podla mna sa ciastka na ucet "vrati" len to trva nejaky cas .. taktiez by som povedal ze pocas bidu konkretna suma nieje stiahnuta len blokovana ..lebo si ten system potom neviem dobre predstavit ... ja bidnem 5e tie mi stiahnu ? dakto ma prebidne na 7, ja bidnem 8 a co zas platim 8 ? a 5e mi vratia ? ked sa to tak naakumuluje 10x pri aukcii tak to musi by nenormalny bordel . skor by som vsadil na tu blokaciu .. a az ti bid nevijde tak sa len zrusi pripadne narastie na vyssiu sumu .. ale ruku do ohna za to nedam .. ale 1 moznos mi pride na rozsiahlost aukcie sialenaKlaboor napísal:ja som bidol nejaku 5e vec, nevyhral som...potom som nasledne kupil 5e vec a uz mi sms z banky nedosla ale platba prebehla cize to nejakym sposobom ostava v systeme....
by som povedal ze tuto pan pepe cosi spekuluje a skusa .. lebo nevidim normalny dovod jeho zaujmu ... ked mam prostriedky a kupujem/bidujem tak neviem naco riesit tuto otazku .. predsa logicke je ze ak nemam eura tak nemozem bidnut .. tak nabiduje 10 ludi bez penazi a posledny chudak co ich ma zaplati za vsetkych ktori fiktivne bidli .. to je nezmysel jedno je vsak iste ak ches bidnut musis na to mat .. to ci tu ciastku zablokuju alebo stiahnu je jedno v momente bidu ju nemas k dispozicii az do momentu kym ta niekto neprebije
pri normalnej kupe trva 1-2 dni kym prebehne tranzakcia ... teda podla mna ak niekto bidne tak sice sumu ktoru dal mu stiahnu/zablokuju ale k samotnej tranzakcii prevodu dojde az po ukonceni aukcie .. do toho casu je opet podla mna ta ciastka len blokovana / navysovana - po ukonceni aukcie nastava proces spracovania .. a to ze pri bide pride z banky sprava je asi normalne tu sumu predsa musia zobrat/blokovat .. nemozem mat na ucte 10e .. na aukcii si bidnem za 8e a potom si pojdem z bankomatu vybrat 10e .. tie tam uz logicky nenajdem
paypal je len sprostredkovatel ak nema niekto prachy priamo na nom musi ho mat prepojeny z platobnou kartou (lebo vsak inak potom ani nema zmysel ) cize sa tu nebavime o tom ci ma niekto prachy priamo na paypale to je jedno bud su nanom alebo na prepojenej karte ..