Ja som odtial kupoval Crysis 2, uplne v pohode. Trochu bolo problem ze mi neprichadzala na email objednavka ... no neskor som zistil ze som napisal mail nie gmail.com ale gmail.sk
Rozhodol som sa tam kupit aj na zaklade odporucania od cruxa. Tiez tam maju vsetko lacne ... poslu ti odfoteny CD key do emailu. A ten potom mozes pouzit napr. v EA downloaderi alebo Origine (ci maju uz len Origin ?)
Cena bola pred skoncenim bety cca 19€ a teraz padla cena ... ja kupim az ked vyjde hra .. a ked budu opravene chyby z bety
tak ma aj nema, zase ked sa hned pustis do MP tak o mesiac dva budes mat vyhodu voci tim co budu zacinat nakolko budes vyssi rank a budes v tom uz vedet chodit ale kazdy ma na to svoj nazor ja osobne preorder nelutujem a 40€ pre mna neni vela nakolko som pracujuci a cakat ze sa to pohne o nejakych 5-10€ neriesim
Assassin napísal:tak ma aj nema, zase ked sa hned pustis do MP tak o mesiac dva budes mat vyhodu voci tim co budu zacinat nakolko budes vyssi rank a budes v tom uz vedet chodit ale kazdy ma na to svoj nazor ja osobne preorder nelutujem a 40€ pre mna neni vela nakolko som pracujuci a cakat ze sa to pohne o nejakych 5-10€ neriesim
ja som reagoval na tie stranky kde zaplatite a vam poslu odfoteny serial. ze riesit ci to s BF3 na origine bezi a ako to bude teraz nema zmysel, treba pockat na release a uvidime ci je to legit. a preorder nema cenu, z tej stranky nie je ziadny bonus navyse . tak som to myslel...
tak nejaky malicky bonus v podobne nejakych DLC pakov a podobne -
Predobjednajte si na http://www.ProGamingShop.sk do 25. októbra 2011 hru Battlefield 3 (Limited Edition) a získajte:
Battlefield 3: Physical Warfare Pack, ktorý obsahuje: exkluzívnu zbraň - ľahký guľomet vzor 88, exkluzívnu zbraňovú modifikáciu - tlmič záblesku, exkluzívnu muníciu - flešetovú muníciu a exkluzívny okamžitý prístup k brokovnici DAO-12.
SpecAct Kit Upgrade, balíček 8 skinov pre multiplayer, každý pre jednu triedu a bojujúcu stranu v Battlefield 3.
Dog Tag Pack, sadu 10 unikátnych psích známok do hry. Psie známky v Battlefield 3 slúžia ako herný podpis, ktorý je zobrazený na obrazovke zakaždým, keď porazíte nepriateľa. Tiež je možné získať psie známky Vašich nepriateľov pomocou schopnosti tichého zabitia nožom. Tento exkluzívny predobjednávkový bonus Vám poskytne 10 jedinečných psích známok, ktoré doplňujú základnú ponuku v hre.
Brokovnica a Baret pre Battlefield Play4Free, herné predmety brokovnica 870S a baret pre Battlefield Play4Free.
nic zaujimave ale mne to staci
Naposledy upravil/-a Assassin v Ut 11. Okt, 2011, 17:34, upravené celkom 1 krát.