Všeobecná diskusia
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 27. Apr, 2011, 11:16
Re: Všeobecná diskusia
na spotrebu
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.
- Chris
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jan, 2006, 02:00
myslis ze Rakusak by sa drbal na nalozenych S-maxoch, Sharanoch, Alhambrach a inych tak ze zadne kolesa ako stare tatrovky do A + velka antena k CB vysielacky ? To moze byt jedine poliak.
Anyway, teraz som si skocil po nieco do auta, narocky parkujem 300m od vchodu, aby sa ziadny kktko na mna netlacil. Dojdem tam a nejaky poebaty sedlka na Fiat Bravo zaparkuje 30cm odo mna a z druhej strany ma 1,5m Az ma hned vytocil na vecer, este ze sa neznizujem na ich urovne, lb by som mu inak oebal tu kktinu.
Anyway, teraz som si skocil po nieco do auta, narocky parkujem 300m od vchodu, aby sa ziadny kktko na mna netlacil. Dojdem tam a nejaky poebaty sedlka na Fiat Bravo zaparkuje 30cm odo mna a z druhej strany ma 1,5m Az ma hned vytocil na vecer, este ze sa neznizujem na ich urovne, lb by som mu inak oebal tu kktinu.
Master of PaloAlto NGFWs, Cisco ASAs
chris tebe tusim ide karta
Tak ako stane sa mna tiež dosť vodičov nasralo keď som šiel včera dialnica HC - BA - nasral som sa zaradil sa vpravo a šiel som 90/100 kmph celú cestu nemal som chuť s tou mojou rachotinou predbiehať tie socky v strednom pruhu. A bol pokoj dali sme si spanilu jazdu s kolegiálnym fiatom ktorý to očividne spravil rovnako ako ja
Tak ako stane sa mna tiež dosť vodičov nasralo keď som šiel včera dialnica HC - BA - nasral som sa zaradil sa vpravo a šiel som 90/100 kmph celú cestu nemal som chuť s tou mojou rachotinou predbiehať tie socky v strednom pruhu. A bol pokoj dali sme si spanilu jazdu s kolegiálnym fiatom ktorý to očividne spravil rovnako ako ja
- Odar
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 13. Okt, 2010, 17:10
To im vobec nevycitam. Problem tychto ludi je ten, ze pred sebou nevytvoria dostatocny priestor, aby ich mohol niekto iny obehnut a nasledne pokracovat obiehanim "brzdidla" pred nimi. Vacsinou sa nalepia na "brzdidlo" a vodic, ktory chce obiehat, je tym padom nuteny obiehat naraz 2 auta.Chris napísal:suska na thalii co sa boji obehnut a dalsi na golfe 1.4 fsi WRC edition si netrufa so 75 konmi obiehat 3 auta !!!
Mne uz sa moja zena smeje, pretoze sa pravidelne stava, ze ked ideme na nakupy niekde kde je velke parkovisko, tak zaparkujem dalej od vchodu kde je prazdno a nie su tam auta. A k*k*t co sa nestane ked idem naspat k autu? Jasne, ze sa niekto naj*be vedla mna. Nechapem to.Chris napísal:...
Spoiler: ukázať
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
vcera ma frajerka viezla na p206, stojime na kruhaci, ide sa pohnut ,bum skapalo jej (nezvyk vozit mojich 140kg v peugeotke ), za nou zenska jeb, rana , dobre ma hodilo,hovorim,ze okej zadok v piiiici vystupim ako kukam tak kukam ani skrabanec kukam zenskej,ta vyskoceny naraznik,polamane nejake uchyty na narazniku kukam frajerkine a hla,tam oko na tahanie :d no ta krava to buchla do toho "stastie v nestasti"
-
- Pokročilý používateľ
chcel som ju z rangu dat dole,ale po tejto udalosti som rozhodnuty si ju tam nechat
- Chris
- Pokročilý používateľ
Broslo: potom som uz mal v <>, len poliak na mna pozeral, ked som ho obehol z pravej strany
Odar: presne tak ako pises
Ja uz fakt neviem, kam tato mentalita speje. Mali by tam dat znacky, ze keep right ako som kdesi videl.
