Všeobecná diskusia
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 27. Apr, 2011, 11:16
Re: Všeobecná diskusia
neviem co sa myslelo - 1900rpm je tiez prilis neskoro.
2300rpm je spiaca sipkova Blazenka ci co to bolo a vyzaduje zurivu UBERKOMPLEXNU kontrolu.
2300rpm je spiaca sipkova Blazenka ci co to bolo a vyzaduje zurivu UBERKOMPLEXNU kontrolu.
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.
Tak som sa zle vykoktal. Turbo zaberá už skôr, určite tak ako píše Snake (je ho počuť keď vchádzame do dvora a tam sa ten plyn len hladká. Proste ako by bola krivka posunutá a poriadne začne auto ťahať neskôr. O rozvody by som sa nebál (i keď jeden nikdy nevie) tiež som skôr tipoval nastavenie variability, neviem no...
mp3 - nejaký ten spôsob ako pána kontaktovať, alebo má dielňu / servis? Ďakujem.
mp3 - nejaký ten spôsob ako pána kontaktovať, alebo má dielňu / servis? Ďakujem.
-
- Pokročilý používateľ
>> je ho počuť keď vchádzame do dvora a tam sa ten plyn len hladká
no ved ti hovorim ze potrebujes UBERKOMPLEXNU kontrolu. Aby si nebol potom prekvapeny nadmernymi axialnymi alebo radialnymi volami na turbine - pri hladkani plynu nemozes pocut turbo ale to len tak bokom. A ako som ti pisal a Snejki tiez zabil, 1900rpm je prilis prilis neskoro takisto. 2300rpm je cista tragedia. Kludne mozes mat rozbabraneho cervika na turbe a este k tomu aj rozvody (moj osobny nazor podla velmi stroheho popisu).
na autobazar.eu fore hladaj uzivatela MHLAVATY, plus telefonny zoznam. Ak si dobre spominam, ordinuje na adrese konciacej cislovkou 6.
Milan ma jednu nevyhodu : ak sa chces zoznamit s desiatimi servismi ("henti cocoti pred vami to akurat dosrali a nespravili to"), tak v tomto ta sklame. Milan riesi veci ktore pred nim uz rok niekto riesil a vyriesi ich do par hodin. Pouziva metody ktore dnesni servisaci nechyrovali, vratane takej drobnosti ako je osciloskop. Tym do desiatich minut chytis 95% poruch z ktorych su servisy vysrate polroka a len tapaju a za tisice eur vymienaju az dokial nahodou netrafia (ak to predtym nerozrypali do NERIESITELNEHO stavu, samozrejme). Vid priklad uberjednoducheho motoru 1.7td v Opli.
Ze problem ? Ak mu dnes zavolas, aby nahodou nebol naobjednavany do septembra. Bez srandy.
no ved ti hovorim ze potrebujes UBERKOMPLEXNU kontrolu. Aby si nebol potom prekvapeny nadmernymi axialnymi alebo radialnymi volami na turbine - pri hladkani plynu nemozes pocut turbo ale to len tak bokom. A ako som ti pisal a Snejki tiez zabil, 1900rpm je prilis prilis neskoro takisto. 2300rpm je cista tragedia. Kludne mozes mat rozbabraneho cervika na turbe a este k tomu aj rozvody (moj osobny nazor podla velmi stroheho popisu).
na autobazar.eu fore hladaj uzivatela MHLAVATY, plus telefonny zoznam. Ak si dobre spominam, ordinuje na adrese konciacej cislovkou 6.
Milan ma jednu nevyhodu : ak sa chces zoznamit s desiatimi servismi ("henti cocoti pred vami to akurat dosrali a nespravili to"), tak v tomto ta sklame. Milan riesi veci ktore pred nim uz rok niekto riesil a vyriesi ich do par hodin. Pouziva metody ktore dnesni servisaci nechyrovali, vratane takej drobnosti ako je osciloskop. Tym do desiatich minut chytis 95% poruch z ktorych su servisy vysrate polroka a len tapaju a za tisice eur vymienaju az dokial nahodou netrafia (ak to predtym nerozrypali do NERIESITELNEHO stavu, samozrejme). Vid priklad uberjednoducheho motoru 1.7td v Opli.
