Windows® Phone - Skúsenosti, rady, problémy, aktuality...
- lepermessiah
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Št 30. Dec, 2010, 02:41
Re: Windows® Phone - Skúsenosti, rady, problémy, aktuality..
trojan ta baterka sa skalibruje a casom sa to zlepsi. ja som minule cumel, ze mi vydrzala baterka 68 hodin ale vypnuty internet a takmer som ten telefon nevidel ..
Spoiler: ukázať
- trojan4x4
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ne 17. Feb, 2013, 15:55
dúfam, že black update bude čo najskôr, a že zlepší výdrž batérie, som vrcholne nespokojný. Mobil má mesiac, zobral som ho od známeho. Takže baterka by mala byť už "zabehnutá".
Mám stiahnuté WeatherFLow, nemôže to žrať veľa batérie ? Aktualizácia počasia každú hodinu. Hry mi neskutočne žerú baterku, samozrejme Asphalt to je zahrievač jak sviňa ale aj tie jednoduchšie apky žerú dosť výkonu. Stretli ste sa tiež s niečim podobným ? Mám ju pár dní, všetko je špičkové perfektné, len tá výdrž batérie mi robí vrásky na aná....i proste sa mi z toho sťahuje riťka
Viete niečo o San Andreas na WP8 ?
Mám stiahnuté WeatherFLow, nemôže to žrať veľa batérie ? Aktualizácia počasia každú hodinu. Hry mi neskutočne žerú baterku, samozrejme Asphalt to je zahrievač jak sviňa ale aj tie jednoduchšie apky žerú dosť výkonu. Stretli ste sa tiež s niečim podobným ? Mám ju pár dní, všetko je špičkové perfektné, len tá výdrž batérie mi robí vrásky na aná....i proste sa mi z toho sťahuje riťka
Viete niečo o San Andreas na WP8 ?
- sh4d0wko
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 08. Dec, 2009, 17:21
no ak by si pozorne čítal zistíš že prvé dni je baterka shit postupne sa skalibruje a vydrží viac
- lepermessiah
- Sponzor fóra gold
trojan mozes to vyriesit ako ja .. vsade kde sa zdrziavam dlhsie ako hodinu mam bezdrotovu nabijacku
a ak by si ty pozorne cital, zistis, ze ten mobil ma mesiacsh4d0wko napísal:no ak by si pozorne čítal zistíš že prvé dni je baterka shit postupne sa skalibruje a vydrží viac
trojan4x4
imho, sa s tym tolko nehrajkaj a vydrzi dlhsie. A hento pocasie, tak urcite aj to tomu prispieva. Vsetko co sa ti aktualizuje a potrebuje mobilne data zerie baterku. Si vypni mobilne data a uvidis tu vydrz
myPC CPU:i5 3350P, MB:Gigabyte B75M D3H, RAM:8GB Kingston 1600MHz cl9, VGA:MSI R9 270 Gaming DVD-RW:LG H12NR, HDD:Toshiba 1TB, SSD:Toshiba HG2 256GB, LCD:LG W2220P-BF, Case: SilentiumPC Gladius M35,PSU:Seasonic M12II 520W, Router: Mikrotik hAP ac2 myPhone: Google Pixel 4a myStation: Playstation 3 myHeadphones: Sennheiser HD 438
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 31. Jan, 2009, 00:41
Trojan: ja som musel vypnut lokalizacne sluzby. Tie mi dokazali vystavit mobil najlepsie. Vsetky ostatne synchronizacie su menej narocne nez to, ze mobil kazdu chvilu zistuje polohu.
FVE 12.45 kWp V/Z
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 12. Aug, 2008, 12:16
btw. neda sa nejako vypnut sluzba najdi moj telefon ze ?
CPU: AMD Phenom X3 720 BE 2,8 GHz @ 3,9 GHz 1,45V @@@ Phenom x4 3,6Ghz 1,375V (batch no. 0905 FPMW)CPU Cooler: Gelid Tranquillo rev.2 MB: Gigabyte 790XTA-UD4 RAM: 2x4GB ADATA Xtreme Series 2000 Mhz 8-7-6-15 tRC 11 CR 1T GPU: Asus EAH5850 DirectCU (985@5200MHz(1300MHz)) Monitory: 2x 24" LCD shit CRT HDD: WD 10EALS, ST Barracuda ST1000DM003 PSU:Seasonic M12II 620W 80Plus OS: Windows 7 Ultimate SP1 x64, Myš: nejaká Canyon Klávesnica : Microsoft Natural Elite, 3DMark Vantage : P16326 3DMark 06 : 21345
ak si daval od minuleho majitela resetovat settingy musi sa znova prekalibrovat co si predpokladam na 100% dal
- trojan4x4
- Používateľ
broslík, takže to mám chápať tak, že po hard resete sa batéria opäť kalibruje ? Ale veď jej nabíjacie cykly sa už nemenia a fyzicky hard reset nič nemení na kvalite nabíjania, alebo sa mýlim ? Ak hej, nejak mi to vysvetli prosím ťa
- lepermessiah
- Sponzor fóra gold
telefon nevie, na akej urovni je nabita ta bateria a kedy je uz realne mrtva ...cize on si casom vytvori profil podla ktoreho vie, kolko realne tej baterke ostava
je to SW kalibrácia (po Hresete SW nevie kedy je 0% tak tiež ako nevie kedy je 100% ) čiže čakajtrojan4x4 napísal:broslík, takže to mám chápať tak, že po hard resete sa batéria opäť kalibruje ? Ale veď jej nabíjacie cykly sa už nemenia a fyzicky hard reset nič nemení na kvalite nabíjania, alebo sa mýlim ? Ak hej, nejak mi to vysvetli prosím ťa
- trojan4x4
- Používateľ
čiže vlastne tie čísla ktoré mi udáva systém/aplikácia nie sú reálne ? Mám to tak správne chápať ? Alebo to má niečo spoločné aj s nabíjaním ? Môže sa stať, že sa jednoducho batéria nenabije na plno ?
Sú nerealne ... Musia čakať 14-20 dni ..
- trojan4x4
- Používateľ
To sú kravy tie Lumie Asi mi zostáva len a len čakať !Broslowski napísal:trojan4x4 napísal:ň(po Hresete SW nevie kedy je 0% tak tiež ako nevie kedy je 100% )
No ja mám tiež otrasnú výdrž baterky, väčšina background procesov povypínaných, jedine čo mám synchro počasia na 2 hod - browsujem net a video na tom tak 3-4 hod za den a obcas zahram a ledva den vydrzi