Si ich zachránil,dakujemeShatterhand napísal: Ako inak no offence, ale neviem prečo ešte doteraz v tom majú toľký hokej...a SaS som nevolil, keby niekto chcel vedieť.
Politicka debata
Re: Politicka debata
-
- Čierna listina bazáru
- Dátum registrácie: Ne 06. Feb, 2005, 20:00
gabo, to bol zart, so smajlikmi, SaS ma vo vseobecnosti vysoku podporu na weboch, napr. v prieskumoch na SME.sk vyhralaGABO napísal:Ja som nemal čo robiť a ťukal som .. občas rozmýšľajte čo píšete páni...čo klik to jeden užívateľ ....
A co sa tyka vysledku volieb, Europa s svet ho vnima pozitivne, tak sa nechajme prekvapit. ...a nie hodnotit den pred vecerom.
- icefire
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 01. Nov, 2008, 19:48
Pozitivne lol? Vsak i nemecka lavica sa boji, co vyvedie a to je uz co povedat. Brain on.
Spoiler: ukázať
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
Myslis to vyjadrenie Smeru, kde pri preklade zo zahranicnych vyjadreni boli schvalne vynechane slovicka, meniace vyznam na pravy opak ?LordRainmaker napísal:A co sa tyka vysledku volieb, Europa s svet ho vnima pozitivne, tak sa nechajme prekvapit. ...a nie hodnotit den pred vecerom.
http://martinbulak.blog.sme.sk/c/293005 ... klame.html
No jeho vnímajú pozitívne hlavne niektorý bežný nemci ktorých zaujal svojimi radikálnimy podla mna tiež dost výrazne populistickými názormy vid, mi chudáci máme platit atd. .
No z politického hladiska je to hrozba,nakolko nikto presne nevie čo a kedy vyvedie.
No z politického hladiska je to hrozba,nakolko nikto presne nevie čo a kedy vyvedie.
"vyviedol" vzdy len to, co vzdy tvrdil, svoje nazory nemenil, na rozdiel od ostatnych
Bohužial politika a duplom vláda viacerých strán je hlavne o kompromosoch,myslíš si že je možné aby tolko strán malo uplne identické názory?Bez kompromisov nemožné.Velmi pekne sa vyjadril a doslova poučil Béla Bugár novačíka Matoviča,ked Matovič sa ozval že je absolútne nemyslitelné aby strany nútili jednotlivých členov hlasovat identicky v súhlade s ideou strany a nie podla vlastného uváženiabeardie napísal:"vyviedol" vzdy len to, co vzdy tvrdil, svoje nazory nemenil, na rozdiel od ostatnych
,no kam by tá strana dospela ved by sa po pol roku rozpadla,defakto podobne ako tento zlepenec.
pises od veci, bavime sa tu o Sulikovi, ktory nemeni nazory a zrazu vytiahnes nejake kompromisy, Bugara a identicke hlasovania...
Nie bohužial,to len ty si nepochopil súvislosti,kto tú súvislost nájde,dostane cukrík
Naposledy upravil/-a XMilanX v Po 19. Mar, 2012, 11:28, upravené celkom 1 krát.
- vavrapeter
- Čierna listina bazáru
- Dátum registrácie: Ut 26. Apr, 2011, 22:15
SaS a Sulika nejak nemusim, ale isto doplatili na to, ze boli politicky novacikovia a stari gorili harcovnici ich rozdupali. Aj mi ich vtedy bolo luto, ako to na nich pekne nasili a hodili. Nastastie viem citat medzi riadkami, ale 90% slovakov su ovce.
Spoiler: ukázať
- killswitch
- VIP
- Dátum registrácie: Pi 21. Jan, 2005, 20:00
XMilanX napísal:Bohužial politika a duplom vláda viacerých strán je hlavne o kompromosoch,myslíš si že je možné aby tolko strán malo uplne identické názory?Bez kompromisov nemožné.Velmi pekne sa vyjadril a doslova poučil Béla Bugár novačíka Matoviča,ked Matovič sa ozval že je absolútne nemyslitelné aby strany nútili jednotlivých členov hlasovat identicky v súhlade s ideou strany a nie podla vlastného uváženia
,no kam by tá strana dospela ved by sa po pol roku rozpadla,defakto podobne ako tento zlepenec.
kazdy, kto hlasuje inak, nez podla svojho svedomia a presvedcenia, porusuje ustavu SR.Čl.73
(1) Národná rada Slovenskej republiky má 150 poslancov, ktorí sú volení na štyri roky.
(2) Poslanci sú zástupcovia občanov. Mandát vykonávajú osobne podľa svojho svedomia a presvedčenia a nie sú viazaní príkazmi.
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
Joj ale svedomie a presvedcenie je silne subjektivna vec, niektorym staci na zmenu ich presvedcenia aj vludne slovo predsedu poslaneckeho klubu .
Killswich,tak potom asi prečo existujú politické strany?No hlavný dovod je taký aby strana bola ideovo celistvá a členovia tej ktorej strany jednoducho musia dospet ku rovnakému záveru,ako by to vyzeralo keby napríklad Fico zo smeru začal tvrdit že zavadenie eura bol jednoznačne dobrým krokom a v zapatí Počiatek vyhlási že to bola chyba?Takto to bohužial nefunguje.Strana musí byt názorovo súdržná a jej členovia sa musia prisposobit alebo si hladat stranu inú s bližšou ideologiou.
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
to je pravda, vramci strany musia vystupovat ako celok. AK niekto nesuhlasi s ideou strany mal by ist prec. Ale je jasne ze kazdy tam sedi koli prachom a nie koli presvedceniu
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
ale no ... co tak zostra ...
ved niekto tam sedi koli tomu, ze inac by sedel ...
ved niekto tam sedi koli tomu, ze inac by sedel ...
lava, prava, lava, prava ...