
minule sa tu dristalo ako ma skody zaklady v cennikoch, ja neviem, kuknem hocijaku konkurenciu a maju tam to iste.
chcem toto vsetko? uz ta mazda stoji 16 590€ a to je rozdiel.. rapid v cene 15 000€ ma vsetko, lepsi motor a este viac vybavy, ktoru mazda mat v tej cene nebude.
opat kandidat, ktory prehra porovnanie so skodou. teda vyhra, ak dam 2-3000eur navyse...
turbo: ak mas zaruku na auto, a nieco reklamujes, mas automaticky narok na nahradne vozidlo. pri prvom aute som to mal asi 5x, vzdy bez slov. sice raz staru vylagrovanu fabiu, raz octaviu, ale ist to islo.
fabku za 21tisic eur? ha... no ja dokazem vyskladat hocijake lacne auto konkurencie aj za 25tisic
lebo ked kuknem cennik, 110k fabka combi vo vybave style plus ma asi vsetko co dnes moze clovek chciet..
http://www.skoda-auto.sk/SiteCollection ... cennik.pdf
a jej cena je 13290+199 za style plus.. z toho predajca zhodi dole 1500eur a mame tu 12 000e.
btw, mazda3? emotion 14 590€.. nema: tempomat, nema HMLOVKY!, nema automaticku klimu, nema kozeny volant, nema hlinikove disky! nema bluetooth telefonovanie..
no ja neviem, ale skoda rapid extra tu mazdu 3 schova do vrecka. ved tomu autu chybaju zakladne veci, odmyslim si automaticku klimu, ale kto chce dnes mazdu 3 a ocelove disky? hmlovky? dnes zaklad pre bezpecnost?
minule sa tu dristalo ako ma skody zaklady v cennikoch, ja neviem, kuknem hocijaku konkurenciu a maju tam to iste.
chcem toto vsetko? uz ta mazda stoji 16 590€ a to je rozdiel.. rapid v cene 15 000€ ma vsetko, lepsi motor a este viac vybavy, ktoru mazda mat v tej cene nebude.
opat kandidat, ktory prehra porovnanie so skodou. teda vyhra, ak dam 2-3000eur navyse...
- landrower
- Pokročilý používateľ
Keby som nebol na telefóne, tak sem dám obrázok pata a mata, lebo to sú tam asi hlavní servisaci...
Inak, ešte raz tomu dávam šancu, potom začnem inak zháňať: pozná tu niekto niekoho okolo BA kto by mi vedel spraviť vybrus hlavy?
Inak, ešte raz tomu dávam šancu, potom začnem inak zháňať: pozná tu niekto niekoho okolo BA kto by mi vedel spraviť vybrus hlavy?
felipe este si zabudol dodat, ze ti da skoda automaticky zlavu 30% z cennika, co ti nikto iny neda
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
serte na tie auta sa hadam s felipe, zase 4-5 stran onicom. Pre niekoho je skoda super pre ineho nie. Radsej za tie peniaze pojdem kupit 3 rocne auto, normalnej znacky. TO spravi vacsina, zbytok nech si kupuje aj trabanty pre mna zamna.
ak by som chcel mazdu tak idem do DE, napriklad aj po tuto:
http://www.mobile.de/cz/Osobn%C3%AD-v%C ... 99982.html
15 000 aj s prepisom(ostane aj na pivo), za tie prachy bomba. najist nieco podobne na svk nemozne.
ak by som chcel mazdu tak idem do DE, napriklad aj po tuto:
http://www.mobile.de/cz/Osobn%C3%AD-v%C ... 99982.html
15 000 aj s prepisom(ostane aj na pivo), za tie prachy bomba. najist nieco podobne na svk nemozne.
