Aku mate spotrebu?
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 27. Apr, 2011, 11:16
Re: Aku mate spotrebu?
oni su chudobnejsi tak maju mensie ceny.
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 31. Jan, 2009, 00:41
Papek: cena okolo 1,35 € je posledne tak 2 mesiace stabilna na pumpe vo Wolfstahli. V podstate stabilny rozdiel je od 10 do 15-18 centov na liter.
FVE 12.45 kWp V/Z
V sobotu som tankoval na lukoile 1,414 takze sa mi neoplati ani do wolfstahlu ist
Spoiler: ukázať
- xsi69
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 07. Apr, 2006, 02:00
wtfhawkeye napísal:100okt OMV pri TT za 1.67e
Ja tankujem pravidelne na čerpačke Metro, minulý týždeň 1,399€/l obyč N95.
nic take ako metro benzin by som do lancerika nedal..
v Prahe tankujem full 100okt s radostou...ked som na svk tak si len poplacem
v Prahe tankujem full 100okt s radostou...ked som na svk tak si len poplacem
-
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 28. Feb, 2011, 11:49
neviem preco by mal byt metro n95 nieco menej ako co ja viem shell n95.
vcera oktan kezmarok
Benzin 1.466
Nafta 1.354
vcera oktan kezmarok
Benzin 1.466
Nafta 1.354
main: 9950X + Noctua NH-D15 G2, ASUS STRIX B650E-F, Kingston 64gb DDR5 6000 CL30, 7900 GRE Nitro+, 990 Pro 4TB, ASUS STRIX Aura RGB 1000W, Fractal North XL + 4x Noctua A14x25 G2
- xsi69
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 07. Apr, 2006, 02:00
Lebo shell je fuelsave
Mať lepšie auto tak mu doprajem šmaky no môj malý 8 ventil si vystačí aj s metro benzínom.
Najlacnejší N95 v ZV má Hypernova(1,390€), no metro mám overené asi 60000km bez problému.
Mať lepšie auto tak mu doprajem šmaky no môj malý 8 ventil si vystačí aj s metro benzínom.
Najlacnejší N95 v ZV má Hypernova(1,390€), no metro mám overené asi 60000km bez problému.
Nevidim dovod, aby bol metro nejaky menejcenny benzin, ktory by skodil motoru. Akurat tie lacne pumpy neponukaju sluzby navyse a teda maju nizsie naklady na prevadzku.
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
-
- Pokročilý používateľ
ja osobne suhlasim. Metro si ten benzin nevyraba z horcice v kuchyni, vzhladom na ekonomicky model tohoto businessu mas takmer istotu ze ho vozia zo Slovnaftu alebo zdola z Klacian. To je cele. Tam na dvore stretnes cisterny vsetkych pump okrem dvoch znaciek, ktore su natolko pysne ze si vozia "svoj" džús napriklad zo Švechachatu. Skoda ze z nasho trhu usiel British Petroleum respektive Aral... tie ich premiove nafty su paradne.
V tejto branzi nie je priestor na ziadne spekulovanie, ci sa nam to pri tychto cenach paci alebo nie. Do Bratislavy nikto vozit nebude z Warsavy alebo naopak.
V tejto branzi nie je priestor na ziadne spekulovanie, ci sa nam to pri tychto cenach paci alebo nie. Do Bratislavy nikto vozit nebude z Warsavy alebo naopak.
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.
nieje to s benzinom to iste ako tatranky od sedity pre jednotu?
menej kakaa, menej niecoho...menej aditiv menej niecoho?
menej kakaa, menej niecoho...menej aditiv menej niecoho?
myslis ze slovnaft bude solo vyrabat iny benzin pre 6 metro pump??? sedita vyrobi mega objednavku pre 1000 pobociek jednoty v SR ale koli 6 pumpam (je vobec pri kazdom metre pumpa?)
bezna prax je taka, ze sa urobi zaklad, ktory sa distribuuje na 80% cerpacich stanic na slovensku
druha vec je, ze ked po ten zaklad pride auticko s napisom A, tak tam naleje zlozky X,Y,Z v nejakom objeme a pomere ...
ked tam pride auticko s napisom B, tak tam naleje G,H,Y v nejakom objeme a pomere ... (alebo si to necha namiesat)
potom to auticko B dojde povedzme na Jur&i, kde to vysype ... a nikto nic neriesi
dalej to iste auticko pokracuje na povedzme Tresko, kde do toho prevadzkovatel este doleje kybel zlozky Z a dva kyble X ...
