Battlefield: Bad Company 2
- OkiGraphics
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 18. Sep, 2010, 11:20
Re: Battlefield: Bad Company 2
Hlasim sa ako hlavny admin Adminoval som slovak telekom (dnes Tcom ) servery a bol tam nadherny poriadok
Inac este k tej retardacii dnes.. zakazdym ked mi nieco spravil, tak otazka "u mad?" Takemu by som najradsej pribuchol hlavu do suflika, a potom sa ho spytal: U mad?
Inac este k tej retardacii dnes.. zakazdym ked mi nieco spravil, tak otazka "u mad?" Takemu by som najradsej pribuchol hlavu do suflika, a potom sa ho spytal: U mad?
MB: ASUS P5Q SE, CPU: Q9400 2.66 GHz -> 3.60 GHz + Arctic Freezer 7 Pro, VGA: ATI sapphire 3870 MSI GTX 560 Ti Twin frozr II PSU: FORTRON Bluestorm II 500W, RAM: Corsair 2x2 GB + 2x1GB 901 MHz DDR2, CASE: Thermaltake M5
Monitor: Dell Ultrasharp U2311H 23 Notebook: HP ENVY 15-j000ec
Monitor: Dell Ultrasharp U2311H 23 Notebook: HP ENVY 15-j000ec
co sa tyka financii okolo servra na BF3 potom niekedy v buducnosti tak velmi rad prispejem ...samozrejne treba na spravu zodpovedneho cloveka, ktory bude mat aky taky respekt, ale myslim si ze komunita tuna si dokaze urobit poriadok na servri bez problemov...uz aby to tu bolo
MB: Gigabyte Aorus AX370 Gaming 5, CPU: AMD Ryzen 7 3800XT@4,2GHz, RAM: 2x32GB G.SKILL RipJaws V 3200MHz, VGA: Gigabyte Aorus GeForce 1080 Ti 11GB, SSD1: Samsung 960 PRO 512GB, SSD2: Samsung 870 QVO 1TB, PSU: EVGA Supernova G2 750W, Sound card: Steinberg UR12, CPU Cooler: Noctua NH-D15 SE-AM4, Case: Streacom BC1, Keyboard: Cooler Master MK750 Brown, Mouse: Razer Deathadder V2, Headphones: B&O Beoplay H95, Mic: Rode NT1-A, Camera: GoPro 4 Silver
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
atacamu som uz dlho nehral,ale pri inych servroch nepozorujem nejaku velku demenciu..hlavne co je ,ael to bolo vzdy je ze nasi vobec neutocia na mcom..mozno stvrtina nieco robi,ostatni len kempia a sleduju si KD
@Fear_: ak chces TK tak hraj HC
@Fear_: ak chces TK tak hraj HC
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
A preto hravam na CustomPC & bit-tech servri, aj ked ten je zapnuty iba vecer... Jednoducho tam chodia stale ti isti ludia, rozumni, hraju teamovo. Teda par ludi je tam dost zakernych, ale to patri k zivotu (repair tool & defibrilator FTW).
- System_ERR0R
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 01. Apr, 2011, 09:13
Predtym ako som kupil BC2 som chcel spravit server na BO, ale ja ked som hral BC2, tak je to rakra rozdiel. Vlozim tie peniaze teda do servra na BC2. Neviete nahodou niekdo kolko to vychadza?, lebo +- 10e/mesiac, tak beriem, sice len na ten mesiac . Mohli by byt teda 2 nase servre, kde by sa hrali 2 rozne typy, podla nalady usera. Daju sa pocas tej doby fungovania servra menit typy hry? Alebo 2. moznost, prispejem na 1 spolocny
- Dátum registrácie: Pi 10. Nov, 2006, 02:00
Spolocny server sme uz riesily padla vseobecna zhoda ze sa to poriesi az ked vyjde BF 3
a cena ide od 13 € vyssie od 12 hracov
a cena ide od 13 € vyssie od 12 hracov
Spoiler: ukázať
- System_ERR0R
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 01. Apr, 2011, 09:13
a mozem spravit server s tym, ze tam vobec aj budeme chodit?
svk armi..sami cheater..napr kozel is lame..ten ma tam neskutocne serie..
dnes zas dalsi,vidim ho bezat z profilu,cize ma nema ako videt..ani sa neotocil poriadne a uz som lezal..
odporucam ,ceske a slovenske serve..vyhnut sa zdaleka
dnes zas dalsi,vidim ho bezat z profilu,cize ma nema ako videt..ani sa neotocil poriadne a uz som lezal..
- k0rben
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 23. Feb, 2008, 14:00
(cz) evropa trinec - server ktoremu sa vyhnite je tam kopa debilov, dostal som ban za 'cheaty' od nervozneho (kgb)evropa
- ReMm1
- Čierna listina bazáru
- Dátum registrácie: Št 02. Sep, 2010, 21:12
Svätá pravdaMučo Mačo napísal:svk armi..sami cheater..napr kozel is lame..ten ma tam neskutocne serie..
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ne 23. Dec, 2007, 08:00
Ja rad hravam na nemeckych ... uplne ina uroven ako SVK/CZ servre a cheatera som tam este nestretol
presne ako pise Brandoo....ja rad strasne OldMenGaming servre ale aj tam sa niekedy neda hrat...to zalezi aky ludia sa ti tam pripoja ale tak ci tak je to uplne ine ako na servroch nasich a susednych "ostrostrelcov"
MB: Gigabyte Aorus AX370 Gaming 5, CPU: AMD Ryzen 7 3800XT@4,2GHz, RAM: 2x32GB G.SKILL RipJaws V 3200MHz, VGA: Gigabyte Aorus GeForce 1080 Ti 11GB, SSD1: Samsung 960 PRO 512GB, SSD2: Samsung 870 QVO 1TB, PSU: EVGA Supernova G2 750W, Sound card: Steinberg UR12, CPU Cooler: Noctua NH-D15 SE-AM4, Case: Streacom BC1, Keyboard: Cooler Master MK750 Brown, Mouse: Razer Deathadder V2, Headphones: B&O Beoplay H95, Mic: Rode NT1-A, Camera: GoPro 4 Silver
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
chlapi si to uzivaju
"Joe, what the fuck you doin?.......flyin."
Nu čistý debilizmus.. Nevedia čo od nudy so so sebou. A potom podľa toho aj vypadá samotná hra. Človek si chce trocha zahrať a "relaxovať" a takto to dopadne.