Ze problem ? Ak mu dnes zavolas, aby nahodou nebol naobjednavany do septembra. Bez srandy.
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 27. Sep, 2010, 19:31
Dnes som prvý krát tankoval (77 litrov aj nejaké drobné )po vyjazdení celej nádrže na nových pneumatikách.
Zmena spotreby nula celá nula nula prd nič. Som nadšený
(irónia, iný výsledok som ani nečakal, to ja len tak že mi napr. kolegovia v práci hovorili "supéér, to ti aj spotreba pôjde dole...")
Jediný rozdiel čo som si všimol a teda podstatný rozdiel je, že sa vytratil "električkový efekt". Pred kúpou som rozmýšľal, že či neprejdem na 17" kolesá (moja úvaha - väčší priemer disku - nižšia pneumatika - menej električky). Nakoniec som ale zostal na 16" (225/55 R16) a električka nikde
Zmena spotreby nula celá nula nula prd nič. Som nadšený
(irónia, iný výsledok som ani nečakal, to ja len tak že mi napr. kolegovia v práci hovorili "supéér, to ti aj spotreba pôjde dole...")
Jediný rozdiel čo som si všimol a teda podstatný rozdiel je, že sa vytratil "električkový efekt". Pred kúpou som rozmýšľal, že či neprejdem na 17" kolesá (moja úvaha - väčší priemer disku - nižšia pneumatika - menej električky). Nakoniec som ale zostal na 16" (225/55 R16) a električka nikde
Ked su na ceste vyjazdene kolaje a taha ta do nich.
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
Spoiler: ukázať
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
tak uz mam rozobratu stredovu konzolu na RR a snad sa aj podari nieco najst
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 19. Okt, 2006, 02:00
Tak ja som volal električka svojho golfa4 keď mal 18" disky a sedel dole na ceste tak že ak sa auto naložilo plnou posádkou + 300kg do kufra tak auto zišlo dole asi o pol centimetra
bolo to super - nepohodlné, ale držalo to na ceste ako električka v koľajniciach
Tak tolko k mojmu vysvetleniu električkového javu
bolo to super - nepohodlné, ale držalo to na ceste ako električka v koľajniciach
Tak tolko k mojmu vysvetleniu električkového javu
-
- Pokročilý používateľ
ja som raz vlastne aj viackrat nalozil outlander, cca 650kg + 140 ja a brat 70 lowrider
-
- Pokročilý používateľ
dochtore,
>> tak uz mam rozobratu stredovu konzolu na RR a snad sa aj podari nieco najst
co hladaju v RR ? Pezotik sa stratil ?
>> tak uz mam rozobratu stredovu konzolu na RR a snad sa aj podari nieco najst
co hladaju v RR ? Pezotik sa stratil ?
-
- Pokročilý používateľ
davnejsie som to uz pisal,ze mi odisiel central/imobilizer,resp nieco s elektrikou.
- Chris
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jan, 2006, 02:00
njn, RR oziva, teda zacina zit svoj zivot
Master of PaloAlto NGFWs, Cisco ASAs
-
- Pokročilý používateľ
skorej je problem v tej dorobenej kktine a nie v samotnom RR:)
- Odar
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 13. Okt, 2010, 17:10
Mne dorabali minuly rok kktinu do Focus-a (ja viem, "they circled the problem" ) od META a funguje bez problemov. Ale mam na klucoch privesok, ktorym zamkynam + alarmujem. Tlacitka na kluci od auta nepouzivam, lebo tie sluzia teraz iba na zamkynanie / odomykanie centralu (logicky bez alarmovania). Este mi hovorili, ze nech si tam dam META a nie nejaky cinsky lunt, lebo ze s tym byvaju vacsinou problemy. Zatial si musim zaklopat - toto funguje, ako ma.
Na Mondeu predtym (1998) som mal zas dorabany Laserline a tomu sa stavalo, ze neodomkol dvere. Takze som musel odalarmovat priveskom a este na klucoch odomknut central. Obcas to robilo, obcas nie.
Na Mondeu predtym (1998) som mal zas dorabany Laserline a tomu sa stavalo, ze neodomkol dvere. Takze som musel odalarmovat priveskom a este na klucoch odomknut central. Obcas to robilo, obcas nie.