Az tak vela rafinerii v "okoli" nieje, aby sa to oplatilo dovazat z kadejakej ri$i ...
druha vec je, ze ked po ten zaklad pride auticko s napisom A, tak tam naleje zlozky X,Y,Z v nejakom objeme a pomere ...
ked tam pride auticko s napisom B, tak tam naleje G,H,Y v nejakom objeme a pomere ... (alebo si to necha namiesat)
potom to auticko B dojde povedzme na Jur&i, kde to vysype ... a nikto nic neriesi
dalej to iste auticko pokracuje na povedzme Tresko, kde do toho prevadzkovatel este doleje kybel zlozky Z a dva kyble X ...
Az tak vela rafinerii v "okoli" nieje, aby sa to oplatilo dovazat z kadejakej ri$i ...
lava, prava, lava, prava ...
-
- Pokročilý používateľ
celkom spravne, akurat drobna poznamka : ziadny prevadzkovatel ziadne kyble nedolieva. Nema na to petrochemikov a tribotechnikov ktori by mu nadavkovali zlozenie. A ked nalejes kybel do 50.000 litrovej nadrze, ako ho rozmiesas ? Lizatkom ?
myslel som skor prave, ze ci Slovanft nemiesa pre jednotlivych odberatelov prisady inak...
mozno to je blbost ale z nejakeho dovodu som nikdy neveril tesco benzinkam
mozno to je blbost ale z nejakeho dovodu som nikdy neveril tesco benzinkam
ehm a co by z toho ten slovnaft mal? kedze lacnejsie pumpy by chceli lacnejsi benzin tak by predsa slovnaft nevyvyjal aktivity navyse co by navysovali cenu vyroby. Vsetci predsa vieme ze najlacnejsia vyroba je vo velkom a jeden druh.
S tymi kylami si ma pobavil hlavne ked si predstavis ako to ta cisterna ktora ma tak 30 000 litrovu nadrz pusta do zakopanej nadrze 5m pod zemou.
tankoval som aj na tesco a bol to uplne normalny benzin ako inde. Co som pocul od viacerych tak v minulosti (neviem ci este teraz to tak je) jurki mal nejaky slabsi benzin (vraj nejaky riedeny, niektori to volali aj vodovy). Ale tam som radsej ani netankoval, vlastne to mam uplne od ruky takze ma to ani nenapadlo.
Co viem ze sa ludia stazuju tak je nafta ktora je haklivejsia a hlavne nafta na lukoil pumpach. Niektore motory ako napr 1,6 TDCI (alias HDi apod) od zabozrutov su velmi haklive na kvalitu nafty a odporucali sa vyhnut lukoilu a podobnym v kombinacii s takymi motormi.
Ja pokial mam moznost tak tankujem "ja naturlich" benzin in austria mit wiener schnitzel
S tymi kylami si ma pobavil hlavne ked si predstavis ako to ta cisterna ktora ma tak 30 000 litrovu nadrz pusta do zakopanej nadrze 5m pod zemou.
tankoval som aj na tesco a bol to uplne normalny benzin ako inde. Co som pocul od viacerych tak v minulosti (neviem ci este teraz to tak je) jurki mal nejaky slabsi benzin (vraj nejaky riedeny, niektori to volali aj vodovy). Ale tam som radsej ani netankoval, vlastne to mam uplne od ruky takze ma to ani nenapadlo.
Co viem ze sa ludia stazuju tak je nafta ktora je haklivejsia a hlavne nafta na lukoil pumpach. Niektore motory ako napr 1,6 TDCI (alias HDi apod) od zabozrutov su velmi haklive na kvalitu nafty a odporucali sa vyhnut lukoilu a podobnym v kombinacii s takymi motormi.
Ja pokial mam moznost tak tankujem "ja naturlich" benzin in austria mit wiener schnitzel