Airlive pc.sk/pretaktovanie.sk LAN party + football cup 2009
- S4ne
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 04. Jan, 2007, 08:00
Re: Airlive pc.sk/pretaktovanie.sk LAN party + football cup 2009
no ja som sa registroval dnes kedze je 10.8 hadam som to nepos**l
MB: Asus M4A77TD CPU: AMD Athlon II X4 620+Scythe Ninja RAM: 2x2GB OCZ Gold 1600MHz VGA: Asus HD 4870 512MB+ACS1+120mm AC Fan HDD: Seagate 250GB PSU: Fortron 550W Black power
- Bikermotyl
- VIP
- Dátum registrácie: Ne 22. Máj, 2005, 20:00
ešte stíhaš registráciuchosefina napísal:tak isto mam zaujem ist peniaze by som poslal zajtra
Takychto 6 usb klucikov venuje Wilk Elektronik / Goodram do sutazi pre vitazov - 2 pre vitazov v hernych sutaziach, 2 do tomboly, 2 do vedomostnej sutaze
- Wizik
- VIP
- Dátum registrácie: Št 06. Okt, 2005, 20:00
Jéj tie sú pekné ale hry hrať neviem, vedomosti nemám, snáď sa pošťastí v tombole
Notebook : Macbook Pro Retina 15" i7 2Ghz, 8GB RAM, 256GB SSD, Iris Pro, OS X Mavericks
Phone : iPhone 6 64GB space gray + HTC One M8
SONY RX100 - kompaktny bokeh
I ♥ MUSIC !
I ♥ MUSIC !
ide niekto zo ZILINY?
- Wizik
- VIP
- Dátum registrácie: Št 06. Okt, 2005, 20:00
Ako je to teda s tými Bratislavčanmi ? Stretneme sa niekde a pôjdeme spoločne, alebo kašleme na to ? Ja počítam že okolo tej 9 až 10 by som už mohol mať Faugusztina a Lopia v aute a môžeme vyraziť.
Notebook : Macbook Pro Retina 15" i7 2Ghz, 8GB RAM, 256GB SSD, Iris Pro, OS X Mavericks
I ♥ MUSIC !
I ♥ MUSIC !
Ja s Galenom, ak nemas nejaku megabednu, tak ta zoberieme...chosefina napísal:ide niekto zo ZILINY?
Fujitsu Siemens alive...
Ludska blbost je nekonecna...
Ludska blbost je nekonecna...
Akcia na kalibraciu monitorov pre ucastrnikov LAN party - http://www.pc.sk/modules.php?name=quick ... ad&id=1901" onclick="window.open(this.href);return false;
Akciova cena : 10 EUR
Info o tom co kalibracia je: http://www.pc.sk/modules.php?name=Custo ... kalibracia" onclick="window.open(this.href);return false;
Otazky ku kalibracii atd. mozte smerovat do tohto threadu: http://www.pretaktovanie.sk/phpBB3/view ... =1&t=46323" onclick="window.open(this.href);return false;
Akciova cena : 10 EUR
Info o tom co kalibracia je: http://www.pc.sk/modules.php?name=Custo ... kalibracia" onclick="window.open(this.href);return false;
Otazky ku kalibracii atd. mozte smerovat do tohto threadu: http://www.pretaktovanie.sk/phpBB3/view ... =1&t=46323" onclick="window.open(this.href);return false;
Obsah vozitka "cervena Toyota Yaris", vychadzajuceho zo Ziliny, v piatok v poobednajsich hodinach (pravdepodobne po 14-15hod):
1) GaLeN (teda ja) - notebook
2) Brblosh (teda on) - notebook
3) Chosefina (teda tak) - notebook
4) ?
pamatam si, ze ktosi spominal, ze by sa pridal, ale neviem ci z Povazskej ci odkial ... ale fakt neviem kto ...
teoreticky sa tam este zmesti jeden clovek s jednym malym pc (ziaden Kandalf a tomu podobne ozruty!)
1) GaLeN (teda ja) - notebook
2) Brblosh (teda on) - notebook
3) Chosefina (teda tak) - notebook
4) ?
pamatam si, ze ktosi spominal, ze by sa pridal, ale neviem ci z Povazskej ci odkial ... ale fakt neviem kto ...
teoreticky sa tam este zmesti jeden clovek s jednym malym pc (ziaden Kandalf a tomu podobne ozruty!)
lava, prava, lava, prava ...
Ok dovolenku som dostal na piatok
Zvysok cez SS.
Zvysok cez SS.
I found paradise, it`s Ibiza.
I found heaven at Decibel Outdoor festival - Beekse Bergen , ilvarenbeek, Netherland
I found heaven at Decibel Outdoor festival - Beekse Bergen , ilvarenbeek, Netherland
vyzera to na masovu akciu
- S4ne
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 04. Jan, 2007, 08:00
zaplatene ivvo+ja
MB: Asus M4A77TD CPU: AMD Athlon II X4 620+Scythe Ninja RAM: 2x2GB OCZ Gold 1600MHz VGA: Asus HD 4870 512MB+ACS1+120mm AC Fan HDD: Seagate 250GB PSU: Fortron 550W Black power
- skynet6542
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: So 21. Feb, 2009, 20:52
Wizik o 9tej, 10tej vecer alebo doobeda??? Ja by som sa s brachom pridal, by sme isli aspon 2 auta pokope...
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
V piatok rano samozrejme.skynet6542 napísal:Wizik o 9tej, 10tej vecer alebo doobeda??? Ja by som sa s brachom pridal, by sme isli aspon 2 auta pokope...
- skynet6542
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: So 21. Feb, 2009, 20:52
A co tak skoro?? My sme ratali, ze pojdeme okolo 12tej z BA.faugusztin napísal:V piatok rano samozrejme.skynet6542 napísal:Wizik o 9tej, 10tej vecer alebo doobeda??? Ja by som sa s brachom pridal, by sme isli aspon 2 auta pokope...