Klaboor napísal:veteran status nema vplyv na to kam si si nainstaloval hru .... ked pouzivas ten isty account co v bc2 tak by si mal mat veteran status v poriadku pokial si ho mal v bc2
No pouzivam ten isty acc ale BC2 je jediny originalny BF co mam na tomto PC takze som veteran status nemal ale teraz by som podla vsetkeho mal mat kedze mam v pc dva diely BF (budem mat )
Ďalšia fičúrka od DICE, ktorá funguje na výbornú. S veteran statusom v BFBC2 som si "užil" aspoň 5x support a nakoniec mi pridajú veteran status na iný account = na mail ktorým sa neprihlasujem do BFBC2, ale chlapík mi tvrdí, že sa ním prihlasujem.
(dôvod prečo som mal v BF3 "beta" 2 accounty)
veteran status = pocet bf hier minus 1, cize ak mate bc2, tak nemate veteran status (pretoze bf3 este nevlastnite)
ked si kupite bf3 tak budete mat veteran status 1
CPU: AMD RYZEN 7 5800X w/ ASUS ROG STRIX LC 360 MOBO: ASUS CROSSHAIR VII HERO RAM: G.SKILL TRIDENT Z 16GB 3200MHz CL14 GPU: ASUS ROG STRIX RTX 3080 OC WHITE SSD: SAMSUNG 970 EVO 500GB & 860 EVO 1TB PSU: CORSAIR RM850x WHITE CASE: LIAN LI O11 DYNAMIC WHITE AUDIO: beyerdynamic DT 700 PRO X + Topping DX1 MOUSE: LOGITECH G502X MONITOR: 27" MSI Optix MAG274QRF-QD & Lenovo T27p-10 27" 4K
Amhro napísal:veteran status = pocet bf hier minus 1, cize ak mate bc2, tak nemate veteran status (pretoze bf3 este nevlastnite)
ked si kupite bf3 tak budete mat veteran status 1
to je pravda, ale ja mám veteran 2, pričom BFBC2 som nemal započítaný v BF3 bete (pre support: ako ho len (ne)môžem vlastniť, keď v ňom mám veteran 2)
Je to easy na tom lietat ked mas uz poodomykane veci. Horsie to je s tym odomykanim. Ak clovek nema flares alebo nevie dobre manevrovat tak jedna raketa zo stingra ho odstavi.
MB: Gigabyte Aorus AX370 Gaming 5, CPU: AMD Ryzen 7 5800X@4,6GHz, RAM: 2x32GB G.SKILL RipJaws V 3200MHz, VGA: MSI GeForce RTX 3080 10GB, System SSD: Samsung 960 PRO 512GB, Data SSD: Samsung 870 QVO 1TB, PSU: EVGA Supernova G2 750W, Sound: MOTU M2 + Audio-Technika ATH-M50x + Sonarworks SoundID Reference, CPU Cooler: Noctua NH-U12A, Case: Streacom BC1, Keyboard: Keychron Q6 QMK Gateron G Pro Brown, Mouse: Razer Deathadder V2, Mic: Rode NT1-A, Camera: GoPro 4 Silver + Elgato Cam Link 4K, Main Disaply: Gigabyte M34WQ, Secondary Display: ASUS ProArt PA328CGV, Calibrated with: Spyder X Elite, Arm: Ergotron LX DUAL STACKING ARM