Všeobecná diskusia II
- mirjak
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 16. Nov, 2006, 02:00
Re: Všeobecná diskusia II
tusim motocykel a osobak mohli mat vydane rovnake cislo… ak je to iny typ tabulky ci kategoria vozidla, ja som raz tak videl motorku s rovnakym cislom ako nase auto
- Hexaris
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Št 11. Júl, 2019, 19:35
Hmm tato info mi unikla (potom moja chyba), aj tak od marca ci kedy uz budeme mat AA-xxxXX okres zmizne, vlastne XX-xxxXX.
Your value does not decrease because of someone's inability to see your worth.
BOOK: MB Air M1 2020 AMP: Topping DX3Pro+ HEADPHONES: HiFiMAN HE400SE
BOOK: MB Air M1 2020 AMP: Topping DX3Pro+ HEADPHONES: HiFiMAN HE400SE
- mirjak
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 16. Nov, 2006, 02:00
veru nie... malo to byt od 1.3.2022, ale uz to posunuli na 1.1.2023 a potom to posunu na... nikto nevie
- Jednoduska
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Po 19. Nov, 2012, 15:45
Tak bavime sa o autach do 30k, skor do 25, ak porovnavas proace verso a konkurenciu. A tam dq500 nenajdeme
v hnusnom caddy podla reciek hnusny motor, vsetko podladene, zadusene a 30+, nehovoriac o dizajne (subjektivne sa mi aj francuzi pacia viac ako caddy).
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 01. Sep, 2008, 18:59
caddy mi pride ako uber preslap/chyba a neviem co. v tej cene je to ozaj uber tazko predajne auto. to uz ma odobnu cenovku ako turan
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
- Jednoduska
- Sponzor fóra silver
Hlavne to avizovane dusenie motora, ukazkantoho ze 90 (ci kolko presne kw) je v tomto pripade horsie ako 40kw v starom twingu, lebo to sa odpichne hned, zaradi do premavky.
-
- Pokročilý používateľ
nakoniec novy acc radar idu objednat a luck ze som dosiel, 99860km , nasledna oprava po 100tis by ma vraj vysla uber draho. este neake tesnenie na dverach dole v rohu vrzga ta menia. menili min rok baterku(akumulator) a inac super. to ryncanie sa stratilo , tipujem ze to rezonuje neaka blacha(plech) o nieco.
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 27. Apr, 2011, 11:16
len sa ich opytaj ze kolko... zo srandy.
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.
-
- Pokročilý používateľ
objednali a dali mi auto, ale seriozne ak to jazdi neaka babka a na dialnici jej to zacne sam pipat a razantne brzdit tak uz vidim v spravach ze sofer z neznamych pricin zisiel z pruhu a dal celovku do niecoho. tu ten asistent kvazi vie aj ublizit.
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 19. Okt, 2006, 02:00
Viva la pokrok.
A tieto vymozenosti zvysuju bezpecnostny index.
V pripade poruchy sice zomries ale *****, funguje to do konca zaruky tak co.
A tieto vymozenosti zvysuju bezpecnostny index.
V pripade poruchy sice zomries ale *****, funguje to do konca zaruky tak co.
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 05. Jan, 2008, 14:00
Máte niekto skúsenosti čo sa týka servisu, spolahlivosti s BMW F30/31 335xd ??
Aktuálne mám Octaviu 3 RS, plán je zatiaľ, že si zoženiem Superba v sportline výbave ročného ale padlo mi do oka aj toto BMW v M pakete. Pár krát som šoféroval upravenú 330xd.
Aktuálne mám Octaviu 3 RS, plán je zatiaľ, že si zoženiem Superba v sportline výbave ročného ale padlo mi do oka aj toto BMW v M pakete. Pár krát som šoféroval upravenú 330xd.
Spoiler: ukázať
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 27. Apr, 2011, 11:16
.
malo z nas pozna tieto masinky tymto sposobom : https://www.youtube.com/watch?v=HbhtdcT12sc
.
bohača ale hned srdiečko poskočilo. Technika rokov 1960 a volačo k tomu, na francuzskej dedinskej ceste stromy meter od asfaltu. Jedina chyba a... cierny pytel. 50 stupnov v kabine od strojovne, unaveny, mas za sebou najazdenych 2.700 kilometrov v maximalnom moznom tempe (priemer okolo 210km/h ak sa nemylim), nepredstavitelny rachot siedmych litrov objemu pol metra za tvojou riťou - to fakt vyskakovali plomby...
Brzdy na urovni vtedajsej doby. Styri nesynchronizovane prevody.
Noc, dazd, halogenky. 320km/h na asfalte medzi dedinami, v kalendari rok 1965.
Nemozne. To sa nemohlo stat. Neverim. To si len vymyslel Sorošov bratranec.
malo z nas pozna tieto masinky tymto sposobom : https://www.youtube.com/watch?v=HbhtdcT12sc
.
bohača ale hned srdiečko poskočilo. Technika rokov 1960 a volačo k tomu, na francuzskej dedinskej ceste stromy meter od asfaltu. Jedina chyba a... cierny pytel. 50 stupnov v kabine od strojovne, unaveny, mas za sebou najazdenych 2.700 kilometrov v maximalnom moznom tempe (priemer okolo 210km/h ak sa nemylim), nepredstavitelny rachot siedmych litrov objemu pol metra za tvojou riťou - to fakt vyskakovali plomby...
Brzdy na urovni vtedajsej doby. Styri nesynchronizovane prevody.
Noc, dazd, halogenky. 320km/h na asfalte medzi dedinami, v kalendari rok 1965.
Nemozne. To sa nemohlo stat. Neverim. To si len vymyslel Sorošov bratranec.
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.
Tak zase šoférovali to ľudia so schopnosťami o akých sa nám môže len snívať. A nezabúdajme že viacerí to ani neprežili, smrteľné nehody sú dnes rarita, v tej dobe úplne bežná vec.
Ja som zase vždy s údivom sledoval rallye, tí šoféri pre mňa boli absolútny vrchol šoférskych zručností.
Ja som zase vždy s údivom sledoval rallye, tí šoféri pre mňa boli absolútny vrchol šoférskych zručností.
Spoiler: ukázať
- Jednoduska
- Sponzor fóra silver
A stale su. A to nemusi but wrc, nizsie skupiny idu dnes take bomby lesom ze koniec...
Kto to povedal, barichelo? Ze f1 je omnoho menej soferska ako rally, ale neviem ci on ci iny jazdec, ktory presiel z wrc do f1.
Kto to povedal, barichelo? Ze f1 je omnoho menej soferska ako rally, ale neviem ci on ci iny jazdec, ktory presiel z wrc do f1.
+ odhliadnuc od ich skillu... ta fyzicka a vytrvalost tam musi byt nepredstavitelna, ved bezny clovek by tam nevladal existovat po 15minutach ani ako spolujazdec