AMD Radeon HD 6970/6950 (recenzie, informácie...)
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
Re: Radeon HD 6970/6950 (recenzie, informácie...)
moja karta zdochla..teda zije,ale zrejme ma studeny spoj..ide na rma..
ten pocet shaderov zrejme ukazuje pretoze si kartu nevie ohmatat cez driver
- overlordslovak
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ne 08. Jan, 2012, 23:02
mam riesenie... opravil som si to a mam spat mojich 1408 shaderov windows facha na pohoduMučo Mačo napísal:moja karta zdochla..teda zije,ale zrejme ma studeny spoj..ide na rma..
ked chces navod daj nijaky blzsi konktakt tu na fore sa mi to dnes pisat nechce ale zajtra tu budem od 15-22
i7
- Kyselinka
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 02. Feb, 2011, 12:33
Ved to napis sem, nech aj ostatni vedia
- overlordslovak
- Používateľ
nijakym sposobom dostante na kartu zakladny BIOS a najlepsie ak ho stiahnete z techpowerup...
nainsttalujte new windows a nahodte drivery...
fungujte na novom a potom mozte zas ist na stary a je to v poho...
Zhruba tak keby nebolo nieco jasne viete kde ma najdete a ty kyselinka preco sa pytas?
nainsttalujte new windows a nahodte drivery...
fungujte na novom a potom mozte zas ist na stary a je to v poho...
Zhruba tak keby nebolo nieco jasne viete kde ma najdete a ty kyselinka preco sa pytas?
i7
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
ja mam na karte obisdva biosy original teraz,ale toto je hw chyba..robi to artefakty aj v biose aj kdekolvek inde
- overlordslovak
- Používateľ
no tak neviem co s tebou... asi kupuj novy PC...
i7
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
radsej poslem kartu na reklamaciu
- Kyselinka
- Pokročilý používateľ
Ja sa nepytam, len pisem aby si dal riesenie sem, nech vedia vsetci co a akooverlordslovak napísal:a ty kyselinka preco sa pytas?
- overlordslovak
- Používateľ
ak ti to asus vyreklamuje tak napis...mne nevyreklamovali dosku ASUS maximus iv extreme tak som si musel kupit novu... a to odisla sama pri zapnuti a mal som aj ochranu proti prepetiu...napisalo error ez a ez flash...restartoval som a zaplo ale divne... tak som si pozrel vseielaky softver a informacie o systeme... restartujem korektne cez win a zrazu zhori..ukazalo error a zacalo to iskrit...no cloveka to potesi a mudra alza.sk to poslalla do ASUS...a oni to neuznali...a pekne je este to ze somim poslal original krabicu so vsetkym (skoro) a spat mi poslali iba dosku..v inej krabici
i7
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ne 23. Dec, 2007, 08:00
@overlordslovak
Radsej nic nefleshuj, lebo ako citam vsetko co chytis sa ti pokazi. Flashovat neunlockovatelnu grafiku
Restartovat PC pri flashovani
Jasne, ze sa ti pokazili. Najprv si nieco zisti o tom co ides robit pred tym ako to vykonas.
Radsej nic nefleshuj, lebo ako citam vsetko co chytis sa ti pokazi. Flashovat neunlockovatelnu grafiku
Restartovat PC pri flashovani
Jasne, ze sa ti pokazili. Najprv si nieco zisti o tom co ides robit pred tym ako to vykonas.
Spoiler: ukázať
- overlordslovak
- Používateľ
@Brandoo
tu grafiku uz neriesim ale na internete som nasiel ze ju unlockli...preto som skusal a aj ked mi to nefungovalo tak som to opravil...
doska mi odisla pred 4 mesiacmi a vtedy som nemal ani overclocknute ani flashovane, skratka po 2 mesiacoch fungovania posla a hovorim ze sama pri zapnuti...si nepochopil ale nepovedal som to asi jasne...a vtedy mi odislo aj cpu i7 2600K...
a ASUS mi to vratil z odvovodnenim : Chyba mna alebo prepetie v sieti podla mna nemozem urobit chybu po dvoch mesiacoch a pri zapnuti uz vobec skratka doska zblbla pre prepetie ktore si sposobila sama ked pisala EZ a EZ flash error (nic som neflashoval iba zapol pc tlacidlom power)
a nepokazim vsetko...iba polovicu
a neprovokuj lammer
tu grafiku uz neriesim ale na internete som nasiel ze ju unlockli...preto som skusal a aj ked mi to nefungovalo tak som to opravil...
