DotA 2
Re: DotA 2
ok
skoda ze nie som na sk vtedy
(btw best of 3 znamena ze sa hra na 2 vitazne.. )
skoda ze nie som na sk vtedy
(btw best of 3 znamena ze sa hra na 2 vitazne.. )
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
hrava este niekto? dnes som to nainstaloval, no pekne som lamil. akeho hera najviac hravate? respektive akeho volit na ziaciatok. skusil som strenge meele dmg, ale to som bol skoro furt kilnuty. inteligence herovia ma moc netahaju, skor agility este
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
Ja som to oprášil po 2 rokoch, CSGO na mojom nete je nehrateľné, kedže ISP sa stále vyhovára a problém nerieši (vysoky ping,atď...).
Určite začni hrávať za herov ako je Death Prophet, Lion, sú jednoduchý na ovládanie, nemajú ani veľa spellov. Potom by som skúsil Windrangerku ak by si chcel aj trošku carry alebo Crystal Maidenu (support), len tu pozor, je to papier, má veľmi málo HP, teda treba sa držať vzadu a treba vystihnúť situáciu kedy skočiť do fightu s dagerom a ulti.
Určite začni hrávať za herov ako je Death Prophet, Lion, sú jednoduchý na ovládanie, nemajú ani veľa spellov. Potom by som skúsil Windrangerku ak by si chcel aj trošku carry alebo Crystal Maidenu (support), len tu pozor, je to papier, má veľmi málo HP, teda treba sa držať vzadu a treba vystihnúť situáciu kedy skočiť do fightu s dagerom a ulti.
- Jednoduska
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Po 19. Nov, 2012, 15:45
Danko ponukol si mu dvoch hrdinov ktory maju full 4 active spells s vetou ze nemaju vela spellov
Hell pouzi google hned uvidis 10 jednoduchych hrdinov na zaciatok (sniper wk atd).
Hell pouzi google hned uvidis 10 jednoduchych hrdinov na zaciatok (sniper wk atd).
DP - zapneš ulti, švacneš dopredu prvy a iba autoattack, poprípade utekáš a zabijaš
Lion - zas až tak hrozne by som to nevidel - druhý, prvý, ulti, dagon (zas tak vela toho nie je na klikanie)
winda - pri 1v1 ti stačí druhý + ulti a podla situacie prvy
maidena - prvy, druhy na linke, dager, ulti vo fighte
takže nemyslim, že by boli až taky zložitý napriek tomu koľko maju spellov...
a samozrejme že sa da najsť aj ľahší,.. sniper, wk, lich, BH... zaleží od situácie koho treba picknuť.. štyroch čo som ponukol su použíteľný takmer v každej hre
Lion - zas až tak hrozne by som to nevidel - druhý, prvý, ulti, dagon (zas tak vela toho nie je na klikanie)
winda - pri 1v1 ti stačí druhý + ulti a podla situacie prvy
maidena - prvy, druhy na linke, dager, ulti vo fighte
takže nemyslim, že by boli až taky zložitý napriek tomu koľko maju spellov...
a samozrejme že sa da najsť aj ľahší,.. sniper, wk, lich, BH... zaleží od situácie koho treba picknuť.. štyroch čo som ponukol su použíteľný takmer v každej hre
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
zatial som skusal sniper a huskar. Sniper mi pride celkom zaujmavy, hlavne vo vyzsisch lvl, kde striela pekne zo zadu a ultimatka sa da pekne pouzit. Samozrejmostou musi byt dobry team v predu aby si mohol udrzovat odstup, inac je nepouzitelny.
Huskar sa mi tiez celkom pacil, je pouzitelny v predu
Ja viem ze tie spely nie su zlozite, ale pouzit ich v tom spravnom case uz chce nejaky ten cvik. Pretoi sa mi paci sniper, lebo ma 1 spell + ultimatku
edit: naslo by sa niekde vysvetlenie co je to to carry, pusher .. hero?
edit2: dota 2 nema rotate kamery?
Huskar sa mi tiez celkom pacil, je pouzitelny v predu
Ja viem ze tie spely nie su zlozite, ale pouzit ich v tom spravnom case uz chce nejaky ten cvik. Pretoi sa mi paci sniper, lebo ma 1 spell + ultimatku
edit: naslo by sa niekde vysvetlenie co je to to carry, pusher .. hero?
edit2: dota 2 nema rotate kamery?
carry? ten co rozhoduje hru.. killer
pusher? ten to dokaze otocit alebo urobit slusny backdoor, aspon tak nejako by som to vysvetlil.. napr. clinkz
Vacsiou su carry + pusher jedno.. niekedy je carry+iniciator...
pusher? ten to dokaze otocit alebo urobit slusny backdoor, aspon tak nejako by som to vysvetlil.. napr. clinkz
Vacsiou su carry + pusher jedno.. niekedy je carry+iniciator...
Spoiler: ukázať
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
teraz som mal jednu hru a jeden tam hral pudge, ten to snim neskutocne daval
no pudga radšej neskúšaj zatial, keď tak skús len proti botom zopár hier, hookovanie je trošku zložitejšie, ideálne je naučiť sa rýchlo klikať a používať v kombinácii s dagerom/staffkou... poprípade si skús Pudge Wars mód.
Na dota2cz je super článok: Vitajte v Dote 2, ste na hovno http://www.dota2.cz/guide/vitajte-v-dote-2-ste-na-hovno
Na dota2cz je super článok: Vitajte v Dote 2, ste na hovno http://www.dota2.cz/guide/vitajte-v-dote-2-ste-na-hovno
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
`jj skusam ho s botmi, no hakvanie che trochu skillu. ten v hre to daval ale uplne v pohode. behal ani ho nebolo vidiet, hodil hak a hero nemal sancu prezit
musíš vystihnúť ten moment a tak trochu sa vcítiť do toho protihráča a odhadnúť kam asi pôjde
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
dakujem za navod, bol dobry.
pozeral som video za snipera, daval to neskutocne. Furt sa motal len v pozadi a daval Hero last hit.
Este musim nastudovat itemy, pre koho su ake vhodne
pozeral som video za snipera, daval to neskutocne. Furt sa motal len v pozadi a daval Hero last hit.
Este musim nastudovat itemy, pre koho su ake vhodne
Pouzivaj v hre item/skill buildy. Na zaciatku hry kliknes na ikonku knihy vlavo hore a vyberies si build pre svojho hrdinu, najlepsie su tie Standard <hero> build (<carry/support/mid>) - upravene aj podla toho ze niektori hrdinovia su flexibilnejsi a daju sa hrat rozne. Inak odporucam viac hrat support hrdinov na zaciatok, viac sa naucis a nemusis sa sustredit len na mechanicke veci (ako perfektne last-hity) ale skor na killy, roaming, minimapu, poziciu vo figtoch a gangy. glhf
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
nasiel som momentalne svojho top hera, troll warlord, cista masina na zabijanie
- elementar
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Ut 16. Mar, 2010, 22:34
Spoiler: ukázať