taaakze dneska na "novej" strave:
kapustnica - aj kapusta, aj stava z kapusty, zo suseneho iba huby, vyvarena kapria hlava, cibulka, cesnak, inac bez klobas/udeneho - akehokolvek ineho masa. v ramci "finish fazy" pridana smotana. na "zahustenie" varene zemiaky v supke (nie v kapustnici), pridavane do taniera
*uz sa tesim na kapustnicu od nasich, kde su aj klobasky aj nejake to susene ovocie...*
druhe? kapor ... zas a opat kapor ... a cuduj sa svete, musi byt vyprazany, lebo sa to patri ... whatever ... takze vyprazany kapor (viacmenej vykostene filety, ziadne podkovicky) ... kostru upecieme neskor, dnes to holt nebude (aj s tym cerstvym lososom)
ku kaprikovi salat zemiakovy, vratane majonezy/tatarky
dalsi chod "pupaky", co jest vlastne kysnute cesto pecene, nasledne natrhane na franforce zmiesane s orechami (druha varianta tvaroh) a na zjemnenie chuti - rum ... vela rumu ...
potom som este zaregistroval, ze bola robena krupicova kasa (varil som ju), ale to netusim, kedy bude podavane
hlavne ze som pozeral o kalendara zdravej stravy, a velkym napisane, ze ziadne vyprazane
PS: a ano, este som hladny za klavesnicou, a odhadujem zaciatok jedenia ... no, ak to bude uz o 20:00, tak to bude skoro
lava, prava, lava, prava ...