DotA 2
Re: DotA 2
hosi
http://www.dotaportal.sk
registrujte sa
a hrava sa tam SIG
na to potrebujete vouch, podajte si VR vo fore
ten ziskate napr tak, ze zahrate par hier s niekym, kto vouch ma, napr ja alebo tam poslete nejake replaye z doty 1
ide o privatne hry CZ SK v podstate bez noobov
http://www.dotaportal.sk
registrujte sa
a hrava sa tam SIG
na to potrebujete vouch, podajte si VR vo fore
ten ziskate napr tak, ze zahrate par hier s niekym, kto vouch ma, napr ja alebo tam poslete nejake replaye z doty 1
ide o privatne hry CZ SK v podstate bez noobov
- BlackAngel
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 24. Sep, 2007, 08:00
inak playzone organizuje prvy (skusobny) dota 2 turnaj, tak ak by mal niekto zaujem prihlasit sa, tak smelo do toho
http://www.playzone.cz/turnaje/dota2-dota-2-test-nc
http://www.playzone.cz/turnaje/dota2-dota-2-test-nc
CPU: I3 4130 + Noctua NH-U12P MB: ASrock Z87M Extreme4 VGA: MSI GTX 950 2GB RAM: KINGSTON 2x4GB HyperX 1600MHz SSD: Kingston 128GB V200 HDD:WD640AAKS PSU: Corsair VX450W Case: Fractal Desing 1500 Monitor: Dell P2414H + Dell Studio 1555 + PS4
no neposkladali by sme team? ja som za kazdu srandu
keby siel elementar s kamaratom + zwaro s niekym tak by som to nevidel az tak zle . resp ja mam tiez dvoch ludi co by sli len som radsej za pretaktovanie.sk team ked uz .
kebyze par krat predtym natrenujeme tak mozno aj nejaky zapas vyhrame
keby siel elementar s kamaratom + zwaro s niekym tak by som to nevidel az tak zle . resp ja mam tiez dvoch ludi co by sli len som radsej za pretaktovanie.sk team ked uz .
kebyze par krat predtym natrenujeme tak mozno aj nejaky zapas vyhrame
- elementar
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Ut 16. Mar, 2010, 22:34
Ja si dam ale 3 1 1 neak extra natrenovane nemam...
btw ten kamos zo vcera nieje najlepsi kamos ... keby som zohnal bratrancovi grafarnu tak by sme to pekne roztocili
ak sa pozbierame ja som za a hned aj pojdem hrat nech sa do toho dostanem lebo vcera som "ownil"
inak aj vam sa to este stale zlieva alebo uz dokazete v bitke rozoznat kto co robi ? ja som taky gulas nemal ani v honku pravda hral som len 5 hier
vcera ma doktor 3x zabil a to ze ma nici mi doslo az tesne pred smrtov
nejdeme zahrat ?
btw ten kamos zo vcera nieje najlepsi kamos ... keby som zohnal bratrancovi grafarnu tak by sme to pekne roztocili
ak sa pozbierame ja som za a hned aj pojdem hrat nech sa do toho dostanem lebo vcera som "ownil"
inak aj vam sa to este stale zlieva alebo uz dokazete v bitke rozoznat kto co robi ? ja som taky gulas nemal ani v honku pravda hral som len 5 hier
vcera ma doktor 3x zabil a to ze ma nici mi doslo az tesne pred smrtov
nejdeme zahrat ?
Spoiler: ukázať
ja nemam problem v bitke, mam pocit ze tam vidim viac ako v jednotke .
mam skoro 40 hier ale vela spravilo u mna pozeranie stream-ov z pro hier
mam skoro 40 hier ale vela spravilo u mna pozeranie stream-ov z pro hier
moji 2-3 spoluhraci maju keye a budu tu sobotu, takze kludne mozeme nejaky mix zlozit, resp. Mozeme nieco zahrat aj cez tyzden v 5. Ide ale o to aby ste vedeli ako sa hra to 3-1-1 na 2 supporty, co nefarmia, ganguju, warduju atd.
- elementar
- Sponzor fóra silver
dva turnaje som hral tusim ze 11 hier... teoriu viem este tu prax dohnat ale zvladal by som
ale zwaro team to uz by sa mi asi nepacilo
pridte o 2hej na steamko mohli by sme zahrat
ale zwaro team to uz by sa mi asi nepacilo
pridte o 2hej na steamko mohli by sme zahrat
ja tu dnes nebudem..
a tu narazku na zwaro team som nepochopil. proste nam treba 5 hracov co to umi a zaroven vyvazeny team. ja hravam carry/initiator (puck, potm, furion, am, spectre ...). kamarata mam co vie supp fajn.
a tu narazku na zwaro team som nepochopil. proste nam treba 5 hracov co to umi a zaroven vyvazeny team. ja hravam carry/initiator (puck, potm, furion, am, spectre ...). kamarata mam co vie supp fajn.
- elementar
- Sponzor fóra silver
tak si predstav zwaro jeho 3ja spoluhraci a niekto no podla mna to uz nebude forum team
heh prvy leave... uz nidky nehram sam... preco nejhraju practis ale drbu sa na hodnotene macthe
za slardara z 4:0 na 4:5 pick kazdy podla chuti nikoho nenapadne supportit... ani nemam chut si to znovu pustat kym to nebude mat dake ranky takto zabijat cas s hlupakmi to nie... nepoviem nic keby ze to nevie ze je novy ale oni boli sprosti seci
heh prvy leave... uz nidky nehram sam... preco nejhraju practis ale drbu sa na hodnotene macthe
za slardara z 4:0 na 4:5 pick kazdy podla chuti nikoho nenapadne supportit... ani nemam chut si to znovu pustat kym to nebude mat dake ranky takto zabijat cas s hlupakmi to nie... nepoviem nic keby ze to nevie ze je novy ale oni boli sprosti seci
a co?:D valistarov kamarat bude forum team? pochybujem, ze tu bude 5 ludi co maju betu a budu tu sobotu o 19 a budu mat chut / nebudu mat strach hrat CM Mod + dokazu zahrat support, klikat na creepy vie kazdy ale nefeedovat a hrat support vie male percento wannabe pro hracov
a povedz mi jeden dovod, preco mam ist napr. ja s vami z fora, ked ja ten turnaj hravam kazdy tyzden
- elementar
- Sponzor fóra silver
nechod zapajas sa do debaty tak mas ocividne zaujem alebo potom nechapem...
valistar vravis ze by si mal dakeho schopneho partaka ?
ja by som snad do buduce tyzdna zohnal aj druheho fakt dobreho... bude to teda buduci tyzden v sobotu vecer ?
valistar vravis ze by si mal dakeho schopneho partaka ?
ja by som snad do buduce tyzdna zohnal aj druheho fakt dobreho... bude to teda buduci tyzden v sobotu vecer ?
no ja sa zapojujem do debaty s tym ,ze mam aj hracov, tebe sa to z nejakeho alibistickeho dovodu nepaci -> gtfo. np
-
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: So 18. Jún, 2011, 15:54
lol drsní hoši z doty... to majú tie vaše klávesnice poriadne široké ramená