mazda -czk/sk/pl/de-15k€
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
Re: mazda -czk/sk/pl/de-15k€
Kym sa len doma sulas a nic od advokata nepotrebujes bud rad tiez sa smejem ked niekto nrchava stovky u zubara, pokym nepride rad na mna )
Typicka slovac? Vsetko zadarmo a este byt vdacny,ze som mu mohol poradit
Typicka slovac? Vsetko zadarmo a este byt vdacny,ze som mu mohol poradit
- Chris
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jan, 2006, 02:00
ako ta advokat zachrani od neplatenia dane z prijmu (predaja) ?
Master of PaloAlto NGFWs, Cisco ASAs
-
- Pokročilý používateľ
molnart klasicky radsej bez komentara
chris skorej je to o tom kedy a za akych podmienok ti vznika danova povinnost
chris skorej je to o tom kedy a za akych podmienok ti vznika danova povinnost
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 01. Sep, 2008, 18:59
ako quicky to sulanie som myslel na lorda. mam kamoso prqvnikov a aj teba si vazim fakt. ja to lvazi chapem asi ale chris to chcel polopate. ale dik ze nam tu robis takeho radcu
aspon ja si to vazim.
aspon ja si to vazim.
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
-
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 28. Feb, 2011, 11:49
chlapci chill, nieste tu dva dni
main: 9950X + Noctua NH-D15 G2, ASUS STRIX B650E-F, Kingston 64gb DDR5 6000 CL30, 7900 GRE Nitro+, 990 Pro 4TB, ASUS STRIX Aura RGB 1000W, Fractal North XL + 4x Noctua A14x25 G2
-
- Pokročilý používateľ
Vsetci sme v klude proste vsetko sa vacsinou da nastavit aby to bolo v poriadku tot vse.
- Chris
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jan, 2006, 02:00
no stale cakam odpovede.
do 500e mas oslobodene od dane.
Inak ked neuzatvoris zmluvu pri kupe alebo predaji, alebo aj aj, tak A NIKTO ta nebonzne , tak to nikdy nikto nema ako zistit...
advokat ta moze ochranit kvalitnou kupnou-predajnou zmluvou proti skrytym vadam.
Ale quick ked sa o to opieras, tak nam prezrad kolko si vymohol od predajcu tej 335d e92, ktora ta nechala stat na krizovatke?
do 500e mas oslobodene od dane.
Inak ked neuzatvoris zmluvu pri kupe alebo predaji, alebo aj aj, tak A NIKTO ta nebonzne , tak to nikdy nikto nema ako zistit...
advokat ta moze ochranit kvalitnou kupnou-predajnou zmluvou proti skrytym vadam.
Ale quick ked sa o to opieras, tak nam prezrad kolko si vymohol od predajcu tej 335d e92, ktora ta nechala stat na krizovatke?
Master of PaloAlto NGFWs, Cisco ASAs
-
- Pokročilý používateľ
O co sa opieram? Mam pocit,ze sme sa nepochppili s mojimi postami,nevadi;)
Nemohol som nic vymoct ked som s tym ani nezacal holt obcas sa s niekym natahovat nestoji za ten cas (rozumej,ze ak mam vymoct 600eur za dva roky tak ten zabity cas ma vacsiu cenu,naviac som sa zbavil uplne nepredajneho subaru, kedze to bola vymena) inak nakoniec to auto skoncilo roztrieskane na krizovatke v blave na totalku,tusim na topkach som to videl.
Nemohol som nic vymoct ked som s tym ani nezacal holt obcas sa s niekym natahovat nestoji za ten cas (rozumej,ze ak mam vymoct 600eur za dva roky tak ten zabity cas ma vacsiu cenu,naviac som sa zbavil uplne nepredajneho subaru, kedze to bola vymena) inak nakoniec to auto skoncilo roztrieskane na krizovatke v blave na totalku,tusim na topkach som to videl.
- scream
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 04. Okt, 2005, 20:00
No pravnici si uctuju vacsinou vyssiu hodinovku jak autorizak mercedesu a typicka slovac s priemernou mzdou 900E hrube obcas nerozdycha ani prvu navstevu
Akoze, ked predas tu 6tku, berem popcorn aj ja ... Ja by som mohol tiez strelit auto o liter drahsie ako som kupil, len potom treba hodiny (dni) hladat dalsie, zase obhliadky, kolotoc s policiou a poistkami... nemam na to nervy
Akoze, ked predas tu 6tku, berem popcorn aj ja ... Ja by som mohol tiez strelit auto o liter drahsie ako som kupil, len potom treba hodiny (dni) hladat dalsie, zase obhliadky, kolotoc s policiou a poistkami... nemam na to nervy
Ryzen5 7600, 32GB DDR5 6000 Corsair, MSI PRO B650-P WIFI, Fortis 5, XFX RX 6700 10g, 2x2TB samsung 980 pro, 2TB SATA, EVGA SuperNOVA 550 GT @ 31,5" iiyama G-Master GB3271QSU-B1
XBOX series X
XBOX series X
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
rozoberate tu pi*oviny, ked je taky super biznis byt pravnikom, sa cudujem ze robite nieco ine. Je to aj tak OT
stefan: ak nemas problem s momentalnou mazdou, tak naco by si predaval? koli cislu na tachometri? AKoze zas riesit ten cirkus okolo ako pise scream by sa mi nechcelo. A ak si spokojny s momentalnym autom, tak by som ani vymenu neriesil. Aby si na to rychlo nedoplatil
stefan: ak nemas problem s momentalnou mazdou, tak naco by si predaval? koli cislu na tachometri? AKoze zas riesit ten cirkus okolo ako pise scream by sa mi nechcelo. A ak si spokojny s momentalnym autom, tak by som ani vymenu neriesil. Aby si na to rychlo nedoplatil
NB: Asus ROG Strix G16 G614 + G Helper
-
- Pokročilý používateľ
posledne ot, lebo sa asi nikomu nechce 10rokov pripravovat na povolanie + kopec stastia pri skuskach a robit 5 rokov za minimalku
- Jednoduska
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Po 19. Nov, 2012, 15:45
plus nejake to rodinne zazemie nema kazdy
Stefan no davaj het to je ozaj pribeh. ja si neviem predstavit si neico kupit a hned dumat nad predajom, normlane by som sa to chcel naucit ten mindset ako mas nastaveny. u mna hned prichadza nejaka naviazanost.
Stefan no davaj het to je ozaj pribeh. ja si neviem predstavit si neico kupit a hned dumat nad predajom, normlane by som sa to chcel naucit ten mindset ako mas nastaveny. u mna hned prichadza nejaka naviazanost.
-
- Pokročilý používateľ
ako preco nie ved zarobi za den dva cisteho casu tisicku to je viac ako slusne a podla mna v pohode,este sa mu to zapaci
- Jednoduska
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Po 19. Nov, 2012, 15:45
Neviem, ja ak prilis premyslam nad zarobkom potom odchadza ta radost z toho co za ten zarobok mam. a pre Stefana to veru nie je den dva, ved to riesi dlho a sam pise ze mu to vrta hlavou stale neda mu to pokoja Ale hej, vsetci sme ini.