FSB zvladne max 525 (co nie je nic oslnive) ale vtedy som uz musel pridat napatia a dostal som sa tak trochu vyssie ale aj ked som tym trocha pretocil ramky musel som nastavit vyssie strap(400) a v konecnom doskledku som v benchmarku pre pamate dostal vyssie latencie a nizsiu priepustnost

cize v konecnom dosledku pouzivam iba koli ramkam nastavenia FSB 500 aby tikali co najvyssie vsetky hodnoty ostavaju na najnizsich hodnotach (ramky davam 1,98V) a pototm uz len statisticke udaje
4000(8x) vCPU 1,3V teploty jadra do 63°C vyse 5hodin stabilne.......po otvoreni case isli teploty o 4°C dole
4250(x8,5) vCPU 1,37V teploty do 75°C vyse 5hodin stabilne..........po otvoreni case sli teploty o 7°C dole
4500(x9) vCPU 1,48V,vCPU PLL 1,52V teploty do 85°C po 50minutach zataze pad......po otvoreni case sli dole teploty o 8°C dole
ma tak zaujimalo jak je mozne ze notuna ktora je na CPU je aj pri napati 1,48V chladna a na zakladni vlazna? pri 85°C by som predsa nemal udrzat ruku ani sekundu, nie je to zle nanesenou pastou?