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
-
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 28. Feb, 2011, 11:49
tak ta mi teda nepride na ziadny extra deal
main: 9950X + Noctua NH-D15 G2, ASUS STRIX B650E-F, Kingston 64gb DDR5 6000 CL30, 7900 GRE Nitro+, 990 Pro 4TB, ASUS STRIX Aura RGB 1000W, Fractal North XL + 4x Noctua A14x25 G2
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
a v com je zla, 2 rocne auto, KM v zabehu, vybava plne postacujuca. Daju sa najist aj lacnejsie kusky, ale takto proste vyzera dobre.
na svk:
http://www.autobazar.sk/8214974/mazda-3 ... challenge/
tato by este relativne sla, ale radsej mam auta po facelifte ako nove modely. Po FL su castokrat vyladene veci, ktore dany model mal na zaciatku
alebo takehoto civica:
http://www.mobile.de/cz/Osobn%C3%AD-v%C ... 92364.html
na svk:
http://www.autobazar.sk/8214974/mazda-3 ... challenge/
tato by este relativne sla, ale radsej mam auta po facelifte ako nove modely. Po FL su castokrat vyladene veci, ktore dany model mal na zaciatku
alebo takehoto civica:
http://www.mobile.de/cz/Osobn%C3%AD-v%C ... 92364.html
Naposledy upravil/-a HellAngel v St 20. Máj, 2015, 14:46, upravené celkom 1 krát.
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
- Chris
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jan, 2006, 02:00
tak vcera si plachtim po Rajchu k Wien po dedinach a pri ceste odstavena za za travou Citron C3 a dvaja pimprlici sa tam kolikovali a stali do vetra. Vravim si 100% to budu dakiii slovaci. Pozrem do spataku na znacku a PD.
Master of PaloAlto NGFWs, Cisco ASAs
jeeezis uz serte na tie nove skodovky a ine auta lebo zas to tu bude cisty flame
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 27. Apr, 2011, 11:16
no ale ked su najlepsie tak sa na ne neda vysrat. A este ked dostanes od predajcu zlavu 1500 co nikde inde nedostanes.
>> turbo: ak mas zaruku na auto, a nieco reklamujes, mas automaticky narok na nahradne vozidlo.
ale prd, toto ziadny zakon alebo predpis nehovori. Ze to predajca/znacka spravi, to je jeho dobra sluzba zakaznikovi, nic ine. Okrem ineho Impa Bratislava Petrzalka, 2014, zakaznik Roman Lihocky, Fabia s rozstrelenym motorom (ach jaj uz je to tu zase), bola tam tri tyzdne, nedostal ani holy c0c0t zadarmo prave naopak, velmi vyhodne mu prenajali dalsiu fabiu na ktorej brkal.
Takze asi tak ze mas automaticky narok na nahradne vozidlo.
>> turbo: ak mas zaruku na auto, a nieco reklamujes, mas automaticky narok na nahradne vozidlo.
ale prd, toto ziadny zakon alebo predpis nehovori. Ze to predajca/znacka spravi, to je jeho dobra sluzba zakaznikovi, nic ine. Okrem ineho Impa Bratislava Petrzalka, 2014, zakaznik Roman Lihocky, Fabia s rozstrelenym motorom (ach jaj uz je to tu zase), bola tam tri tyzdne, nedostal ani holy c0c0t zadarmo prave naopak, velmi vyhodne mu prenajali dalsiu fabiu na ktorej brkal.
Takze asi tak ze mas automaticky narok na nahradne vozidlo.
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.
- landrower
- Pokročilý používateľ
V škode máš mať nárok na náhradné auto pokiaľ viem, ale už to je dávno čo som to zachytil... Hádam 4 roky aj...
Ale pochopiteľne, žiadny zákon to nepeikazuje. Maximálne to riešia interné predpisy výrobcu....
Ale pochopiteľne, žiadny zákon to nepeikazuje. Maximálne to riešia interné predpisy výrobcu....
- mirjak
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 16. Nov, 2006, 02:00
aj tam, kde je nahradne vozidlo zdarma, je casto nejaky smiesny limit na km (napr. KIA pri operatívnom leasingu 150km/den)... treba si overit u konkretnaj znacky a zaroven aj u dealera a pozriet hlavne podmienky, tie malymi písmenkami, co nie su na webe
Tiez to uz nemozem citat a to nie len tu ale po celom fore take rozumy že koniec Ziadna osobna prakticka skusenost len pocul som cital som kamarat videl povedal napisalSnake napísal:ty si chory chlapce, original.felipe25 napísal:...
Kazdopadne - mechanik BA co by sa vedel pozret na fiat panda 2005 1,1 AC ? stale som nevyriesil problem s tym ze mi smrdi motorovy priestor vo vnutri auta ked mam vypnuty vnutorny obeh a uz si fakt neviem rady. diki za radu