Asi si musim kupit Landcruiser or FJ Cruiser s Full armor naraznikom vpredu, vzadu, naslapy a dat na auto foliu, ktoru dam zalaminovat, lb inak neviem
Odar: presne tak ako pises
Presne, tak ako vravis, parkujem na opacnom kocni, kde nie je nikoho, dojdem k autu a vedla mna daky kkt zaparkujeBlackhawk napísal:Mne uz sa moja zena smeje, pretoze sa pravidelne stava, ze ked ideme na nakupy niekde kde je velke parkovisko, tak zaparkujem dalej od vchodu kde je prazdno a nie su tam auta. A k*k*t co sa nestane ked idem naspat k autu? Jasne, ze sa niekto naj*be vedla mna. Nechapem to.Chris napísal:...
Ja uz fakt neviem, kam tato mentalita speje. Mali by tam dat znacky, ze keep right ako som kdesi videl.
Asi si musim kupit Landcruiser or FJ Cruiser s Full armor naraznikom vpredu, vzadu, naslapy a dat na auto foliu, ktoru dam zalaminovat, lb inak neviem
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 27. Apr, 2011, 11:16
myslis ze by znacky zrovna na takychto pomohli ?
gula : nieze dat dole ale treba si primontovat taku metrovu kolajnicu aj nalavo aj napravo na obrys vozu, dozadu aj dopredu a uplne idealne vlastne kol-dokola celeho auta.
Musi byt dobry pohlad ked ma RR za frajerku P206, tak akurat medzi sedacky
gula : nieze dat dole ale treba si primontovat taku metrovu kolajnicu aj nalavo aj napravo na obrys vozu, dozadu aj dopredu a uplne idealne vlastne kol-dokola celeho auta.
Musi byt dobry pohlad ked ma RR za frajerku P206, tak akurat medzi sedacky
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.
- Chris
- Pokročilý používateľ
oujeee :
http://puretacoma.com/images/road-armor ... tealth.jpg
http://ok4wd.com/media/catalog/product/ ... _front.jpg
http://www.roadarmor.com/images/custome ... uty_07.jpg
http://puretacoma.com/images/road-armor ... tealth.jpg
http://ok4wd.com/media/catalog/product/ ... _front.jpg
http://www.roadarmor.com/images/custome ... uty_07.jpg
-
- Pokročilý používateľ
ked sa jej pokazi auto,otvorim kufor vlozim odvezem ale zrjeme viem co si tym myslel
to som si aj ja vravel ze ked sa micra pokazi hodim do ruksaku a idem busom
ale klop klop, este sa nepokazila okrem spotrebaku som nemusel nic menit teda vlastne sklo ked mi j.bol strom na neho ale za to ona chuderka nemoze
ale klop klop, este sa nepokazila okrem spotrebaku som nemusel nic menit teda vlastne sklo ked mi j.bol strom na neho ale za to ona chuderka nemoze
-
- Pokročilý používateľ
strom ti jebol na auto ?
no ano resp cast, bolo to 24.12. ano na vianoce a isiel som v obleku k rodine ale kedze som viezol asi tri tasky darcekov tak reku nepojdem v snehu peso aj ked je to cca 400m vzdusnou ciarou. Zaparkoval som v pohode pod stromami lebo vsak tam bolo miesto ale som si neuvedomil debil ze uz par dni poprchavalo a cele to zmrzlo vsade. Este som sedel v aute a volal ze nech pridu dole mi pomoct a zrazu totalna rana, som myslel ze sa poserem v tom aute, okno na sracky krizom konar, vystupim, este aj zrkadlo sa nejak rozpadlo a to sklo zo zrkadla som nasiel sice cele ale asi 20m od auta. Odvtedy uz neparkujem pod stromom ani v lete.