Všeobecná diskusia
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
Re: Auto a dopravná debata, všetko sem
ako celozivotny bratislavcan vam odporucam vylet do srbska, ciernej hory... potom na blavakov ani slovo nepoviete jak jazdia
Steam: michalsveto
Spoiler: ukázať
ja so to myslel tak, ze clovek zvyknuty na cesty Sered,GA,TT ked dosiel do takeho soku ako BA a D1 tak ma to naucilo kukat vsade naokolo a byt ostrazity...
nemyslel som to v style ze BA a D1 ta nauci normalne soferovat...to skor ee ako ano aj ked aj v BA su normalny vodici
nemyslel som to v style ze BA a D1 ta nauci normalne soferovat...to skor ee ako ano aj ked aj v BA su normalny vodici
Bol som v Podgorici, taktnejšia jazda, ohladuplnejšia, 99% vodičov ľudia čo si vážia svoj život/majetok, nie jak ....................................
.
- landrower
- Pokročilý používateľ
Snake, tak to si nemohol ist veru po ich dialnici lebo tam 93% bezohladnych ludi...
dialnica = dvojprudovka s velkou krajnicou
a situacia predbiehania - ide dost aut v protismere, nikoho to nesere, vyletia do nich, oni letia na krajnicu a naopak .... v belehrade tiez sranda podobna... a v ciernej hore to islo tak isto, okrem podgorice, tam su zas vsade cigani pri hlavnom tahu a zobru
dialnica = dvojprudovka s velkou krajnicou
a situacia predbiehania - ide dost aut v protismere, nikoho to nesere, vyletia do nich, oni letia na krajnicu a naopak .... v belehrade tiez sranda podobna... a v ciernej hore to islo tak isto, okrem podgorice, tam su zas vsade cigani pri hlavnom tahu a zobru
Ja sa nebavím o cigáňoch, ja sa bavím o premávke. To sme asi šli cez inú čiernu horu potom, ja som štartoval vo štvrtok okolo štvrtej, 16 hodín cesty, okolo 1000 kilákov (jedna nádrž). To že voči tebe sa chovali tak ako popisuješ, to je asi spôsobené tým, ako si sa choval ty k nim (BA syndróm - dojebem sa do toho pruhu aj keby ma to stálo zadné svetlo).
.
- landrower
- Pokročilý používateľ
soferoval moj fotrik, a on na hentake vobec neni praveze a navyse, ziju mi v belehrade znami, k nim sme vtedy sli, na toto nas upozornili.. sli sme s nimi do ciernej hory, to iste hovorili to si sa musel velmi dobre trafit...
to mas aku sptrebu 3l?:D s mojou spotrebou cca 5.5 dam cca 700kmSnake napísal:Ja sa nebavím o cigáňoch, ja sa bavím o premávke. To sme asi šli cez inú čiernu horu potom, ja som štartoval vo štvrtok okolo štvrtej, 16 hodín cesty, okolo 1000 kilákov (jedna nádrž). To že voči tebe sa chovali tak ako popisuješ, to je asi spôsobené tým, ako si sa choval ty k nim (BA syndróm - dojebem sa do toho pruhu aj keby ma to stálo zadné svetlo).
edit: podla statistik, avg 5.1l/100, ujdena avg vzdialenost 705km...1000km na jednu nadrz nedas (avg by musela byt 4l/100 s tym ze by ti ostalo kolko 4-6l v nadrzi)
- mirjak
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 16. Nov, 2006, 02:00
myslel som, ze sa bavite o octavke a ta ma bezne 55l nadrz... v takom pripade tie vypocty nesedia (?). kazdopadne verim, ze na juh sa da s TDI spravit dojazd 1000km
Ale dáš, ja dám na full nádrž ~1100 km (odskúšané), keď si vezmeš že tam je mesto+vela diaľnic, tak mi to vyšlo akurát tak, že tam som tankoval (ale zas cestou naspäť som musel tankovať (dopr. situácia + nie moc kvalitné palivo).hawkeye napísal:edit: podla statistik, avg 5.1l/100, ujdena avg vzdialenost 705km...1000km na jednu nadrz nedas (avg by musela byt 4l/100 s tym ze by ti ostalo kolko 4-6l v nadrzi)
.
Hmmmm nepovedal by som ze natlacim do oktavky 55l..cez vikend idem do tatier tak odsledujem co dam na jednu nadrz a pozrem papiere co pisu ze kolko litrova je nadrz lebo sa mi tych 55nezda:)
- Borec
- Deaktivovaný
- Dátum registrácie: Št 04. Jan, 2007, 08:00
hm, to len borci s <>ami majú 66l
Niektorí majú aj 80L a aj tak to nepomôže dlhému dojazdu... Ale keď jazdím kultúrne, tak tých 1000km dám tiežBorec napísal:hm, to len borci s <>ami majú 66l