doska mi odisla pred 4 mesiacmi a vtedy som nemal ani overclocknute ani flashovane, skratka po 2 mesiacoch fungovania posla a hovorim ze sama pri zapnuti...si nepochopil ale nepovedal som to asi jasne...a vtedy mi odislo aj cpu i7 2600K...
a ASUS mi to vratil z odvovodnenim : Chyba mna alebo prepetie v sieti podla mna nemozem urobit chybu po dvoch mesiacoch a pri zapnuti uz vobec skratka doska zblbla pre prepetie ktore si sposobila sama ked pisala EZ a EZ flash error (nic som neflashoval iba zapol pc tlacidlom power)
a nepokazim vsetko...iba polovicu
a neprovokuj lammer
i7
ma niekto MSI hd6950 twin frozr3 OC a podarilo sa mu to flashnut ?
navod som nasiel aj tento
http://pc.zoznam.sk/novinka/ako-aktivov ... -u-hd-6950
atiwinflash mam stiahnuty aj bios z Msi hd6970 880/1375 , co sa tyka karty mojej 6950 uz teraz bezi na 880mhz na jadre , len stale vaham koli tomu ze nemam dual bios ale len prepinac otaciek na karte a ked mi po flashi nenabootuje tak si budem asi piskat
update: tak som sa hecol a skusil som to ten winflash ale flash nedobehol koli "subsystemIDs mismatch" , daval som 2 MSI biosy z techpower stranky tak ju nebudem pokusat radsej
navod som nasiel aj tento
http://pc.zoznam.sk/novinka/ako-aktivov ... -u-hd-6950
atiwinflash mam stiahnuty aj bios z Msi hd6970 880/1375 , co sa tyka karty mojej 6950 uz teraz bezi na 880mhz na jadre , len stale vaham koli tomu ze nemam dual bios ale len prepinac otaciek na karte a ked mi po flashi nenabootuje tak si budem asi piskat
update: tak som sa hecol a skusil som to ten winflash ale flash nedobehol koli "subsystemIDs mismatch" , daval som 2 MSI biosy z techpower stranky tak ju nebudem pokusat radsej
CPU AMD R5 5600x COOLER Be quiet! DARK ROCK PRO 4 MB MSI B450 Gaming PRO Carbon AC VGA MSI RTX 4080 Super Gaming X RAM HyperX 4x8GB 3200MHz Predator M2 Kingston NV2 M2 WD Blue 3D SSD Samsung EVO970 PSU EVGA SuperNOVA 750 CASE Fractal r4 white SOUND Logitech Z4 + HyperX Cloud Gaming GAMING MSI Vigor GK30 COMBO , DEV1S TITAN GAMER LCD Samsung Odyssey QD-OLED G8 34"
- overlordslovak
- Používateľ
citaj moje spravy na strane 17 v tejto teme a zistis ako to dopadne ak nemas bios switc a poseres kartu...tyzden nesla ale uz ide...musis byt velmi skuseny aby si to zvladol...hardware software bios windows...
i7
Aké OC sa dá bezpečne dosiahnuť na stock chladici bez navyšovania napätia. Ide o 6970.
CPU: AMD FX 8370 BE @4,5GHz + Thermalright Ultra-120 Extreme, MB: ASUS Crosshair V Formula-Z (AM3+), RAM: 2x Crucial 8GB KIT DDR3 1600MHz CL8 Ballistix Tactical, PSU: Corsair TX650W, VGA: ASRock Radeon RX580 8G + ARCTIC Accelero Xtreme IV, LCD: ACER ED 273, DISKY: ADATA Ultimate SU650 SSD 240 GB, WD Blue 3D SSD NAND 1TB, HDD 500GB WD5003AZEX 64MB, WD Gold 2 TB , NoteBook: Acer Nitro 5 Shale Black
WOT - YouTube - Twitch - NoteBook
WOT - YouTube - Twitch - NoteBook
- Kyselinka
- Pokročilý používateľ
Je to individualne, lebo kazde jadro inak pecie, potrebuje cca ine napatia, dalej zalezi na skrinke a na jej airflowe.
Nikto ti presne nepovie ako a co nastav, jednoducho skusaj, testuj a sleduj teploty
Nikto ti presne nepovie ako a co nastav, jednoducho skusaj, testuj a sleduj teploty